- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
és? a többiek nem nyeretlen kétévesek a szakmában, mégis, rendesen 1 év késéssel jönnek ki az mmo-k, és amikor kijönnek, akkor is látja az ember, hogy nyugodtan lehetett volna még rajtuk ülni legalább fél évet.
mindemellé még olyan vállalásokat is tettek, amely szintén jelentős többletterhet ró a fejlesztésre.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Vesa
veterán
CR game-el még Strike Commander és Wing Commander 1 idejében kerültem kapcsolatba, mindkettő meglehetősen tetszett akkoriban. Ami viszont egyértelműen nem, az maga CR. Egy rendkívül beképzelt, önimádó egoista, annak idején több cikket olvastam vele, mindegyikben borzasztó ellenszenvesen, beképzelten nyilatkozott. A Wing Commander in-game átvezető filmbetéteinek elkészítése után, sajnos már kiváló filmrendezőnek is hitte magát, ezért ott hagyta a game ipart és megcsinálta a WC movie-t, mely -ahogy az várható volt- totális bukás lett.
Ezzel együtt, a PC game területen alkotott pár maradandót.
Ez a nagy hype nem lesz jó hosszú távon, általában csalódás a vége, de ne így legyen. Nehogy úgy járjon a kedves CR, hogy az egyébként szintén közösségi finanszírozású, ám szerényen és csendben készülő Elite: Dangerous viszi majd a prímet pusztán amiatt, mert ott az elvárások a realitás talaján maradnak. Meg aztán, az ős Elite megalkotója sem kisebb név, sőt, gyakorlatilag az összes ma ismert space sandbox az Ő eredeti játékötletére épül. Meglátjuk. Én csak örülök, ha mindegyik kiváló alkotás lesz, mert kedvenc műfajomon belül kvázi semmi értékelhető nem volt az utóbbi évtizedben, az X3-mat leszámítva.
Addig is, a Rebirth-el kiválóan elleszünk, remélhetőleg abban sem kell majd csalódni.[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest