Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD és a driverek...
Mostanában kételkedve várom az újításokat, mert mindig elcsesznek valamit mellé.Nálam van egy régóta ismert bug, amivel nem tudok mit kezdeni: ha a nem WHQL driver-t használok, akkor random elmegy a kép, amit csak a monitor kihúz-bedug old meg, vagy pedig egy második monitor csatlakoztatása.
Nem tudom miért, de tényleg azt a megoldást találtam csak erre, hogy a WHQL driver verziót használom. Így le vagyok maradva picit, de teljesítményben szinte semmi kárát nem látom.
Arról is nyitottam már nekik többször ticketet, hogy miért nem működik a FreeSync ha egy második, nem FS képes, de kikapcsolt monitor van csatlakoztatva a géphez.
Miért kell kábelt dugdosni mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged