Hirdetés
- Egérpad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
Igen, de ha feltöltenek egy videót beállithatják melyik régióban legyen elérhető, aki nem akar ellenőrzést azok eleve kiesnek ezalól, ugyanugy mint az Offical csatornak és azok amik átmennek a szűrőn. A megbukottak közül is csak azoknal van re-check ahol kérik. Tehát nem kell mindegy egyes videót ellenőrizni. Te ugyanúgy nem értesz hozzá. Innen szerintem senki. De mégis mindenki apokalipszist meg világvégét vizionál meg nyomja a shitstormot, ezért lettem én az ördög ügyvédje a pozitivizmussal.
Látom, hogy a lapcsalád abba az irányba halad, hogy minden topicnak megvan az irányvonala, hogy miről mit szabad gondolni és ehhez a modik aktívan hozzájárulnak, szóvá is van téve elég sűrűn, de szerintem az egészséges, ha valaki néha a mainstream-mel szembe mer menni és esetleg emlékeztetni az embereket, hogy minden éremnek két oldala van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest