Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Lehet. De amd fronton venne gyengébben drágábban gondolom ez a jobbik eset
Tigerclaw, nekem p4-van Én meg fogom érni, hogy ugyan úgy 100%-on fog pörögni a proci (SB vagy IB természetesen) akár netezés közben, mint most
berVi banyek, ne húzzatok fel. Hol drágább az intel, mint a vele egy szinten lévő AMD? SEHOL! 8150 drága és gyenge, 8120 még gyengébb, és olcsóbb. De könyörgöm, az már nem a 2500K ellenfele... ezt nem érti meg sok amd-s...
Hisztogramm, nem befolyásolja az amd-s proci az inteles árát, fordítva sem. Szépen belövik a konkurens árszintjére.
[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
Hisztogram
tag
Simán lehet. Látod, spekulálgatok itt anélkül, hogy időt fektetnék a témába, mindenestre kíváncsi vagyok a többi benchmarkra, ez az egy érték kevés ahhoz hogy a processzor értékét be lehessen lőni.
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
Zeratul
addikt
válasz Hisztogram #94 üzenetére
Intel Core i7-3610QM 45W TDP osztályú, ez a mobil procik TDP teteje.
-
válasz Hisztogram #78 üzenetére
Arra várhatsz... Az i5-3450 bruttó 58k.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
ddekany
veterán
"valóban csak Office-ra, Corei3 2100-s gépeket vesznek az állami, és önkormányzati cégeknél"
Ez amúgy simán felveti a megvesztegetés gyanúját... Egy i3 2100 kiskerben kb 30e Ft, míg a legkisebb LGA-1555 CPU-k (amik simán jók irodai munkára) 10e Ft körül vannak. Mindegy, hogy ezek kisker árak, mert az számít, hogy a teljes gép árában ez mennyi százalékosan. Nem tudom miféle kedvezményt kaptak, ami ezt az árkülönbséget lenyelte...
[ Szerkesztve ]
-
Hisztogram
tag
őszinte leszek, mindnek utána kéne nézzek, ahhoz hogy értelmezni tudjam ezeket a számokat, az biztos, hogy az a10-es a legjobb, az 3610es pedig a leggyengébb mobile cpu.
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
peti_s
addikt
válasz Hisztogram #91 üzenetére
Nem emelkedik, legalábbis közel nem emelkedik annyira, mint amilyen gyakran cserélik a hardvereket, egy 8 éves P4 gépen is gond nélkül elmegy a mai napig leggyakrabban használt két Office, a 2003 és a 2007. Nem tudom ki fizet ezekért az új gépekért, de hatalmas pazarlásnak gondolom, főleg ha ez így megy minden önkormányzati, és állami cégnél. Ez egyébként szerintem nem csak az állam hibája, hanem az informatikai személyzeté is ezeken a helyeken.
(#92) Ddekany, nem infós vagyok a cégnél, úgyhogy nem tudom a hivatalos indoklást. De, u.ez megy a NAV-nál, okmányirodánál, kormányhivatalnál, a munkaügyi központokban, az iskolákban, és az önkormányzatnál is.
[ Szerkesztve ]
-
Hisztogram
tag
Sosem fogom megérteni, hogy miért emelkedik az word+excel irodai gépek gépigénye. Az intel politikája sokkal jobb az AMDhez képest,
Számítási igényű alkalmazások (adatbáziskezelők, statisztikai programok és barátaik, kapásból intelt vesznek
Word+excellhez az erős videokártya hatalmas túlzás.
Egyedül a média jellegű munkákban lehetne erős az APU, de ott szintén szükség van CPU-ra, s akkor már jobban járnak egy dedikált kártyával. Vagy kettővel.
Gémergépeknél ugyanez.
Ezzel szemben az AMD előnye a fogyasztás ( laptopok) valamint a cheap gémerek területén van.
Kicsit aggódom, különösen azért, mert az inteles IGP-k teljesítménye szépen nő, míg az AMD-k számítási kapacitása (computing power) képtelen behozni lemaradást. Remélem nem az lesz a vége, hogy őket is felvásárolja egy kínai vállalat
-
Zeratul
addikt
válasz Hisztogram #82 üzenetére
Histogram:
-
peti_s
addikt
Arról még nem volt hír.
(#86) Helkis, nem tudom mért van az kikötve, hogy u.olyan gépek kellenek, de nálunk egyáltalán nem u.olyanok. Amik egyszerre lettek rendelve azok természetesen igen, de a tavalyiak szintén mások, a 2 évesek szintén, és így tovább. Igazából, itt az a nagy gond, hogy E2200-s, meg E4400-E4500-s gépeket selejteznek le, mert új kell az Office-hoz...
-
staccato
tag
3770K Bejövős.
üdv
-
helkis
veterán
állami megrendeléseknél, vagy közbeszerzés van, vagy pályázat alapján 1-2éves beszállítói szerződés, aminél kitétel, hogy ugyanolyan gépek kellenek ez idő alatt, szóval ha valaki ilyet szállít, akkor csupán azért teszi, hogy hátha 2év múlva még lesz ilyen proci.. bár elég valóban office-ra, ha simán s1155-re ad ajánlatot valaki, dual celeronnal, vagy g620-al..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
peti_s
addikt
válasz Hisztogram #82 üzenetére
Attól függ mennyire lesz jó. Azért én örülök annak, hogy az AMD kihasználja az APU-k esetén a videokártya gyártásban szerzett tudását.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nah, ezt is megértük.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Hisztogram
tag
Az csak jó. Arra leszek még kíváncsi, hogy a trinity majd emeli-e ezeknek az árát vagy csökknenti?
Egyrészről persze a választéknak elvileg csökkentenie kellene a kisker árát, de ha az AMD mélyen alul múlja a vele szembeni várakozásokat, akkor azok akik esetleg megvárták a pirosak APUját hirtelen megjelenhetnek az inteles keresleti oldalon.
De ettől speciel én nem tartok, legalább is kevésbé számítok rá, mint a hardveraprót elözönlő 2500k-kra
-
peti_s
addikt
válasz Hisztogram #80 üzenetére
Lassan 1 éve gyártják az Ivy-t, úgyh bőven van már felhalmozott raktárkészlet.
-
Hisztogram
tag
CSak spekulálok, az árfolyamesés mindenképpen negatív irányban befolyásolja, a forintnak bő két hónapos erősödést kell pótolnia. A dömping alatt pedig a használt processzorokra gondoltam, á la az újdonság láza.
s775-re már nem jelenik meg új processzor, ezért ott szűkült a kínálat, míg az új ívi processzor bele fog tudni ülni a régi deszkákba, még ha féltucat funkció le is lesz tiltva.
Persze ha teljes kapacitás kicsi, akkor ezt az egész spekulációt irrevelánssá teszi.
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
válasz Tigerclaw #77 üzenetére
Engem az akaszt ki ha már itt tartunk, h Office-ra, és nem amolyan sablon szöveg ez, hanem valóban csak Office-ra, Corei3 2100-s gépeket vesznek az állami, és önkormányzati cégeknél. De, ez már megint más téma.
(#78) Hisztogram, álomvilágban élsz, az Intel nem szokott árat csökkenteni amikor kivezeti a CPU-it, inkább a csökkenő szállítások miatt áremelkedésre számítok, nézd meg az E8400-t most mibe kerül, és mibe került amikor megjelent.
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Hát igen, a felhasználók 80%-nak tuti elég lenne egy jóval gyengébb CPU és egy olyan szgép aminek max. 100W-os a tápegysége. Még a gamerek is totál feleslegesen váltanak a tavalyi, tavalyelőtti CPU-król, mert alig van hatása a játékokra, főleg hogy sok játék továbbra is csak 1-2 magot használ. Ha van extra pénze sokkal hasznosabb videokártyára költeni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
ddekany
veterán
Azért amikor a HD4000-et még kiherélik...
-
TGWH
őstag
Ettől függetlenül én meg nem azzal fogok játszani. Lehet besegít majd a procinak, de nekem kell mellé szép nagy vga is
Innentől kezdve meg az amd-nek esélye sincs...Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
Talán mert átlag felhasználó hülye lenne +10 ezret kiadni egy 8150-ért, ami kb. felmosófejként szolgák 2500k-nak. A 8120 meg már sokkal gyengébb, azt meg egy kb. 2400as intézi el. Apu-ra meg nem adunk, gamer úgyis vesz vga-t. Nem gémer meg vesz egy A8-ast vagy A6-ost oszt jónapot. Én néztem torrentezős, tv-re kötött filmnézős gépet, de még az A6-os is sok lenne, mind tudásban, mint anyagilag... 50 ezerért már androidos média centert kapok wifi-vel...
Én meg úgy gondolom, veszek egy jó kis ivy-s gépet, aztán nem fogom lecserélni egy-két éven belül, netán 4 éven belül, mint az átlag user a ph!-n... Legtöbben úgyis ezt kérdik, ,,érdemes lecserélni a 2500k-t???'' No akkor most az átlag user nem ph!-zik, erre jutottunk
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
TGWH
őstag
Nekem még lesz, az biztos. Sőt, szerintem még le is cserélem egy másikra. Utána meg már jöhet az igp, hisz nem lesz külön vga a piacon
-
TGWH
őstag
Talán mert jobb a cpu, mint a trinityben? Vga meg úgyis lesz külön, hd7850, és alájuk vágok egy 400w-s tápot, mekkora lesz már, p4-ben is 400w-s táp van most
-
Pug
veterán
Félre ne értsd, én is annak a híve vagyok, hogy minél tovább tudjon a user egy adott platformon maradni. Természetesen vannak azok a foglalatcserék, melyeket az adott gyártó nem tud elkerülni és vannak azok amelyek csak az extra profitot célozzák.
ELADÓ: ÚJ Keychron M3 mini https://hardverapro.hu/apro/elado_uj_keychron_m3_mini_fekete/hsz_1-50.html
-
pilu85
őstag
egyetértek veled, jó nincs benne HT de az úgyis cask vakít. énis egyből a 3570k-t szúrtam ki.
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
riedgras
tag
i5-3570K lesz a best buy szerintem. Mondjuk egy erős alsó felsőkategóriás géphez minden bizonnyal.
Tesztet miriádjait ide
Phenom II 555BE után csak érezhető lesz a különbség
Lehet hogy hülye kérdés, de 2600K vs. 3570K?
Helkis:"A Core i7-3770K erős hűtés kiséretében is nehezen érte el a 4,5-4,6 GHz-es órajelet."
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
-
Pug
veterán
Meg is van adva, sok AM3-as lap kapott BIOS ráncfelvarrást, de ettől még nem fogod tudni teljes funkcionalitásában kihasznál a Bull-t benne , a megfelelő tápellátást nehéz software-esen kiváltani
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: ÚJ Keychron M3 mini https://hardverapro.hu/apro/elado_uj_keychron_m3_mini_fekete/hsz_1-50.html
-
peti_s
addikt
A foglalatra sosincs kifogás, nézd meg akár az AMD megoldását amit említettél. Attól még h lassabb, meg lehetne adni a lehetőséget h menjen. Egyébként, P965 és P45 között nincs 1%-nál nagyobb különbség teljesítményben, h ezzel a példával éljek. Az alaplap, és chipset iparnak kell a foglalatváltással járó + bevétel, ez a fő motiváció. A Haswell nem fog sok mindenben különbözni az Ivy-től, a bejelentett módosítások között pl. a futószalag hosszának változtatása van. Ezek nem olyan egetrengető változtatások, hogy új foglalat kelljen hozzá. De, mint mondtam, ha meg lehetett oldani a 775-nél, akkor itt is meg lehet, ezt az elvet vallom.
-
Zeratul
addikt
AMD vonalon AM3 és AM3+ lapoknál semmi különbség nincs a VRM vezérlést kivéve, ami ép elég hogy nem legyen Bull kompatibilis, mert Bull sokkal gyorsabb VRMet igényel. Hasonló okokból nem kompatibilis az FM1 és FM2. Az ivy -- haswell különbözhet már annyival hogy ne legyen megfelelő mostani chipkészlet és foglalat.
-
peti_s
addikt
Ez nem egészen így van, megint az LGA775-re kell hivatkozzak, P965-s alaplapba nekem is személy szerint először P4-s CPU-m volt, majd lett az E3200. A kompatibilitás lehetőségét sosem hiba szvsz meghagyni, amennyiben nem a teljesítmény rovására megy. És, itt mi lenne újítás az 1155 és az 1150 között? Semmi, mivel a DDR4 majd a 14 nm-s CPU-knál jön.
Nem mint ha sorscsapásdöntő infó volna, inkább csak érdekesség, h aki Ivy-t vesz, lassan 1 éves CPU-t fog venni, mert már elég rég óta gyártják, csak nem került kereskedelmi forgalomba.
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
Biztos h jobbak lesznek, mint az ivy-k, elég akár a Wolfdale esetében is a stepping váltások jótékony hatásait megnézni. Más foglalat lesz, ami teljességgel értelmetlen számomra, és erősen lehúzás gyanús, de ha ezt nézed, akkor az 1155-t már nem tudod az ivy-n túl fejleszteni a jövőben.
-
Zeratul
addikt
35W a mobil szegmens legalja, az elég gyenge.
-
Graphics
Jómunkásember
És még nem írtak az alacsony kategóriás procikról, gondolom a Celeron - Pentium vonal is le lesz váltva szépen lassan, abban van a nagy pénz
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Paul119
addikt
byebye i7 2630qm, majd ha jönnek a notikba szánt verziók is,mondjuk megnézném mit megy majd egy gtx650m mellett
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
hokuszla
senior tag
Most már csak kivárom, amíg a 2500 30 alá megy.
Haj rá ivy!10600k 16GB 1660s 5TB
-
Puma K
nagyúr
"ii7-3770S (4 mag) 3,1/3,9 GHz HT van 65 W TDP"
Ez a legszimpatikusabb számomra
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
berVi
senior tag
Mar csak az nem vilagos, hogy miert vennek ilyet trinity helyett, azon kivul, hogy zintel logo van rajta zinteles arcedulaval.
-
pilu85
őstag
2 magosított sempron 140+ ról érdemes iylenre váltani??? érezhető lenne a különbség??? lesz vagy fél év mire beállnak az áraik a normális szintre itthon is. :S :S :S
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Pyro05
tag
A "T"-s procik közül korábban 5 neve merült fel (1db i7, 2db i5, 2db i3), de az intel honlapjára csak 2 került (i7-3770T és i5-3570T). Gondolom az i5-3470T azért nincs még kint a honlapon, mert a szintén 2 magos i3-asokkal együtt fog csak érkezni később.
Kérdés, hogy az i5-3570T lemarad a mostani listáról és az intel időben rakta ki a honlapjára, vagy ez a megoldás is csak később érkezik és véletlen került ki a honlapra? Ha lemarad milyen áron várható?[ Szerkesztve ]
War. War never changes.
-
tacsk0
aktív tag
Hello All!
Asszem ez "i7-3920XM" csak az Alienware-es laptopokban lesz lathato
-
pilu85
őstag
3570k húzható lesz egy z68ban??? de basszus iylet vesz valaki mikor kell lecserélnie??? 8 év múlva??? ájj de elhagyta a szoftvert a hardvert. megeszi reggelire a szoftvereket még a 2500k sandy is
-
Pyro05
tag
Az intel honlapján azt írják, hogy a "75"-ös és "77"-es chipsetek készültek az Ivy alá és sok model csak azokkal megy, de van olyan is, aminek a "61", "67", "68" is megteszi.
War. War never changes.
-
pilu85
őstag
z68 chpset-ű alaplapban fognak menni???
-
Jester01
veterán
"Ugyan a VT-d technológia sokak szemében lényegtelen, elsődlegesen a szerverekbe használt szolgáltatást jelent, a valóság azonban ennél sokkal bonyolultabb. A Waimea Bay platformot a vállalat lényegében a sok pénzt költő játékosoknak szánja, és az új generációs grafikus processzorok esetében az I/O virtualizáció hiánya komoly érvágás lehet. Az AMD új GCN architektúráját ez a probléma nem érinti, így az erre épülő Radeonok képesek közvetlenül elérni az x86 virtuális memóriát, de az NVIDIA számára az ehhez szükséges licenc hiányzik, vagyis a Kepler GPU-k esetben az egyetlen opció az x86 virtuális memória elérésére az Intel VT-d, illetve az AMD IOMMU technológiákon keresztüli I/O virtualizáció." (forrás)
Jester
-
fatallerror
addikt
3570k review akit érdekel
don't tell me what i can't do!
-
TGWH
őstag
Nem baj, a ma hozzászólók jelentős többsége le akarja cserélni sb-t ib-re Hagyd rájuk, ha van pénzük, arra költik amire akarják, max a proci nem fogja utolérni a memóriát
Minden esetre az e-péniszek dagadnak rendesen a két ivy-s hír fórumánSzeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
MrSealRD
veterán
Megpróbálok rövid lenni. Laptopom van. A típus választást és sok egyéb mást is eléggé megnehezítette, hogy az Intel már a Core óta ilyen ostoba kiveszem-beteszem játékot játszik...
Rendszeresen használok virtualizált környezetet, több célból is. A terveim közt szerepelnek újabbak is...Hidd el elég kellemetlen mikor egy gépen közli veled a vmware, hogy bocs de vegyél egy másikat mert ez lósz@rt sem támogat...(#27) arty: Így van sajnos.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
banhammer
veterán
Azt hiszem még várok a Core i7-2500 cserével.
Addig csak csorgatom a nyálam.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Graphics
Jómunkásember
Nem hiszem ,hogy fogsz néhány gépet virtuálisan futtatni, és szerverszinten használni , ha tévedek bocsi
A Xeon-okban jól mutat a virtualizáció, asztaliban nincs lényeges előnye/hátránya, szerintem
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
MrSealRD
veterán
Jogos, nem fogalmaztam pontosan. Szóval VT csomag része úgy összességében. Nem értem kivétel okát továbbra sem...Ennyi erővel kivehették volna az összesből hiszen ezek úgyse mennek server-be...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Graphics
Jómunkásember
Jöhet 2500k-kat meg dobáljátok ide olcsón
-
MrSealRD
veterán
Nem értem, hogy a K-s procikból miért herélik a virtualizációs képességet. Nem hiszem, hogy erre van logikus magyarázatuk.
A mobil platformra meg csak i7-eket löktek..de azok is milyenek...többnyire 35-45W...Úgy lenne érdekes ez a 4core+Igp, hogy 25-35W-os kerettel adják ki...
Ja biztos jön majd i5 is meg i3 is...
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
Vegre erre regota varunk, a kovetkezo hetekben kiderul mit is tudnak valojaban.
A 3570K-ra beneveznek en is szivesen"Legen...Wait for it...Dary"
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Black Dragon #7 üzenetére
Azokba szerintem más processzorok kerülnek, legalábbis a többségükbe. Az Airbe biztos csak alacsonyabb fogyasztású 2 magos procik mennek amik csak később érkeznek.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
boeing
őstag
Na végre már,lesz mit bele raknom a Z77-be.
-
Jim-Y
veterán
válasz djculture #11 üzenetére
Én úgy látom, hogy az Ivy Bridge a mobil, és a HTPC szegmens platformja lesz, kisebb fogyasztás, valamivel erősebb IGP, és javított HD Graphics miatt... én éppen olyan helyzetben vagyok, hogy nekem majd meg is érheti váltani H61/i3-2100 -ról H77+i3 Ivy-re.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Ha most újítanék, i5-3570K-t vennék.
-
kiiso
tag
Az Airbe és 13"-os Pro-ban szánt alacsonyabb fogyasztású procik csak később, nyáron jönnek, úgyhogy azok még nem.
-
djculture
félisten
Nem sok értelme lesz ezeknek a prociknak se, ha beindul a vga használata mindenben.
Most hogy írtátok megnéztem ez az új opencl winzip progit, tényleg gyorsabb vga-n.[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
Kérdés, hogy a legkisebb i5-ös ára mikor megy le a kezdeti 55 ezer forintról jó lenne, ha ez csak egy elsőre kiírt ár lenne, láttunk már ilyet, ahol pár napon belül, ahogy több boltba is eljutott, hirtelen lement 5-8 ezer forinttal az újdonság ára 45 ezer körül már jó lenne. 52-ért az eggyel nagyobb, de szép is lenne
-
radi8tor
MODERÁTOR
i7-3770K jól tuningolható, best buy!
⭐ Stella
-
Zodicus
senior tag
Ha jól értem, akkor nem.
-
Black Dragon
addikt
Akkor 1-2-3 héten belül frissülnek a Macbook Air/Pro szériák is.
Ui: Jól sikerültek az Ivy-k, de lehet most hülyeséget fogok kérdezni, P77 vagy P67-es lapok nem lesznek, csak Z77?
-
Máté94
addikt
Egy i7-3770T de jó is lenne...
-
Zodicus
senior tag
Sztem ez a sorozat kimarad az életemből. az Ivy után mi várható?
-
lezlie74
csendes tag
Sandy Bridge proci árak???
-
T_Stark
őstag
Az alsó táblázatban el van írva az IGP, HD Graphics 3000 van 4000 helyett.
Már javítva[ Szerkesztve ]
-
Déta
tag
3770K...
Ez szerelem lesz első látásra...Írtam egy alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
-
fatallerror
addikt
3570est nem tudjátok h mikor tudjátok tesztelni? (szép kérdés : D)
don't tell me what i can't do!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Építő/felújító topik
- Politika
- ArchiCAD és Artlantis topik
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest