- Milyen SSD-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Hát, egy üde színfolt a minőségi tápok piacán.
A 10 év garancia mindenesetre nagyon biztató és ahogy elnézem a "termelői" ár is egész barátságos!
Én örülök ezeknek a tápoknak, egyel több konkurencia a tápok felsőházában. -
Ixion77
addikt
Minek a hibrid üzemmódhoz kapcsoló? Miért nem az szimplán az alapértelmezett?
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
TIT
veterán
Hát nálunk szokás szerint nem 10 év a gar,hanem 3 és 5,gratula,a gyártó nem tudom miért engedi.
-
Deske89
csendes tag
A garancia attól érvényes nálunk is, max 3 ill. 5 év múlva neked kell le levelezned a gyártóval, megesik. Abból a szempontból nem másabb, hogy lehet a cég/bolt már nem is működik majd 10 év múlva, hiába vállalná be a dolgot
-
Tikakukac
titán
Szerintem lassan lejár a Seasonicomról is a 7 év gari. Befektetésnek sem lett rossz, olyan heroin árban mennek a passzív tápok is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Attól, hogy a bolti lejár, a gyártói még tovább él, de egyébként itthon is akadnak üzletek, amik mindenre meg szokták adni a teljes garit.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Graphics
Jómunkásember
Kisegítem a hírt, mert megint lemaradt a táp belsejének gyártója:
Seasonic Focus GX a testvérmodell
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Geri Bátyó #12 üzenetére
Sokszor láttam már én is, hogy a Seasonic olcsóbb, mint bármi más márka Seasonic belsős terméke.
Persze volt már ellenkező példa is.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest