- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
> A tiltakozásokat ellenére a nyitás valószínűleg megvalósul, ezt jelzi a kiadás előtti kép közzététele is.
Ha a cikkiro 2 mondattal tovabb olvasott volna a threadben, akkor lathatta volna, hogy: "We have no current plans to ship this internal concept."
-
updog
őstag
válasz
fatpingvin #16 üzenetére
Engem az bánt hogy nem vettem ötöslottó-szelvényt múlt héten, tök egyértelmű lett volna a 25 52 72 76 90 kombinációt megjátszani.
-
fatpingvin
addikt
nem, a kriptóval kapcsolatban egyedül az fáj hogy nem mertem beleugrani 2017 környékén amikor buznyákért tudtam volna venni egy bányászgépet kártyákkal együtt és még pénzem is lett volna rá. most nem azon kattognék hogy miből veszek meg egy 10k forintos alkatrészt amire szükségem lenne.
-
válasz
fatpingvin #13 üzenetére
Szerintem olvasd el újra az írást! Majd újra! Remélhetően ez elég lesz arra, hogy kicsit kívülről lásd a hírt, és ne valamelyik oldal megrögzött (és elvakult) rajongójaként értelmezd. Akkor talán nem fogsz rá egyből, érzelemből, gondolkodás nélkül 'savazás'-t kiáltani, és meglesz, miért nincs ott, amit most még ott látsz.
-
válasz
fatpingvin #9 üzenetére
"csak azokat amelyik kezdetektől fogva csak a savazásról szólt"
És az feltűnt, hogy itt nem volt savazás? Legalábbis egészen addig, amíg meg nem szólaltál, és el nem kezdted savazni azokat, akik 'hallgattak'...
De nem baj, trollok mindig kellenek példának, hogy láthassuk, miért nem jó, hogy vannak. -
Diabolis
aktív tag
válasz
fatpingvin #9 üzenetére
És te csak monitor mögül trollkodsz?
-
fatpingvin
addikt
-
k-adi
nagyúr
fatpingvin te minden kriptos topikot szénné trollkodod?
-
Viktor77
titán
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Gratulálok!
-
tomcat78
őstag
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
"a gémerek meg hasonló képződmények" Inkább nem kommentálnám a szellemi színvonalad és az emberekhez való hozzáállásod....
-
sztanozs
veterán
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Azt viszont elfelejted, hogy ha a "képződmények" elmennek máshova "sopánkodni" (és elkölteni apuci/anyuci dollárkáit), akkor bizony a nagyon okos döntéshozók elmehetnek máshova elkölteni a befeketetők pénzét, mert ott ugyan nem lesz miből bevételt generálni.
Másrészt meg miből lenne a fanyalgóknak kriptójuk, amivel etetni tudnák a befeketetők tárcáit, ha egyszer fanyalognak, és alapból el is utasítják azt?
Személy szerint ha megkérdeznének, hogy szeretnék e ***-val/vel (ide behelyetesíthető - a helyi pénznemen kívül - bármilyen vásárlásra használható létező, vagy virtuális fizetőeszköz) fizetni a boltban, kapásból azt mondanám, hogy nem, mivel én alapból nem rendelkezem bevétellel egyikből sem, és nem is szándékozom más zsebét tömni a váltási illetékkel/költségekkel.
-
fatpingvin
addikt
igazán nincs mit, örülök hogy hozzá tudtam tenni a diskurzushoz, máris kifejtem
lényegében annyiról van szó hogy a gémerek meg hasonló képződmények körében elterjedt ez a zero insight vélekedés hogy jajj nem tudok fillérekért videokártyát venni a játszódáshoz, aki meg befektetésként kezeli a dolgot az előteremti rá a pénzt ami felhajtotta az árakat, és itt történt egy kognitív kapcsolás miszerint a bányász rósz == kriptó rósz. Természetesen a nagyrészüknek fogalmuk sincs az egészről, csak sopánkodnak mert ők kimaradtak belőle és most rosszul jártak. Erre jön egy platform ami jellemzően ezeket a sopánkodókat tömöríti, mire fel az említett platform döntéshozói felvetik hogy talán nem kéne leragadni a múltban és nyitni a modern technológiák felé, nem tudom mit vártunk, a sopánkodók sopánkodni fognak. -
sztanozs
veterán
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Köszönjök szépen az értelmes véleményt és a hozzá kapcsolódó indoklást! Rendszerünk betette azt a megfelelő fakkba.
-
fatpingvin
addikt
jaj hagyjuk már komolyan van valaki a világon aki besz*pta hogy egy elsősorban gémerek által használt platformon értelmes érvek és indoklások hangzanának el a kriptóval kapcsolatban? ne már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Metal topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest