- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Szeretem az ilyes fajta trailert hisz itt sokkal szélesebb körben lehet informálódni.
-
tranceplanet
addikt
Tényleg nem érzem, hogy húha ezt ki kell próbálnom. L4D játékhoz hasonlítva, itt kb. mintha egy jóval táposabb tank ellen kellene nyomni, kicsit tényleg unalmasnak tűnik. Pedig maradhattak volna a L4D koncepciónál, ott a változatos fertőzöttek adták meg a fílinget, valamint, hogy nagyon összedolgozva segítve a másikat kellett ledarálni a pályát. Szerintem egy sci-fi-be átültetett L4D jó lenne, négy egyedi karakter akár eltérő képességekkel, irtaná a különböző változatos lényeket, amelyek különböző erősségi szintűek. Tudom ez más játék, más fejlesztés, kicsit átmentem összehasonlítgatásba.
-
lofagi
addikt
Valahogy nekem se jött át, így a videó alapján, amiket mondtak róla illetve ahogy azokból az infókból elképzelte a játékot az ember, az valahogy nem ilyen volt, vagyis nekem nem inkább maradjunk annyiban. :] Ettől függetlenül még lehet jó a játék, mert egy videóból nem biztos, hogy sok mindent le lehet szűrni. BF4 trailerei is iszonyatosan jól el vannak találva, de nem gameplayek, meghozzák az ember kedvét a játékra egyből. Ha ők is összevágtak volna bizonyos jeleneteket, tuti, hogy jobban értékelnék a játékot. De legalább a lényeget mutatják. Egyszer mindenképp ki kell próbálni a végső konklúzió előtt.
-
gyáliSanyi
őstag
Gyógyítóként elég unalmas lehet majd a játék. Főleg ha a többiek Rambot játszanak, akkor folyamatosan mehet a healt gun nem is kell a sniper.
-
Ellia
addikt
Barátokkal piszok jó lehet, de "pug" csapattal nem hiszem. Főleg, ha a játékosok nem tudnak összejátszani egymással... Am viccesebb lenne, ha a tűz amit köp felgyújtaná a növényzetet
(aka: FC2) -
copass
veterán
az van hogy újraélesztik egymást a csapattagok.
de tényleg unalmasnak tűnik így, de lehet játszva már viccesebb lesz. meg ez korai még. -
djculture
félisten
Bevolt kapcsolva az örökélet vagy mi a franckarika?
-
Findzs
addikt
ne már, a monszta elkapja a földön a csávókámat püföli mint egy gép erre a csávókának semmi baja?
egyébként meg tényleg unalmas volt a vid
-
hommeros
őstag
Rettentően unalmas volt.
-
mentoloshypo
senior tag
Hát nem tudom, a L4D-el valahogy jobban elcsípték a hangulatot.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(aka: FC2)