Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz tuki2200 #62 üzenetére

Amit leirsz az alapjan:
    - vagy bejeloli az user es minden regiora ellenorizni kell
    - vagy nem jeloli be, es akkor ott vagyunk, mint pl a Youtubenal, hogy nem minden tartalom elerheto mindenhol.

Az elso verzio extramunka, a masodik oncenzura. Pontosan ez az, ami miatt tuntetesek vannak Europa szerte.

Btw ha az oldal felelossege akkor az "indibecsszo nem zsugaztam mas cuccat" sokat nem er sajnos.

Innen szerintem senki.
    Tehat beismered, hogy nem ertesz hozza.

A pozitivizmus egyebkent nem azt jelenti, amit gondolsz. Ha a masik oldalt is kepviselni akarod, akkor ervelj mellette. De ne ugy, hogy a hasadra utsz, hogy szerinted hogy mukodne, amikor eleve a torvenyi szabalyozasbol amit irsz az ebben a formaban nem kovetkezik. Lehetne egyebkent, a parlament megszavazta, biztos van narrativa, ami akar mukodhet is.

Meg bele lehetne menni, hogy dehat a parodiak mentesulnek, csak ahhoz be kene menni szemantikaba is, az meg nehez. Konkretan lattam ra peldat par eve (2015 utan, tehat mar voltak megfelelo eszkozok), hogy szarkasztikus vicceknel harom probalt klasszikifacios megoldas kb egy penzfeldobas talalati pontossagat hozta annak eldontesere, hogy ez most vicc volt vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák