Legfrissebb anyagok
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Mivel én pl. a Tab2-őt internetszerződés mellé vettem, nekem bőven meg, így volt 24 ezer tavaly januárban. Wifis verziót meg úgyis csak az vesz, akinek van internete, szolgáltatónál meg mindig van akcióban hasonló ajánlat. De ezért mondtam, hogy mindenki eldöntheti, kell-e neki a jobb minőség, van elég készülék minden kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Egy idő előtt kiszivárgott felhasználói kézikönyv is megerősítette a Samsung olcsó táblagépének létezését.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest