Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Jön a második rész!
RIOS R5 idő szerint 19:50-kor mindnekinek szeretettel ajánlom!DOMy
-
domi007
őstag
válasz
juliabrilke #93 üzenetére
Igen, de máshol írták, hogy batch script nem jó, kézzel kell írni.
Sőt WC-re sem szabad kimenni, mert a gép észreveszi, és nem engedélyezi...Egyébként meg: írd be a Google-be: Remote Debugging Enabled
Mindjárt meglátod, hogy VisualBAsicről van itt szóDOMy
-
domi007
őstag
válasz
juliabrilke #88 üzenetére
Azért tegyél má be néhány smileyt, mer még a végén komollyan veszem
Én ezen feküdtem ki:
Hekkerkörökben köztudott, hogy az első EnnableGateWay az ENIAC volt, ami "ENnablegateway Interface for Attacking Computers"-t jelentett, s az amerikaiak egy esetleges német atombomba-project terveit szerették volna feltörni vele. Az első parancs, amit tudott, természetesen a TST NETRC volt. Mivel az az Enigmákat a németek gyakran lecsatlakoztatták a hálózatról (a biztonság miatt), ezért kitalálták a PING parancsot, hogy ellenőrizzék, online vannak-e. Ez utóbbi olyan jól volt megszerkesztve, hogy még ma is kitűnően működik, viszont a TST program elég megbízhatatlan a mai 32/64 bites gépeken. Hiába, az "új" nem mindig jelenti azt, hogy "jó" is.Ja, a németeknél már volt internet 1944-ben...Meg hogy akkor találták ki a pinget...
És hogy a németekhez is be lehet jutni tst netrc-vel (igaz, Bill GAtes akkor még csak az álmokban létezett)
Kész...egyszerűen fetrengek
Szegény jó ENIACDOMy
U.I.: még 2-3 nap a következő rész!
-
domi007
őstag
válasz
juliabrilke #84 üzenetére
tst-netrc ruleeez...
(aki nem ismerne: hackerguide.uw.hu, sokat lehet rajta nevetni)
DOMy
-
domi007
őstag
válasz
juliabrilke #57 üzenetére
modba nem fért:
Azt hittem, a nulladik rész elég világos volt...
De hiába, nem mindenki értette meg a lényeget.
DOMy -
domi007
őstag
Hát az a két parancs a terminálban nem oszt, nem szoroz...
Mindenki más: a következő cikk már teljesen OK, előredátumozva vár.
A WEP működése, és hibái vannak közérthető, mégis részletes módon leírva benne... a támadás elméletével együtt (tehát ha valaki azt elolvassa, és megérti, akkor már nem lesz belőle vérpistike)
Persze szó esik a WPA-ról is, de arról csak 2 bekezdés, abból is az egyik a jelszótörés technikájával foglalkozik...Még pár nap, és olvashatjátok
sh1n0b1:
Xploitz nem én vagyok, én nem nyújtok segítséget vérpistikének
Ha már ilyeneket írsz, hogy:
mugy, találtam értelmes tutorialt, addig eljutottam, hogy a háló csatornája a 10-es, csak nekem vmiért wifi0 helyett wlan0 van a listában :S meg nincs ath0-m sem... mi lehet a baj?
és nem tudod a választ, az már übergáz. Olvass egy picit, más fórumok is vannak.
Ha tudnád, én mennyit olvastam....Még a laptophoz sem ültem le, amivel kísérleteztem, máris tudtam az ilyen alapdolgokra a választ.
De mivel te egy tipikus script kiddie vagy, adok még 2 kulcsszót: CHIPSET és DRIVEREzekután pedig már csak csúnyán fogok rádnézni...
JA, és ez meg nagyon bejött:
egyébiránt, ez az első olyan linux dist, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet hackernek születtem?
Nem tudom, hány linuxot láttál már, de hogy elég sok helyen van ugyanilyen KDE felület, az szinte biztos...Azért, mert a srácok lecserélték a hátteret, nem kell őket az égbe küldeni
De azért kösz...DOMy
mod: látom, sokat termeltetek már, valahogy lemaradtam 18 üziről
bobace:
Tényleg? Miért nem?Mit ír ki?
xconfig-ot próbáltad?
Nálam a CD újraírása általában megoldott minden problémát. (jó, mondjuk xar Fuji újraírható CD-nél mit várjon az ember..) -
domi007
őstag
Biztosítok mindenkit, hogy az egyik legjobb eszköz a BT ilyen feladatokra.
Ma nyertem egy 2 GB-os pendriveot (igen, sokat tudtam az iskolában
), úgyhogy én is tolom máris fel rá...
Ajánlom, próbáljátok ki virtual pc-ben (VirtualBox pl. ingyenes). NAgyon jól ki lehet próbálni.
Ja, és a billentyűzetet magyarra váltani: jobb alsó sarok, USA zászlón jobbketty, konfigure, kitörölsz mindent jobb oldalról, és balról hozzáadod a magyart.
Ha meg nem akarnátok, van egy nagyon jó kép, hogy mi hol van az angol billentyűzeten (igen, ilyenre is szükség lehet): ITT!Üdv:
DOMy -
domi007
őstag
Ach soo, ahogy az itteni népek mondják.
Megértettem, mi okozza itt a félreértést.
A LiveCD-ről való támadást így értettem:
-ha WiFi-t akar támadni, akkor betezsi a laptopba a CD-t, és támadhat is
-ha jelszót akar törni, nem kell telepíteni semmilyen szoftwaret, EZEN a LiveCD-n minden ott van, ami ilyen esetre szükségesstb..
Tehát nálam a LiveCD-vel nem ül oda a kis törőgép (
) az áldozat gépe elé, hogy most aztán felhekkeli, hanem inkább távolról támad...(pl. hálózaton belülről, ha ugye rádugja a laptopot a hálózatra/feltöri a WiFi jelszót estébé)
remélem, így már érthetőbb
DOMy
mod:
Már értem, valószínűleg a nyomeltüntetős mondat zavart meg titeket, kijavítom, hogy érthető legyen...És ezer boccs -
domi007
őstag
Igen, de emészthetetlenül sokat nem akarok írni....
Ha azonban ezt akarjátok, benyomom a következő részt (már itt áll, beírva, csak előredátumoztam)A LiveCD-kkel semmi bajom nincs. Én is nagyon szeretem őket használni, és lehet, hogy készítek is egy sajátot.
A problémám inkább az, hogy teljesen nyugodtan letöltheti a kis vérpistike otthonra Ezt a LiveCD-t, amivel aztán mindenféle csúnyaságot művelhet, akár 0 tudással is, hiszen a CD-re minden telepítve van, minden, ami csak kellhet.
DOMy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Apple asztali gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest