Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
A 3 ventis 580 SOC is teljesen elfogadhatóan teljesít hangban game alatt - szerintem, nekem legalábbis nem hangos. Az OC meg pláne jó, sokkal többet tud, mint egy ref. 580, tehát szerintem erre pályázok 680-ból is...
-
riedgras
tag
Bivaly kártya, nagyon elegáns hűtő (bár ha nincs tükör a gépház alján, akkor mindegy), csúnya nyák
Egy ilyesmit rápattinthattak volna...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ahhoz képest hogy Gigabyte, nem is rossz.
-
kts88
aktív tag
Bár nem tudom mennyibe kerülnek ezek a vezérlők (IR nem írt árat), de ha sokallják, akkor nem értem miért nem készítenek egy mikrokontrollerből olyat amilyet csak akarnak. Nem egy lehetetlen dolog, pici rezonáns táphoz még én is megírtam.
Arról nem is beszélve, hogy normális kondikat nem látni ezeken a kártyákon (az elko nem az a nagy soros ESL és ESR miatt). Szerintem rakják bele ha OC kivitel.
Eddig szerintem ami nagyon szépen kivitelezett, egyedül a zotac tuningosa. -
banhammer
veterán
A Windforce hűtő alapjáraton meglepően halk, játék közben megjön a hangja, de ez szerintem érthető.
-
G.I.JOE
senior tag
Szerintem azon már nem kell csodálkozni, hogy egy nagyobb teljesítményű léghűtéses kari 2 slotot foglal. Majd akkor lepődjünk meg, ha csak egyet!
-
zolyee
tag
Jóféle kari!!
Sajnos egy darabig ilyenem se lesz még.... -
kpal
nagyúr
Ezt lehet tuningolni
-
staccato
tag
nagyon jól néz ki,és nagyon jó kártya.szivesen elfogadnám.
-
nyufka69
tag
Ez a kék nyák elég gagyi beütést kelt bennem.
-
Angel1981
veterán
Szép darab - szokás szerint!
-
blaca83
őstag
Véleményem szerint is "pofás" lett a kártya és ráfért már a ráncfelvarrás is és némi technikai újítás is a "windforce" hűtésre.
Remélem sikeresebb és minőségibb lesz mint az előző,mert azzal nem nagyon voltam megelégedve.
Elég sokat kellett sajnos gariztatnom belőlük, ráadásul "hűtési teljesítményben" is alulmaradt durván 15 C-fokkal az Msi Twinfrozr III és az Asus DC2 hűtéssel rendelkező VGA-khoz képest.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azt látom, hogy arra ráfért, de az AMD-nek ez kényszer volt inkább. A PowerTune egy jóval komplexebb DVFS megvalósítás, mint amilyet a Kepler használ. Nekik a Richtek RT8802A eleve nem jó. Egyébként biztos, hogy ők is ezt választották volna, csak a beépített technológiák miatt jobban meg van kötve a kezük, mint az NV-nek.
-
TTomax
félisten
Na igen,csak ha jól látom azt sem a PCBre pakolták,sajnos egyébként pedig az elérhetetlen kategoria europában...a kifestös marhaságon kivül egyébként valóban az a legjobb 680 eddig.
Szerk:
A radeonra ráfért az a vezérlö.. ezért fanyalgok... a PCB is egyszerübb a vrm is... szinte minden,na mindegy majd adják olcsóbban is ha felfut a 28nm... mert ennyiért ez most elég drága...Szerk2:
Meg hát ugye az user mindig fanyalog,ha olyan cuccokat lát a PCBn ami kiszolgálja a ref. órajeleket,de semmi extra... valahogy a premium kategoriának jelenleg csak az árát látom.A ref. 680-ra is ezért fanyalogtunk kicsit... jó-jó,de nem az igazi...Szerk3:
A CHL8225 már a 7870 árába is belefért "odaát"... teccikérteni... az meg nem "prémium".na mindegy én csak fanyalgok magamban. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez is 5+2. Egyedül a Colorful tért el a referenciától. Ők a Richtek vezérlőt is lecserélték.
(#11) TTomax: Az NV-nél profitmaximalizálás van. Ha az adott termék esetében stabil a rápakolt Richtek vezérlő, akkor teljesen érthető, hogy miért ezt használják. Az, hogy vannak jobbak ... hát persze, hogy vannak, de azok drágábbak is. Egy megfelelő CHiL vezérlő (mondjuk a CHL8225) biztos nem ilyen olcsó.
-
Vigneau
félisten
Formára emészthetőbb ez a hűtés, mint a korábbi verzió volt. Az inkább szögletesebbre sikeredett, számomra elég esetlennek tűnt...
-
TTomax
félisten
Szép szép... de csak nekem csipi a szemem a Richtek RT8802A vezérlö?Lehet rajta 20 fázis is...
(#12) Abu85
Ja hát alapjában nincs vele semmi gond...a középkategoriában...de egy premium termékre ne pakoljanak "olcsó" cuccokat... hmmm.... -
CoDWaW07
őstag
Király kárya
Deazért fekete nyákkal nekem jobban tetszene -
Gyufaaa
veterán
Király! Tetszik.
-
subaruwrc
félisten
na végre, hasznos változtatások, nem csak pár mhz tuning. ez tetszik hogy azt a buta tápcsatlakozó megoldást elhagyták, és hogy bepótolták az 5. gpu fázist is
-
fondorlatos
aktív tag
A korábbi giga modellek nem nyerték el a tetszésem, de ez valahogy külsőre (is) jól néz ki. Tudását illetően meg végképp...
-
mghltm
addikt
-
Retekegér
MODERÁTOR
A DVI csatikat hátul szépen burkolták.
-
PC-rev-RM
tag
Nekem nem számít a külső, de ez a hűtés gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Gigabyte is kezelésbe vette az NVIDIA Keplert, hogy egy halkabb, de potensebb GTX 680-at kapjon eredményül.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest