Érkeznek a hófehér Philips DesignLine tévék

A Philips már a karácsonyi hajrára készül, ennek jegyében piacra dobnak egy új tévé családot, egészen pontosan a DesignLine szériát. Mint ahogyan az a névből kikövetkeztethető, elsősorban azokat célozzák meg e készülékekkel, akiknek fontos a dizájn. Ennek érdekében a modelleket hófehér ruhába öltöztették, és megtámogatták a vállalat exkluzív Ambilight technológiájával. Ez esetben azonban a LED-eket csak a két oldalsó kávára applikálták, azaz a képernyőt körülölelő fényudvart el lehet felejteni.

Philips DesignLine
Philips DesignLine

A Full HD felbontású, IPS panellel ellátott LCD tévék képesek a háromdimenziós tartalmak megjelenítésére az alkalmazott passzív-polarizációs technológiának köszönhetően. Nem hiányzik belőlük a vállalat saját, Pixel Plus HD rendszere, amely különféle képjavító, képmódosító eljárásokat tartalmaz. A tévékbe már a továbbfejlesztett Smart TV rendszer került. Ennek ideje is volt, hiszen az előző változatot három éve mutatták be, és bár akkor innovatívnak számított, mára nagyon elavult. Rendelkeznek beépített médialejátszóval, és biztosítják a digitális tartalmak külső USB-s tárolóra történő rögzítését is.

Philips DesignLine
Philips DesignLine

A beépített Wi-Fi-vel rendelkező modelleket ellátták a 600 hertzes Perfect Motion Range interpolációs technológiával, amiről a gyártó azt ígéri, hogy aktiválásával még igen gyors mozgások esetén is folyamatos lesz a kép. Támogatják a Skype használatát, azaz a videotelefonálást is, amennyiben a felhasználó csatlakoztatja az opcionálisan megvásárolható PTA317/00 típusjelzésű kamerát. Használható rajtuk a DualPlay funkció is, azaz speciális (mindkét lencséje vagy függőlegesen, vagy vízszintesen polarizált) szemüvegek segítségével egyszerre ketten nézhetnek rajta két különböző képet, ami egyelőre még csak játékok esetén működik.

A 42 hüvelykes változat 355 000 forintba kerül, a 47 hüvelykesért pedig körülbelül 410 000 forintot kérnek el.

Előzmények

Hirdetés