Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP

nagyúr

válasz sb #35 üzenetére

Na, ezzel tökéletesen egyet tudok érteni.
    A Szujó+Wéber résszel is, meg az otthon én legyek a rendező dologgal is.

Lenne pár visszajátszás, aminél szívesen nézegetném meg saját magam, ne a rendezőre kelljen várni, vagy hogy egy izgalmas résznél épp elkapcsolnak, mert kell mutogatni a szponzort.
    De alapvetően én meg vagyok elégedve azzal, hogy szépen váltogatják a kamerákat, és mutatják a futamot követhető módon.

Amit én várok, hogy legyen 4K közvetítés. Mert a mostani streamek nagyon fos minőségűek. (m4 online, mindigtv). Mivel nincs tévém, ezért ha élőben akarom nézni, ezekre rá vagyok szorulva.
    Ha épp nézem élőben, én is hozzánézem a Live Timingot, de néha azért hiányérzetem van, olyankor jó lenne kamerát váltani.
    (pl. a közvetítésben látszik valami a háttérben, a rendező nem vált át, és a Szujó+W.G páros sem veszi észre, csak 2 perc múlva kapcsolnak, hogy ott lehetett valami, mert xy visszaesett)

(#53) Tsa-bika: Őt én is bírom, bár sosem figyeltem, hogy mi a neve :)

A "kedvencem" az m4-es WTCC közvetítések. Kezdve Mezei Dániellel (unalom lvl999), szerencsére rájöttek, nem ez az ő műfaja. Főleg, ha meg volt spékelve Kis Pál Tomival. Nagyon bírom a srácot, de az elején nagyon rutintalan volt, és alapból olyan az orgánuma ... - ill.pontosabban nincs is neki.

Új hozzászólás Aktív témák