Új hozzászólás Aktív témák
-
MCBASSTION
aktív tag
köszi
ez elég érdekes... valszeg a 20 fps a másolgatásból jön össze, kérdés hogy ez 30FPS-nél +20, vagy 100-nál...
ha platform kell hozzá, akkor így az amd saját magát (és a fejlesztőket
) lőtte lábon, plusz el nem tudom képzelni, hogy mi van a 8150-ben ami egy SB-ben nincs és ehhez kell...
közben elolvastam az AMD oldalán is:
"Specifically, this demo uses DirectCompute to cull and manage lights in a scene. The end result is a per-pixel or per-tile list of lights that forward-render based shaders use for lighting each pixel. "
magyarul a Frostbite 2-ben használatos tile-based renderinget ötvözték a forward renderinggel.
nincs ehhez valami whitepaper? én nem találtam sehol...
-
MCBASSTION
aktív tag
Abu, azt jól értettem, hogy a PRT attól függően választja a RAM-ot vagy a VRAM-ot, hogy GCN videokártya van a gépben vagy sem?
mellesleg nagyon tetszik ez a PTEX...
"A program a DirectCompute 5.0-s felület képességeire is épít, amivel nagyon komplex megvilágítási modellt sikerült kreálni. Az úgynevezett forward rendert alkalmazó rendszer menedzseli a jelenetben a fényeket, aminek az eredménye egy pixelalapú megvilágítási modell. Ezt az AMD kiegészítette egy globális illumináció effekttel, ami származtat egy virtuális pontfényforrást, ott ahol a fény eléri a virtuális felületet. A fénysugarak fizikai interakcióját a felületekkel teljesen a cGPU számítja."
akkor ez most egy per-pixel forward renderer GI-vel, vagy pp ray-tracer GI-vel? és ha forward, akkor mit számítanak ki a DCompute-tal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest