- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mini-ITX topic jobban pörög, mint ez a több éves hírhez kapcsolódó topic. Kérdezz rá ott, ha még aktuális.
-
anonym1s
őstag
Hat ez nem sok.
-
anonym1s
őstag
Sziasztok!
Csinalni akarok egy uj gepet magamnak. Internet, torrent es nagy ritkan film, szoval nincsenek nagy elvarasok, ezert integralt cuccokat neztem.
Tovabba fontos hogy legyen rajta usb3 es csendes legyen.Ezeket neztem ki:
Asrock AD2700-ITX
Asrock E350M1/USB3
Gigabyte E350N-USB3
Asus E45M1-I DELUXE
Ti melyiket ajanlanatok es miert?
Legjobban az asus tetszik, de az joval dragabb a masik haromnal, es nem vagyok biztos, hogy megeri a plusz penzt.Sajat dontes alapjan en megvennem az inteles asrock-ot, de azt olvastam nincs hozza normalis driver, es allitolag mar nem is lesz mert kivonjak a forgalombol.
Esetleg ha van jobb otlet, mas megoldas is erdekel. -
radi8tor
MODERÁTOR
Beraktam a kosárba.
-
Boxi88
őstag
Reméljük hamarosan netbookokban is felhasználják az E450-t!
-
[Misel]
tag
Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard - Hun
Ezt használom, teljesen jó, 2usb, programozható billek, abszolút meg vagyok vele elégedve
-
Male
nagyúr
Persze, amihez mellékelnek, az megy is ezekkel... de amihez nem, az nem mind.
Amúgy nekem is még PS/2-es a billem... remélem ha USB-sre kell váltanom, akkor is lehet még kapni majd normális kiosztásút, amin semmit sem cseréltek fel, rendeztek át, és minden normális méretű is rajta
-
Apollyon
Korrektor
válasz
sing1ep1ayer #23 üzenetére
A billentyűzetem már USB-s, de az egerem még PS/2-es. Amit 2006-ban vettem, és nem akarom lecserélni, továbbá még mindig lehet kapni ezt az egeret ;p Azért egy EDO RAM kissé több mint tízéves tech. szóval baromság volt ezzel összehasonlítani. Továbbá az AM3-as gigabyte alaplapomon is simán megvan még mind2 PS/2, pedig csak kétéves nem 5 ;p
(#22) Male: A billemhez kaptam egy USB->PS/2-es átalakítót és most úgy használom, abszolút semmi különbség.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Szerintem félreértetted a hsz-em, a 25 dolcsis cucc az ARM gépre vonatkozott.
A PS/2-es kérdés meg az ehhez a topikhoz tartozó cikkben főszereplő 245 dolláros alaplapra...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
foxxmotor #13 üzenetére
Ideális letöltőgép az ARM megoldása 25 dollárért, ami elemmel is megy
Amúgy mi van akkor ha nekem a billem, és az egerem is PS/2-es? (Amúgy nem) Beszívtam? Vagy adnak hozzá átalakítót?
-
osztraksajt
őstag
válasz
Dr. Akula #16 üzenetére
Ez a lap letöltögetni luxus, ahhoz túl drága és felszerelt. Amit te írtál az netezős konfig, nem letöltős. Azt zárójelben jegyzem meg hogy egy kétmagos D525-el szerelt lapnál nem kell hogy VGA gyorsítson, amire netnél szükséges lehet azt megcsinálja prociból is (még az 1080p-t is nézhető vele megfelelő kodekkel), még a fogyasztása sem több mintha másik gép lenne amiben támogatott GPU is van, csak most divat.
Adatot mozgatni gigabites hálózat a legjobb, nem külső eszközön hurcolni azt csak szükségmegoldásként tudom elfogadni. Letöltőgép nem belenézegetni/netezni van szerintem, nekem pl benn van a gardróbban, mert ott nem hallatszik.
Hálózatról simán bele lehet nézni a letöltött anyagokba, nem kell ahhoz azon legyen a monitor. De ilyen alapon legyen benne 6950 is hogy ha véletlenül játszani támad kedved.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
osztraksajt #15 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el hogy ezen van usb3 is, ami a letöltött anyagok kimásolásánál elég fontos szempont. A "komoly" videokártya meg nem árt hogy legalább bele tudj nézni a filmekbe, vagy ha netezni támad kedved, akkor gyorsítani is tudjon ezt-azt. Legalább ilyen szintű videokari kéne intel oldalon is.
-
foxxmotor
tag
Érdekes. Ideális letöltő gép. Árára kíváncsi lennék.
-
nbg
senior tag
Arrol tudni valamit, hogy a PCIe sin hany csatornat kapott?
-
BotaN
senior tag
Na ez éppen már jobban tetsik mint a másik mini lapjuk
-
Abban mi a ráció, hogy a heatpipe vége éppcsak-de kilóg az IO shield mögé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD E-450 APU-ra épülő E45M1-M Pro mellett az E45M1-I Deluxe is debütál.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest