- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
A 8 TB-ért
.
"hét darab 1,2 TB-os tányér található benne"
Ez azért egy kicsit nagyon sok. Már négy tányérnál is kicsit húzom a számat, bár az még "elmegy", az öt pedig szerintem már a felejtős kategória. Na de hét??
Ha nem megy erővel, akkor megoldjuk izommal? Persze valahol el kell kezdeni...
Ahogy nézem, a magassága ugyanakkora, mint egy "rendes" HDD-é, ezért jóval vékonyabb tányérok kellenek bele, ami szerintem nem szerencsés. A rengeteg író-olvasó fejről már ne is beszéljünk... Nem csoda, hogy a garancia időtartamát nem említik a cikkben. Gondolom gáz lenne leírni, hogy fél év.
"Az újdonság a hivatalos adatok szerint 204 MB/másodperces adatátviteli teljesítményre képes, míg az adatok tipikus elérési ideje 4,16 ezredmásodperc. Ezek a paraméterek egy HDD-től egész jónak számítanak"
Nem rossz, de semmi kiemelkedő. (Vagy az átlagos sebesség a 204 MB/s? Ha igen, akkor viszont tényleg egész jó.) A "tipikus elérési idő" szóhasználat viszont nem tudom, hogy helyén való-e itt; az average latency szerintem más. Én a seek time-ot gondolnám elérési időnek, ami a latency kb. háromszorosa - de valószínűleg csak én érte(lmeze)m félre.
"a 8 TB-os Ultrastar He8 ára 619 euró."
Az nagyjából 200 ezer Ft, vagyis fajlagosan 2,5-szer drágább, mint egy 4 terás!Értem én, hogy újdonság, meg hogy csúcsmodell, de akkor is
...
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest