Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
(Elkésett) Update:
Úgy néz ki az upboard USB3-ja nem jó, ezért nem működik a 3D-s kamera. BIOS-szát átnéztem, semmi.
Utána néztem, elvileg a nem inteltől vásárolt upboard-nak is támogatnia kéne az R200-as kamerát.
-
Elrood
őstag
Bejegyzés frissítve.
Darabokban csak sikerült
.
-
Elrood
őstag
B tervem az, hogy komponensenként próbálom beszerezni.
A csomag tartalma: [kép]
Az SBC az Up Board-tól származik (4GB RAM & 32GB eMMC verzió).
A RealSense (R200) kamerát sajna csak az Inteltől tudom megvenni.Az SBC múlt hét hétfőn rendeltem, csütörtökön már meg is jött (németországi disztribútortól). Sajnos passzív hűtésű verzió, és némi használat után úgy érzem, hogy kell rá valami légkavaró, mert a nagy terheléstől meg fog sülni.
Az R200-as kamerára még az van írva, hogy szállítanak az EU-ba, de hamarosan teszek egy próbát...
Ha ezt is visszautasítják, akkor az azért lesz vicces, mert a cégnek, ahol dolgozom, szintén USÁ-ból küldtek egy F200-as és egy R200-as kamerát.A F200-at leváltó SR300-at megint nem szállítanak ide, de majdnem az összes szomszédunknak igen.
Intel következő nagy dobását, a Joule-t már nem a click.intel.com oldalon keresztül árulják, hanem disztribútorokon keresztül, így valószínűleg nem lesz szállítási gond sem.
-
csasaKKP
senior tag
-
csasaKKP
senior tag
Ez érdekes.
Miért jó ez az Intelnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest