Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
Láttátok az Intel honlapján az új Ivy Bridge-E széria mobil változatát?
Meg az árát... -
gabro0
őstag
válasz
joefasalasso #116 üzenetére
A 3770k szórzózármentes, egyszerűbb tuningolni.
-
joefasalasso
aktív tag
Mi a különbség az I7 3770 és a 3770K között?
-
molnarpeter
nagyúr
Egy XM proci mitől az?
mp
-
Hisztogram
tag
Re.
tegnap azért nem fejeztem be a commentet mert már azt is az ágyból párnák közt írtam: )Igen, tudom mi a zero copy és a double graphics, ennek utóbbinak a csúcsa az a8-as esetében a hd 6690d2 nevű hibrid
Mindegy, már jelentőségét vesztette ez az egész, térjünk vissza rá ha kint lesznek a trinity benchmarkok, jó?
-
dezz
nagyúr
válasz
Hisztogram #112 üzenetére
Akkor megpróbálok "magamnak" válaszolni.
A Sandra csak a CPU magok teljesítményét méri, ebben tehát nincs benne az IGP.
Az "zero-copy" egy GPGPU-s fogalom, azt jelenti, hogy az APU-knál nincs szükség a CPU és a GPU -- diszkréteknél fizikailag elkülönülő -- memóriája közötti, PCIe-n keresztüli adatmásolgatásra. (Pl. az OpenCL két memória közötti másoló függvényeinek itt kvázi nincs semmi dolga [ill. a mai APU-knál még lehet, hogy main memórián belül kell másolgatnia].)
A Dual Graphics olyasmi, mint a CrossFire(/SLI), ahol is a rasztergrafikai feladatokon osztoznak a GPU-k. De még egy játékban sem csak így vehető igénybe az IGP teljesítménye a dGPU mellett, hanem pl. a fizikai és egyéb megterhelőbb számításokat is átveheti a procitól. Ilyen esetben bármilyen típusú lehet a dGPU.
A linkelt tanulmány a GPGPU-s teljesítmény CPU általi ~20%-os növeléséről szól. (Ahol is az adatmozgatást és adatmenedzselést a CPU végzi a GPU helyett.)
[ Szerkesztve ]
-
dezz
nagyúr
válasz
Hisztogram #110 üzenetére
Mit is akarsz ezzel a képpel?
Hogy jön a zero-copy a Dual Graphicshoz?
"az APUkat eleve nem csúcskategóriának szánták, viszont komoly bottleneck lehet, amikor a grafikai téren már tarthatatlan lesz a 6990D2."
Valahogy ezt sem sikerült dekódolnom.
Hogy mikor mennyivel lehet megemelni az összteljesítményt a GPU bevetésével, az eléggé feladatfüggő.
-
Hisztogram
tag
elvileg így kéne lennie de ...
A Trinityvel kapcsolatban nem akarok jóslatokba bocsátkozni, azt a 3 hetet már féllábon is kibírjuk.
Zero copy, zero copy, azt az (alsó) középkategóriájú chipet meg kell venni a llanóval s ha nem használjuk ki, (mert a dual graphicsnak is megvan a felső határa) akkor csak kidobott pénz s jobban jártunk volna egy c3-sal.
Persze ez csak elméleti beszélgetés mert az APUkat eleve nem csúcskategóriának szánták, viszont komoly bottleneck lehet, amikor a grafikai téren már tarthatatlan lesz a 6990D2.
A trinityt pedig saját teljesítménye után megítéljük, ha végre itt lesz.)
Furcsa, hogy erről beszélünk - kissé offtopicnak érzem, de a "heterogén programozás" még sokat segíthet az AMDs versenytársakon. Olvastam valahol, hogy a processzornak az GPU chipbe szánt információ előfeldolgozójává rendelésével valami 20%-kal sikerült az APU összteljesítményét megemelni. + OC.
-
dezz
nagyúr
válasz
Hisztogram #91 üzenetére
"Számítási igényű alkalmazások (adatbáziskezelők, statisztikai programok és barátaik, kapásból intelt vesznek"
Ez így értelmetlen, mert a számítási feladatok alatt alapvetően matematikai (jellemzően lebegőpontos) számításokat értenek, amiben a GPU-k elsöprő teljesítménnyel rendelkeznek. Márpedig a Trinityben jóval erősebb IGP lesz, mint az IB-ben.
"Egyedül a média jellegű munkákban lehetne erős az APU"
Ezt a badarságot gyorsan felejtsd el!
"s akkor már jobban járnak egy dedikált kártyával. Vagy kettővel."
Ne felejtsük el, hogy ott bejátszik még egy PCIe busz is, a maga nem kicsi késletetésével és a sávszélessége sem valami nagy (a "zero copy" nyomába pedig sosem ér). Ezek olyan feladatoknál éreztetik a hatásukat, ahol sok kisebb adatcsomagot cserélget a GPU és a CPU.
Másik dolog, hogy nem feltétlen kell adott esetben dGPU, és ha éppen mégis, akkor annak árát a CPU-n igyekeznek majd behozni.
De amúgy megvallom, csábító ez az IB. (Főleg, hogy több melós programom máig egyszálas.)
(#104) TGWH: Meg kellene már értened, hogy teljesen értelmetlen a Bulldozer esetében átlagolt teljesítménnyel számolni (vagy esetleg a játékos teljesítményét vetíted ki mindenre?). Magyarul erősen feladatfüggő, hogyan szerepel. Sok alkalmazásban pl. nem hogy a 2500, hanem a 2600 szintjén van a 8150.
(#53) Zeratul: Ez tényleg fura! Pedig ugye nagyon jöttek ezzel, hogy a 22nm "tri-gate" mennyire energiatakarékos...
(#107) peti_s: "Megvesztegetés szerintem nincs"
Aha,
nemjellemző... Mind az Intelre, mind a közpénzek költésének körülményeire...[ Szerkesztve ]
-
Hisztogram
tag
Sztem egyetértünk, írtam is még az ezen az oldalon, hogy AMD apuk csak a budget pc szegmensben és a laptopokban domborítanak jól.
Merthogy az APUk árban akkor versenyképesek, amikor az integrált videóvezérlő működik, márpedig a d6650 nem egy erőmű, fejleszteni pedig egy ugyanilyen kártyával érdemes, ami szintén csak közepes teljesítményt hoz.
Márpedig ha egy nem kompatibilis highend kártyát tesz be az ember akkor kikapcsolja a grafikus csippet s onnantól kezdve viszont a Fusionnek nincs mit felmutatnia az inteles alternatívával szemben.
Már persze ha jól gondolom.
Az FX pedig egy árban van i5-2500k-val azaz elvileg eladhatatlannak kéne lennie ezen az áron.
-
-
TGWH
őstag
válasz
atti_2010 #103 üzenetére
Ha nem kéne erős proci, vennék egyet 30-35 körül, persze intelt, mert kimutathatóan jobb, mint a hasonló áru amd.
Hidd el, én lettem volna a legboldogabb, ha egy olcsó 8120-assal vigyoroghattam volna mint a tejbetök, hogy ,,vááá, ez jobb mint a 2500k''.
És igen, nem fogok amd-t venni, mert 1, gyengébb, és 2, drágább. Nem értem miért nem bírod felfogni, hogy amd játékra, videóvágásra meg ilyenekre nem jó. Néha-néha játszani egyet, arra esetleg. Hiába az erős apu, ha a proci gyenge, nem sokra mész. Bár gondolom arra azért figyelt az amd, hogy ne cpu limit legyen...Ha olcsó pc kéne, megvenném az egyik A6-ost, mini házat, passzív táppal, és 70-ért maximum lenne egy netezős, officos, média centernek is használható házam.
Ha játékra amd-t akarnék, vennék gépet 220-235 között, ami megfelelne egy 200-215 ezres intelnek... nagyon maximum 215 ezres intel gépnek. Hülye lennék játékra amd-t venni, most írom sokadszorra: drágább, és rosszabb.
Mutass már valami tesztet, én hozom az árakat:
Intel 2500K: 52-55 eFt
AMD Fx 8150: 55-58 eFtAMD Fx 8120: 43-44 e Ft
Intel i5 2400: 43-45 eFtAMD Fx 6100: 33-34 e Ft
Intel i3-2120: 34 eFtOks, most már azért beálltak az árak, de pár hónapja még röhejesen drágább volt az amd. Ez most kb. egy szint, a 6100 vs. 2120 biztos, bár ha olcsón vennék, már elgondolkodnék a fogyasztáson is...
[ Szerkesztve ]
-
-
TGWH
őstag
válasz
Hisztogram #101 üzenetére
Leírtam, fx 8150 drága. A 6100as még használható valamennyire, de igazából mindennél van jobb, inteles megoldás... Nézegesd meg a teszteket. Igen, akinek elég egy fx, vegye meg, aztán majd lecseréli, amikor egy másik, inteles gépnek még semmi baja...
Nem eladhatatlan, nézd meg a teszteket meg az árakat. Azonos, vagy picit gyengébb tudású amd drágább. Megveszik igen, lásd előző hozzászólásomban akiknek válaszoltam. Ott vannak a tesztek, meg az árlisták. 2500K best buy 50 környékén még. Aztán 40-ért meg a kistesója.
-
TGWH
őstag
Lehet. De amd fronton venne gyengébben drágábban
gondolom ez a jobbik eset
Tigerclaw, nekem p4-van
Én meg fogom érni, hogy ugyan úgy 100%-on fog pörögni a proci (SB vagy IB természetesen) akár netezés közben, mint most
berVi banyek, ne húzzatok fel. Hol drágább az intel, mint a vele egy szinten lévő AMD? SEHOL! 8150 drága és gyenge, 8120 még gyengébb, és olcsóbb. De könyörgöm, az már nem a 2500K ellenfele... ezt nem érti meg sok amd-s...
Hisztogramm, nem befolyásolja az amd-s proci az inteles árát, fordítva sem. Szépen belövik a konkurens árszintjére.
[ Szerkesztve ]
-
Zeratul
addikt
válasz
Hisztogram #94 üzenetére
Intel Core i7-3610QM 45W TDP osztályú, ez a mobil procik TDP teteje.
-
válasz
Hisztogram #78 üzenetére
Arra várhatsz... Az i5-3450 bruttó 58k.
-
ddekany
veterán
"valóban csak Office-ra, Corei3 2100-s gépeket vesznek az állami, és önkormányzati cégeknél"
Ez amúgy simán felveti a megvesztegetés gyanúját... Egy i3 2100 kiskerben kb 30e Ft, míg a legkisebb LGA-1555 CPU-k (amik simán jók irodai munkára) 10e Ft körül vannak. Mindegy, hogy ezek kisker árak, mert az számít, hogy a teljes gép árában ez mennyi százalékosan. Nem tudom miféle kedvezményt kaptak, ami ezt az árkülönbséget lenyelte...
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
válasz
Hisztogram #91 üzenetére
Nem emelkedik, legalábbis közel nem emelkedik annyira, mint amilyen gyakran cserélik a hardvereket, egy 8 éves P4 gépen is gond nélkül elmegy a mai napig leggyakrabban használt két Office, a 2003 és a 2007.
Nem tudom ki fizet ezekért az új gépekért, de hatalmas pazarlásnak gondolom, főleg ha ez így megy minden önkormányzati, és állami cégnél. Ez egyébként szerintem nem csak az állam hibája, hanem az informatikai személyzeté is ezeken a helyeken.
(#92) Ddekany, nem infós vagyok a cégnél, úgyhogy nem tudom a hivatalos indoklást. De, u.ez megy a NAV-nál, okmányirodánál, kormányhivatalnál, a munkaügyi központokban, az iskolákban, és az önkormányzatnál is.
[ Szerkesztve ]
-
Hisztogram
tag
Sosem fogom megérteni, hogy miért emelkedik az word+excel irodai gépek gépigénye. Az intel politikája sokkal jobb az AMDhez képest,
Számítási igényű alkalmazások (adatbáziskezelők, statisztikai programok és barátaik, kapásból intelt vesznek
Word+excellhez az erős videokártya hatalmas túlzás.
Egyedül a média jellegű munkákban lehetne erős az APU, de ott szintén szükség van CPU-ra, s akkor már jobban járnak egy dedikált kártyával. Vagy kettővel.
Gémergépeknél ugyanez.
Ezzel szemben az AMD előnye a fogyasztás ( laptopok) valamint a cheap gémerek területén van.
Kicsit aggódom, különösen azért, mert az inteles IGP-k teljesítménye szépen nő, míg az AMD-k számítási kapacitása (computing power) képtelen behozni lemaradást. Remélem nem az lesz a vége, hogy őket is felvásárolja egy kínai vállalat
-
Zeratul
addikt
válasz
Hisztogram #82 üzenetére
Histogram:
-
peti_s
addikt
Arról még nem volt hír.
(#86) Helkis, nem tudom mért van az kikötve, hogy u.olyan gépek kellenek, de nálunk egyáltalán nem u.olyanok.
Amik egyszerre lettek rendelve azok természetesen igen, de a tavalyiak szintén mások, a 2 évesek szintén, és így tovább. Igazából, itt az a nagy gond, hogy E2200-s, meg E4400-E4500-s gépeket selejteznek le, mert új kell az Office-hoz...
-
staccato
tag
3770K
Bejövős.
-
helkis
veterán
állami megrendeléseknél, vagy közbeszerzés van, vagy pályázat alapján 1-2éves beszállítói szerződés, aminél kitétel, hogy ugyanolyan gépek kellenek ez idő alatt, szóval ha valaki ilyet szállít, akkor csupán azért teszi, hogy hátha 2év múlva még lesz ilyen proci..
bár elég valóban office-ra, ha simán s1155-re ad ajánlatot valaki, dual celeronnal, vagy g620-al..
-
peti_s
addikt
válasz
Hisztogram #82 üzenetére
Attól függ mennyire lesz jó.
Azért én örülök annak, hogy az AMD kihasználja az APU-k esetén a videokártya gyártásban szerzett tudását.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nah, ezt is megértük.
-
Hisztogram
tag
Az csak jó. Arra leszek még kíváncsi, hogy a trinity majd emeli-e ezeknek az árát vagy csökknenti?
Egyrészről persze a választéknak elvileg csökkentenie kellene a kisker árát, de ha az AMD mélyen alul múlja a vele szembeni várakozásokat, akkor azok akik esetleg megvárták a pirosak APUját hirtelen megjelenhetnek az inteles keresleti oldalon.
De ettől speciel én nem tartok, legalább is kevésbé számítok rá, mint a hardveraprót elözönlő 2500k-kra
-
peti_s
addikt
válasz
Hisztogram #80 üzenetére
Lassan 1 éve gyártják az Ivy-t, úgyh bőven van már felhalmozott raktárkészlet.
-
Hisztogram
tag
CSak spekulálok, az árfolyamesés mindenképpen negatív irányban befolyásolja, a forintnak bő két hónapos erősödést kell pótolnia. A dömping alatt pedig a használt processzorokra gondoltam, á la az újdonság láza.
s775-re már nem jelenik meg új processzor, ezért ott szűkült a kínálat, míg az új ívi processzor bele fog tudni ülni a régi deszkákba, még ha féltucat funkció le is lesz tiltva.
Persze ha teljes kapacitás kicsi, akkor ezt az egész spekulációt irrevelánssá teszi.
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
válasz
Tigerclaw #77 üzenetére
Engem az akaszt ki ha már itt tartunk, h Office-ra, és nem amolyan sablon szöveg ez, hanem valóban csak Office-ra, Corei3 2100-s gépeket vesznek az állami, és önkormányzati cégeknél. De, ez már megint más téma.
(#78) Hisztogram, álomvilágban élsz, az Intel nem szokott árat csökkenteni amikor kivezeti a CPU-it, inkább a csökkenő szállítások miatt áremelkedésre számítok, nézd meg az E8400-t most mibe kerül, és mibe került amikor megjelent.
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Hát igen, a felhasználók 80%-nak tuti elég lenne egy jóval gyengébb CPU és egy olyan szgép aminek max. 100W-os a tápegysége. Még a gamerek is totál feleslegesen váltanak a tavalyi, tavalyelőtti CPU-król, mert alig van hatása a játékokra, főleg hogy sok játék továbbra is csak 1-2 magot használ. Ha van extra pénze sokkal hasznosabb videokártyára költeni.
-
ddekany
veterán
Azért amikor a HD4000-et még kiherélik...
-
TGWH
őstag
Talán mert átlag felhasználó hülye lenne +10 ezret kiadni egy 8150-ért, ami kb. felmosófejként szolgák 2500k-nak. A 8120 meg már sokkal gyengébb, azt meg egy kb. 2400as intézi el. Apu-ra meg nem adunk, gamer úgyis vesz vga-t. Nem gémer meg vesz egy A8-ast vagy A6-ost oszt jónapot. Én néztem torrentezős, tv-re kötött filmnézős gépet, de még az A6-os is sok lenne, mind tudásban, mint anyagilag... 50 ezerért már androidos média centert kapok wifi-vel...
Én meg úgy gondolom, veszek egy jó kis ivy-s gépet, aztán nem fogom lecserélni egy-két éven belül, netán 4 éven belül, mint az átlag user a ph!-n... Legtöbben úgyis ezt kérdik, ,,érdemes lecserélni a 2500k-t???'' No akkor most az átlag user nem ph!-zik, erre jutottunk
-
riedgras
tag
i5-3570K lesz a best buy szerintem. Mondjuk egy erős alsó felsőkategóriás géphez minden bizonnyal.
Tesztet miriádjait ide
Phenom II 555BE után csak érezhető lesz a különbség
Lehet hogy hülye kérdés, de 2600K vs. 3570K?
Helkis:"A Core i7-3770K erős hűtés kiséretében is nehezen érte el a 4,5-4,6 GHz-es órajelet."
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
-
peti_s
addikt
A foglalatra sosincs kifogás, nézd meg akár az AMD megoldását amit említettél. Attól még h lassabb, meg lehetne adni a lehetőséget h menjen. Egyébként, P965 és P45 között nincs 1%-nál nagyobb különbség teljesítményben, h ezzel a példával éljek. Az alaplap, és chipset iparnak kell a foglalatváltással járó + bevétel, ez a fő motiváció. A Haswell nem fog sok mindenben különbözni az Ivy-től, a bejelentett módosítások között pl. a futószalag hosszának változtatása van. Ezek nem olyan egetrengető változtatások, hogy új foglalat kelljen hozzá.
De, mint mondtam, ha meg lehetett oldani a 775-nél, akkor itt is meg lehet, ezt az elvet vallom.
-
Zeratul
addikt
AMD vonalon AM3 és AM3+ lapoknál semmi különbség nincs a VRM vezérlést kivéve, ami ép elég hogy nem legyen Bull kompatibilis, mert Bull sokkal gyorsabb VRMet igényel. Hasonló okokból nem kompatibilis az FM1 és FM2. Az ivy -- haswell különbözhet már annyival hogy ne legyen megfelelő mostani chipkészlet és foglalat.
-
peti_s
addikt
Ez nem egészen így van, megint az LGA775-re kell hivatkozzak, P965-s alaplapba nekem is személy szerint először P4-s CPU-m volt, majd lett az E3200. A kompatibilitás lehetőségét sosem hiba szvsz meghagyni, amennyiben nem a teljesítmény rovására megy. És, itt mi lenne újítás az 1155 és az 1150 között? Semmi, mivel a DDR4 majd a 14 nm-s CPU-knál jön.
Nem mint ha sorscsapásdöntő infó volna, inkább csak érdekesség, h aki Ivy-t vesz, lassan 1 éves CPU-t fog venni, mert már elég rég óta gyártják, csak nem került kereskedelmi forgalomba.
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
Biztos h jobbak lesznek, mint az ivy-k, elég akár a Wolfdale esetében is a stepping váltások jótékony hatásait megnézni. Más foglalat lesz, ami teljességgel értelmetlen számomra, és erősen lehúzás gyanús, de ha ezt nézed, akkor az 1155-t már nem tudod az ivy-n túl fejleszteni a jövőben.
-
Zeratul
addikt
35W a mobil szegmens legalja, az elég gyenge.
-
És még nem írtak az alacsony kategóriás procikról, gondolom a Celeron - Pentium vonal is le lesz váltva szépen lassan, abban van a nagy pénz
-
Paul119
addikt
byebye i7 2630qm, majd ha jönnek a notikba szánt verziók is,mondjuk megnézném mit megy majd egy gtx650m mellett
[ Szerkesztve ]
-
hokuszla
senior tag
Most már csak kivárom, amíg a 2500 30 alá megy.
Haj rá ivy! -
Puma K
nagyúr
"ii7-3770S (4 mag) 3,1/3,9 GHz HT van 65 W TDP"
Ez a legszimpatikusabb számomra
-
berVi
senior tag
Mar csak az nem vilagos, hogy miert vennek ilyet trinity helyett, azon kivul, hogy zintel logo van rajta zinteles arcedulaval.
-
pilu85
őstag
2 magosított sempron 140+ ról érdemes iylenre váltani???
érezhető lenne a különbség???
lesz vagy fél év mire beállnak az áraik a normális szintre itthon is. :S :S :S
[ Szerkesztve ]
-
Pyro05
tag
A "T"-s procik közül korábban 5 neve merült fel (1db i7, 2db i5, 2db i3), de az intel honlapjára csak 2 került (i7-3770T és i5-3570T). Gondolom az i5-3470T azért nincs még kint a honlapon, mert a szintén 2 magos i3-asokkal együtt fog csak érkezni később.
Kérdés, hogy az i5-3570T lemarad a mostani listáról és az intel időben rakta ki a honlapjára, vagy ez a megoldás is csak később érkezik és véletlen került ki a honlapra? Ha lemarad milyen áron várható?[ Szerkesztve ]
-
tacsk0
aktív tag
Hello All!
Asszem ez "i7-3920XM" csak az Alienware-es laptopokban lesz lathato
-
Pyro05
tag
Az intel honlapján azt írják, hogy a "75"-ös és "77"-es chipsetek készültek az Ivy alá és sok model csak azokkal megy, de van olyan is, aminek a "61", "67", "68" is megteszi.
-
pilu85
őstag
z68 chpset-ű alaplapban fognak menni???
-
Jester01
veterán
"Ugyan a VT-d technológia sokak szemében lényegtelen, elsődlegesen a szerverekbe használt szolgáltatást jelent, a valóság azonban ennél sokkal bonyolultabb. A Waimea Bay platformot a vállalat lényegében a sok pénzt költő játékosoknak szánja, és az új generációs grafikus processzorok esetében az I/O virtualizáció hiánya komoly érvágás lehet. Az AMD új GCN architektúráját ez a probléma nem érinti, így az erre épülő Radeonok képesek közvetlenül elérni az x86 virtuális memóriát, de az NVIDIA számára az ehhez szükséges licenc hiányzik, vagyis a Kepler GPU-k esetben az egyetlen opció az x86 virtuális memória elérésére az Intel VT-d, illetve az AMD IOMMU technológiákon keresztüli I/O virtualizáció." (forrás)
-
fatallerror
addikt
3570k review akit érdekel
-
-
MrSealRD
veterán
Megpróbálok rövid lenni. Laptopom van. A típus választást és sok egyéb mást is eléggé megnehezítette, hogy az Intel már a Core óta ilyen ostoba kiveszem-beteszem játékot játszik...
Rendszeresen használok virtualizált környezetet, több célból is. A terveim közt szerepelnek újabbak is...Hidd el elég kellemetlen mikor egy gépen közli veled a vmware, hogy bocs de vegyél egy másikat mert ez lósz@rt sem támogat...(#27) arty:
Így van sajnos.
-
banhammer
veterán
Azt hiszem még várok a Core i7-2500 cserével.
Addig csak csorgatom a nyálam. -
-
Jöhet
2500k-kat meg dobáljátok ide olcsón
-
MrSealRD
veterán
Nem értem, hogy a K-s procikból miért herélik a virtualizációs képességet. Nem hiszem, hogy erre van logikus magyarázatuk.
A mobil platformra meg csak i7-eket löktek..de azok is milyenek...többnyire 35-45W...Úgy lenne érdekes ez a 4core+Igp, hogy 25-35W-os kerettel adják ki...
Ja biztos jön majd i5 is meg i3 is...
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
Vegre erre regota varunk, a kovetkezo hetekben kiderul mit is tudnak valojaban.
A 3570K-ra beneveznek en is szivesen -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Black Dragon #7 üzenetére
Azokba szerintem más processzorok kerülnek, legalábbis a többségükbe. Az Airbe biztos csak alacsonyabb fogyasztású 2 magos procik mennek amik csak később érkeznek.
-
boeing
őstag
Na végre már,lesz mit bele raknom a Z77-be.
-
Jim-Y
veterán
válasz
djculture #11 üzenetére
Én úgy látom, hogy az Ivy Bridge a mobil, és a HTPC szegmens platformja lesz, kisebb fogyasztás, valamivel erősebb IGP, és javított HD Graphics miatt... én éppen olyan helyzetben vagyok, hogy nekem majd meg is érheti váltani H61/i3-2100 -ról H77+i3 Ivy-re.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Ha most újítanék, i5-3570K-t vennék.
-
kiiso
tag
válasz
Az Airbe és 13"-os Pro-ban szánt alacsonyabb fogyasztású procik csak később, nyáron jönnek, úgyhogy azok még nem.
-
djculture
félisten
Nem sok értelme lesz ezeknek a prociknak se, ha beindul a vga használata mindenben.
Most hogy írtátok megnéztem ez az új opencl winzip progit, tényleg gyorsabb vga-n.[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
Kérdés, hogy a legkisebb i5-ös ára mikor megy le a kezdeti 55 ezer forintról
jó lenne, ha ez csak egy elsőre kiírt ár lenne, láttunk már ilyet, ahol pár napon belül, ahogy több boltba is eljutott, hirtelen lement 5-8 ezer forinttal az újdonság ára
45 ezer körül már jó lenne. 52-ért az eggyel nagyobb, de szép is lenne
-
radi8tor
MODERÁTOR
i7-3770K jól tuningolható, best buy!
-
Zodicus
senior tag
válasz
Ha jól értem, akkor nem.
-
Black Dragon
addikt
Akkor 1-2-3 héten belül frissülnek a Macbook Air/Pro szériák is.
Ui: Jól sikerültek az Ivy-k, de lehet most hülyeséget fogok kérdezni, P77 vagy P67-es lapok nem lesznek, csak Z77?
-
Máté94
addikt
Egy i7-3770T de jó is lenne...
-
Zodicus
senior tag
Sztem ez a sorozat kimarad az életemből. az Ivy után mi várható?
-
lezlie74
csendes tag
Sandy Bridge proci árak???
-
T_Stark
őstag
Az alsó táblázatban el van írva az IGP, HD Graphics 3000 van 4000 helyett.
Már javítva[ Szerkesztve ]
-
Déta
tag
3770K...
Ez szerelem lesz első látásra... -
fatallerror
addikt
3570est nem tudjátok h mikor tudjátok tesztelni? (szép kérdés : D)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hat mobil és kilenc asztali termék került piacra.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...