- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Client
tag
válasz sing1ep1ayer #21 üzenetére
DualPlay-t bármilyen passzív 3D-s TV tud elvileg, csak olyan szemüveg kell hozzá, ami mind a 2 szemnél ugyanúgy szűr, tehát ez nem egy TV-fícsőr.
Ex - WaterLo
-
aSzakember
tag
kéne.. =)
I can do this in a hundred ways
-
félisten
Egy 42"-47" méretű 3D LCD Tv ről beszélünk ami nem 80 ezres Tesco kategória, valamint mind1ik gyártó megkéri az árát az új bejövő modellekért.. Le lehet egyszerűsíteni a dolgot LG panel meg fehér festék, stb blabla , De az LG rengeteget áldoz az IPS panelek betörésébe a piacon, amit már rég fel kellett volna ismernie sok gyártónak, de sajnos az üzlet az üzlet az olcsóbb és szarabb TN nagyobb nyereséget hoz. Meg lehet nézni a képminőségét ennek a készüléknek, felső szintű, kiváló minőség minden tekintetben, valamint sok más gyártóval ellentétben remek a smart tv benne kezeli az egeret- billentyűt, valamint az osztott őpolarizált kép is remekül működik benne, a képe számomra nagyon meggyőző volt, az ambilight pedig NEKEM nagyon tetszik, bár valóban jobb lett volna körbe vinni a készüléken.szerintem ez nem spórolás, hanem dizájn miatt csinálták így. volt szerencsém tesztelni a készüléket itthon pár napig, a 42" verziót.
a Philipsnek nem azért nem megy jól mert szarok a termékeik( sőt nagyon is jók)."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
BloodRay
veterán
válasz sing1ep1ayer #21 üzenetére
Elég pofátlanság lenne, ha így volna... Ha már a polarizálr panel megvan, nem nagy dolog megoldani a dual play-t...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
sing1ep1ayer
őstag
Baromi kíváncsi lennék élőben a DualPlay funkcióra. Nem lehet, hogy emiatt van a magas ár?
-
szp1
addikt
Kösz, így már kezd derengeni a dolog lényege. Egyébként én még nem hallottam 2 ms-os IPS panelről, max TN-esről ( a régi Samsung monitorom is 2ms-ot tud, de az klasszikus TN-film.)
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
VaniliásRönk
nagyúr
Apple tulajoknak kötelező...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
ALBY
senior tag
Tavaly óta Philips42pfl7655-t használok, állati jó.
Gyakorlatilag ugyan ezt tudja, csak fekete keretben (7605 esetén alu színű).
Passzív 3D, jó színek, jó mozgás, Ambilight, frankó képjavítók, matt a kijelzővel. Több mint 100ronggyal volt olcsóbb!
Jó cucc ez is csak szerintem elárazták.
De biztos van akinek ez kell mert ez megy az iPodjáhozA döntésnek amúgy lenne értelme a passzív 3D miatt, de ez apróság.
Elég az Amblilight-ból a két szél is, fenti sáv nem dob annyit az élményen mint a durva felár, de a két oldalsó az bitang jó!
Philips korábbi Aurea "izzókávás" mutatványa egy ötletnek szerintem jó volt,
de kicsit abszurd, giccses. Mai vékonyodó káva trend ha eléggé megindul, és tart a 0-ba, akkor ugye meg ugye az Ambilighthoz jutnánk elPhilips csinált úgy tudom tavaly olyan tv-t is, (csicsa ágon, szintén durva áron fehér kerettel) ami bár már fényes, nem matt üveggel de ütésállóbb volt állítólag, hogy kibírja ha fakockát nekihajítja a gyerkőc
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
kromatika
veterán
jól néz ki ez a dizájn.tetszik.
-
banhammer
veterán
Még jó, hogy lehet kapni.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
BloodRay
veterán
Nem, mást nem ismernek fel.
Egyébként komolyan ez a Philipsnél a dizájnsorozat?? LG és Sony talpának keresztezése, és vastag fehér keret, mindez pedig Sony-san megdöntve??
Rájöhettek volna, hogy a filléres ambilight-ért ekkora felárat elkérni röhejes(hiába jó dolog)...
Nem véletlenül megy sz@rul nekik sajnos.(#7) szp1 -> Egyrészt nem 5ms, hanem 2ms körüli a panel valószínűleg, másrészt ez nem valós képfrissítés(hanem képinterpoláció és háttérfény villogtatás).
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
szp1
addikt
Egy LG panel, fehér műanyagban, néhány led-del feldobva + WiFi chip.
Persze a "dizájn" TV-k mindig túlárazottak, de ennyire?
Ezt a 600Hz-et meg valaki megmagyarázhatná nekem végre : egy 5ms-os válaszidejű IPS panel hogy a rákban képes ilyen képfrissítést lekövetni? Vagy ez csak virtuális? Várom a hozzáértők magyarázatát, előre is köszi!Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Client
tag
Usszta, de rohadt drága a fehér festék. Akkor a Fábiám is megér pár millát.
Ex - WaterLo
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, elég nagy fail, hogy csak oldalt van. Már ezeken a képeken is látszik, hogy fura, pedig itt nem sötét szoba van a képen. Ezért a pénzért bőven belefért volna. Bár nem vagyok teljesen képben a mai árakkal, de olyan 250k-ért biztos lehet venni hasonló tudásu tévét ambilight nélkül, szóval elég durva a felár.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Fehér tévé a sötét szobában? Nekem nagyon nem jönne be.
Ambilight miatt világosabb lesz a szoba, de akkor is⭐ Stella
-
Kattt01
tag
Eléggé bejövős, bár azt nem igazán értem, hogy miért csak az oldalsó keretekre alkalmazták az ambilightot... Az ára sem olyan vészes, mint mondjuk anno az Aureáké volt, lehet hogy megvan mit kérek a Jézuskától
-
lujó55
addikt
más kamerával nem lehet csatlakozni a TVhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...