Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Szerintem is. Meg én is kb. erre használnám, hogy egy érdekes helyzetet azonnal meg tudnék nézni több kameraállásból, nem kéne a rendezőre várnom. Normál esetben viszont rájuk hagyatkozom, azért nagyobb rutinjuk van egy élvezetes futam közvetítésére, mint nekem
Még azt tudom elképzelni, hogy ahogy párhuzamosan megy a live timing, a tévéközvetítés mellé kis képen betennék egy váltogatható másik kameraállást. Így azt is látom, mi megy a képen, ill. azt is, mi történik a kedvenceimmel.
A "benne ülök a kedvencem kocsijában" faktort már eddig is ki lehetett élvezni, aki akarta. Eddig is volt elérhető belső nézetes futam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Bestbuy játékok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Asztalos klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest