Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Szeretem az ilyes fajta trailert hisz itt sokkal szélesebb körben lehet informálódni.
-
tranceplanet
addikt
Tényleg nem érzem, hogy húha ezt ki kell próbálnom. L4D játékhoz hasonlítva, itt kb. mintha egy jóval táposabb tank ellen kellene nyomni, kicsit tényleg unalmasnak tűnik. Pedig maradhattak volna a L4D koncepciónál, ott a változatos fertőzöttek adták meg a fílinget, valamint, hogy nagyon összedolgozva segítve a másikat kellett ledarálni a pályát. Szerintem egy sci-fi-be átültetett L4D jó lenne, négy egyedi karakter akár eltérő képességekkel, irtaná a különböző változatos lényeket, amelyek különböző erősségi szintűek. Tudom ez más játék, más fejlesztés, kicsit átmentem összehasonlítgatásba.
-
lofagi
addikt
Valahogy nekem se jött át, így a videó alapján, amiket mondtak róla illetve ahogy azokból az infókból elképzelte a játékot az ember, az valahogy nem ilyen volt, vagyis nekem nem inkább maradjunk annyiban. :] Ettől függetlenül még lehet jó a játék, mert egy videóból nem biztos, hogy sok mindent le lehet szűrni. BF4 trailerei is iszonyatosan jól el vannak találva, de nem gameplayek, meghozzák az ember kedvét a játékra egyből. Ha ők is összevágtak volna bizonyos jeleneteket, tuti, hogy jobban értékelnék a játékot. De legalább a lényeget mutatják. Egyszer mindenképp ki kell próbálni a végső konklúzió előtt.
-
gyáliSanyi
őstag
Gyógyítóként elég unalmas lehet majd a játék. Főleg ha a többiek Rambot játszanak, akkor folyamatosan mehet a healt gun nem is kell a sniper.
-
Ellia
addikt
Barátokkal piszok jó lehet, de "pug" csapattal nem hiszem. Főleg, ha a játékosok nem tudnak összejátszani egymással... Am viccesebb lenne, ha a tűz amit köp felgyújtaná a növényzetet
(aka: FC2) -
copass
veterán
az van hogy újraélesztik egymást a csapattagok.
de tényleg unalmasnak tűnik így, de lehet játszva már viccesebb lesz. meg ez korai még. -
Bevolt kapcsolva az örökélet vagy mi a franckarika?
-
Findzs
addikt
ne már, a monszta elkapja a földön a csávókámat püföli mint egy gép erre a csávókának semmi baja?
egyébként meg tényleg unalmas volt a vid
-
hommeros
őstag
Rettentően unalmas volt.
-
mentoloshypo
senior tag
Hát nem tudom, a L4D-el valahogy jobban elcsípték a hangulatot.

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Viccrovat
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(aka: FC2)