- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
#40553216 #30 üzenetére
Az okosporszivot nem a rendes takaritas kivaltasara szanjak, hanem a kiegeszitesere. Hetkozben felszedi a lehullott kajadarabokat, behurcolt szoszoket es apro hulladekokat a szem elott levo helyekrol, hetvegen pedig vegigmesz (vagy a takaritono vegigmegy) a lakason a nagy geppel. Igy mindjart van ertelme, foleg kisgyerekes csaladban.
@37 -Skylake-
Szerintem az egy nagy tevhit, hogy az angoloknak nincsen jo konyhaja. Kint elek 4 eve es nagyon finom angol eredetu eteleket lehet enni a gasztropubokban, helyi alapanyagokbol. Tovabba a fiatalabbaknal nepszeru hobbi a fozes, es sokan nemzetkozi eteleket keszitenek (szupermarketekben elkepeszto nemzetkozi valtozatossagu alapanyag van hazai viszonyokhoz kepest). Koltenek is konyhara rendesen, nagy 2-4 ezer fontos sutoket vesznek, amikben egy nagy es ket kisebb sutoegyseg van. -
válasz
#40553216 #30 üzenetére
"A robotporszívó erős kompromisszum a lustaság, az „ahol a papok táncolnak” szemlélet és a valódi tisztaság hármas metszetének."
Ott a pont... Én pl kapásból a magasabb szinteket (poros polcok, stb) is szoktam porszívózni, ill megnézném, ahogy a robot odébbtolja a kanapét, ami alatt a legdurvább porhegy szokott összegyűlni... Mint fentebb írtam, ennyi pénzt max akkor, ha egy zárt, teljesen önszervező "étteremegységet" kap az ember, amit havi 200EUR-val megetet és cserébe kapja a kész frissen sült/főtt kaját. Onnantól kezdve, hogy a konyhabútorok nekem nyafognak és nem oldják meg a problémát, semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Samsung S22+ telefon tokok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest