Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BeerBier #891 üzenetére
Ellátogatok szerintem, az egyik itt van 2 sarokra a melóhelyemtől...ez a szöveg van a honlapon:
Az általunk hazánkban forgalmazott termékekben a törvényi előírásoknak megfelelően nincs nikotin
Ettől függetlenül jegyezném meg, hogy spec. ez ku*va drága. Most akciósan 550 Ft egy patron, (ami ugye 30 szál cigi) ez drágább, mint egy Marlboro. Jó, másfélszer annyi is a mennyisége, de ha nem az akciós árát nézem, akkor 660 Ft, ami szálanként 22 Ft, a egy Marlboro 28 Ft...na ez azért nem az a "sokkal olcsóbb, mint a cigaretta..." kategória.
Amit linkeltem - KRD808 - ha jól láttam egy 300 slukkos patron 350 Ft...és gondolom, ha utántöltöm, akkor ennek a töredéke...
Tehát értem én, hogy egészségesebb, meg minden, de azért nem fogok közel annyit fizetni érte, mint a cigiért, ráadásul, ez nem úgy van, hogy lesétálok a boltba, aztán veszek...550 Ft-ot nem adnék egy 30 szálas patronért, akkor inkább többet nem veszek cigarettát/vagy annak látszó tárgyat a számba.
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED monitor topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Eladó Konfig I7-10700 16GB DDR4 512GB SSD RX6600XT 8GB!
- HP HyperX Cloud III Wireless + wicked cushions fülpárnák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest