Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
hyperspace
üzenetére
Ezt még sose néztem. Ez csak F1 alatt van? Mert ha nem akkor este megnézem, hogy az én szolgáltatómnál van e ilyen. Persze kellene lennie mivel ez is digitális adás..
-
.LnB
titán
Eurosport Player-t is próbáltam már. Az nem nagy cucc.
A Nascar youtube csatornáján élőbe nézhetőek a futamok? Én nem vettem észre még.
(#3) optikus A Spíler tv adja a Motor GP-t (felénk nincs olyan csatorna). És van a MotoGP-nél is Videopass.
(#9) Taranti Ezek általában olyan szolgáltatások, hogy visszanézhetőek bármikor a meccsek. Általában a rákövetkező szezon elejéig, vagy az offseason kezdetéig.
-
.LnB
titán
Viszlát Szujó "OrdibálokÁllandóanMintEgyÖkör" Zoltán!
Ezt már évek óta be kellett volna vezetni. Én használok/használtam NFL Game Pass-t, MLB.tv-t és ezek a szolgáltatások kitűnőek. Remélem lesz ingyenes próba időszak, mert még mindig nem akarom látni azt borzalom halo-t az autókon.
Valakinek nincs tapasztalata a WRC és a Nascar streaming szolgáltatással? Azokat is meg kellene egyszer nézni, hogy milyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És mivel még teázni se hívtál át sose, így ezt nem tudhattam.
Aztán bekapcsolod majd akkor ha már NFL, vagy NHL megy benne.