2019. január 22., kedd

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Exkluzív funkciókkal kecsegtet a Forma 1 streaming szolgáltatása

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Tévében nem közvetített tartalmakat és választható kameranézetet kínál a reklámmentes, online F1 TV, igaz nem lesz kifejezetten olcsó.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a Forma 1 tulajdonosa, a Liberty Media egy új, online stream szolgáltatás elindítását fontolgatja. Nos, úgy tűnik hogy a dolog nem rekedt meg terv szinten, aminek hála, ha minden jól megy már idén tavasszal elindul az F1 TV.

Ilyen lesz az F1 TV
Ilyen lesz az F1 TV [+]

Az előfizetési díj havonta várhatóan 8-12 dollár (~2000-3000 forint) körül alakul majd, a futamok számától függően. Ezért a pénzért cserébe az ember több nyelvű (angol, spanyol, német, francia) kommentárral érkező közvetítést kap, ahol mód nyílik tetszőleges kamera kiválasztására is. Ez lehet akár az autókba szerelt berendezés, hiszen mind a húsz versenyző járművét felszerelik egy külön kamerával. Sőt, az előzetes képek alapján akár osztott képernyős mód is kérhető, és természetesen ha van rá igény, az aktuálisan elérhető információk (köridő, verseny állása, stb.) is feltüntethetők,

A csomag része az összes létező gyakorlás, edzés és interjú, illetve még a Formula 2, a GP3 és a Porsche Supercup futamok is. A szolgáltatás az első körben két tucatnyi országban érhető majd el, amelyek között megtalálható hazánk is! 2018. március 25-én rendezik az idei kiírás első versenyét, addig még biztos okosabbak leszünk a részletekkel kapcsolatban.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.