Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• velizare

nagyúr

válasz Diopapa #53 üzenetére

és? a többiek nem nyeretlen kétévesek a szakmában, mégis, rendesen 1 év késéssel jönnek ki az mmo-k, és amikor kijönnek, akkor is látja az ember, hogy nyugodtan lehetett volna még rajtuk ülni legalább fél évet.
    mindemellé még olyan vállalásokat is tettek, amely szintén jelentős többletterhet ró a fejlesztésre.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

• Vesa

veterán

válasz Diopapa #53 üzenetére

CR game-el még Strike Commander és Wing Commander 1 idejében kerültem kapcsolatba, mindkettő meglehetősen tetszett akkoriban. Ami viszont egyértelműen nem, az maga CR. Egy rendkívül beképzelt, önimádó egoista, annak idején több cikket olvastam vele, mindegyikben borzasztó ellenszenvesen, beképzelten nyilatkozott. A Wing Commander in-game átvezető filmbetéteinek elkészítése után, sajnos már kiváló filmrendezőnek is hitte magát, ezért ott hagyta a game ipart és megcsinálta a WC movie-t, mely -ahogy az várható volt- totális bukás lett.
    Ezzel együtt, a PC game területen alkotott pár maradandót.
    Ez a nagy hype nem lesz jó hosszú távon, általában csalódás a vége, de ne így legyen. Nehogy úgy járjon a kedves CR, hogy az egyébként szintén közösségi finanszírozású, ám szerényen és csendben készülő Elite: Dangerous viszi majd a prímet pusztán amiatt, mert ott az elvárások a realitás talaján maradnak. Meg aztán, az ős Elite megalkotója sem kisebb név, sőt, gyakorlatilag az összes ma ismert space sandbox az Ő eredeti játékötletére épül. Meglátjuk. Én csak örülök, ha mindegyik kiváló alkotás lesz, mert kedvenc műfajomon belül kvázi semmi értékelhető nem volt az utóbbi évtizedben, az X3-mat leszámítva.
    Addig is, a Rebirth-el kiválóan elleszünk, remélhetőleg abban sem kell majd csalódni.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák