- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Valami ilyesmit sejtettem
Meg arra tippeltem volna, hogy azt hiszed van a pi-re android. De sajna még nem jelent meg használható... talán a pi4 erősebb hardverére majd. Láttam, hogy elvileg drm kezelés is van a pi-ben, szóval sokmindent megoldhatnának, ha erre szánnának kapacitást.
Chromium alatt alapból semmilyen video gyorsítás nincs bekapcsolva... a kemény, hogy még pécén sem, mert google nem akar a linuxos bugokkal foglalkozni. Aztán lehet a pi-sek majd bekapcsolják később (pécére is külön bekapcsolt flaggel buildelttel lehet ezt csak). Viszont, mintha olyat is olvastam volna, hogy a drm maga is kizárja a hw gyorsítás használatát (pécén).
Androidból is az igazi androidtv rendszerű boxokon van tévésebb hbo go. Az fullhd minőséget is enged. A kodis megoldásnak szintén az az előnye, hogy fullhd-ig engedi megfelelő beállítással a tartalomfogyasztást. A sima androidos (tablet/telefon) rendszerre való app kb minden készülékkel csak sd (540p) minőséget enged max.
A kodi felülete akár testre is szabható, ha valami más külsőséggel jobban tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 500GB SSD , 1TB HDD
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest