- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
TazLeacher #899 üzenetére
Ha vatelines integrált patronról van szó, akkor olyat ne vegyél gyárilag töltöttet. Bent marad a gyári lötty íze, akármivel töltöd fel. Általában egy patron, egy íz.
Felhasználástól, és még egy rakat más tényezőtől függ, hogy kinek mennyi kell. Számolgass csak, úgyis majd csak a valóságban fog kiderülni mennyi fogy.
Én mikor kezdtem, úgy gondoltam 1ml elég naponta. Hát, nem lett elég.
Mostanában beálltam 3-4ml/napra kb. Mondjuk nekem egész nap a pofámban van -
TazLeacher
nagyúr
Pont innen rendeltem...
Megrendeltem a 808-as eldobható verzióját, kipróbálás céljából. Én is úgy gondoltam, hogy veszek majd löttyöt, azt írták, hogy 1 patront, max. 3x lehet újratölteni. Na, én úgy számoltam, hogy mondjuk töltöm 2x, tehát a gyári 5 patronból így lesz 15 patron, ami szerintem közel 1 havi mennyiség...ez meg így nem vészes.
Kíváncsi vagyok milyen lesz, szerintem kedd környékén érkezik.
-
devast
addikt
válasz
TazLeacher #892 üzenetére
Az összes ilyen "egy patron X szálnak felel meg" hasonlítás hazugság. Az egész előre töltött patron dolog is.... az elején ok. Aztán rájössz, hogy 5öd annyiba kerül ha magad töltöd. Itt kb minden van, amit érdekes + löttyöt is kapni, magyar viszonylatban normális áron. Viszont, nincs 2 oldalnyi leírás minden termékhez + sok marketing rizsa
-
Jimy83
aktív tag
válasz
TazLeacher #894 üzenetére
Hát ja ez ilyen , én valahol a 90. nap körül járok teljesen elektromost használva .
Viszont még néha így is elkap a rágyújthatnék , igaz ritkán de néha bennem van hogy na most ..
Szóval ilyenkor tényleg nem rossz , még várok én is de majd ezt is le akarom tenni .
De aztán majd kiderül hogy alakulnak a dolgok . -
Mr X
veterán
válasz
Esetleg megnézheted, nem kapható-e vaterán patron hozzá.
-
BeerBier
senior tag
válasz
TazLeacher #894 üzenetére
Én csak sok sikert tudok kívánni,hidd el megéri a "lemondás".
A mozdulatot tökéletesen megadja az elektromos cigi,még "füstöl" is (vízgőz) és "parázslik" a vége (piros led)
Max az íz lehet elsőre furcsa...De én pl egy hét e-cigi használat után megpróbáltam rágyujtani egy normál cigire...majdnem ott fulladtam meg,pedig elötte 15 évig dohányoztam. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
BeerBier #893 üzenetére
Nekem is nagy szerepe van benne a gyereknek...3. hónapban vagyunk, így van még fél évem az érkezéséig.
Elvagyok segédeszköz nélkül, csak kívánom, hiányzik a mozdulat, ami most még zavar, és nem akarok kísértésbe esni, tehát nem akarom azt, hogy - akár 1 hét, akár 3 hónap múlva - legyen egy olyan pillanatom, hogy áááá 1 szál, attól még nem lehet baj...tehát úgy gondoltam, hogy inkább megelőzőm a "bajt", ha kívánom, akkor csak a szokás kedvéért inkább ez, aztán majd az idő eldönti, hogy ez megmarad-e, avagy ezt is elfelejtem. Szerintem a haveri összejöveteleken, meg ilyeneken mindenképpen jól jönne egy ilyen kütyü, mert ott túl nagy a kísértés, és bár nagy az önuralmam, de alkohol hatására azért a határok tágulhatnak...
Szólva tényleg nem a pénz a kérdés, hiszen eddig sem ingyen dohányoztam, de ez már inkább olyan "mókának" tűnik. Mind1, először kipróbálom, az biztos, mert lehet be se jön...a fene tudja.
-
BeerBier
senior tag
válasz
Neked kell eldöntened hogy akarod e vagy sem..
Én az Újpesti 3-as számú bemutatóteremben vásárlok,van nikotintartalmú partonjuk is..
Nem pult alól kell kérni ráadásul..
Hogy a marlboro olcsóbb e vagy se,azt nem vettem figyelembe,én csak a születendő gyermekem miatt száműzni akartam a füstöt a lakásból.
Nekem volt miért átállnom erre,ha neked nincs,inkább bele se kezdj mert akkor tényleg csak pénzkidobás.De ha meg elvagy segédeszköz nélkül is,akkor minek kell??
Bár én le tudtam volna tenni enélkül.. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
BeerBier #891 üzenetére
Ellátogatok szerintem, az egyik itt van 2 sarokra a melóhelyemtől...ez a szöveg van a honlapon:
Az általunk hazánkban forgalmazott termékekben a törvényi előírásoknak megfelelően nincs nikotin
Ettől függetlenül jegyezném meg, hogy spec. ez ku*va drága. Most akciósan 550 Ft egy patron, (ami ugye 30 szál cigi) ez drágább, mint egy Marlboro. Jó, másfélszer annyi is a mennyisége, de ha nem az akciós árát nézem, akkor 660 Ft, ami szálanként 22 Ft, a egy Marlboro 28 Ft...na ez azért nem az a "sokkal olcsóbb, mint a cigaretta..." kategória.
Amit linkeltem - KRD808 - ha jól láttam egy 300 slukkos patron 350 Ft...és gondolom, ha utántöltöm, akkor ennek a töredéke...
Tehát értem én, hogy egészségesebb, meg minden, de azért nem fogok közel annyit fizetni érte, mint a cigiért, ráadásul, ez nem úgy van, hogy lesétálok a boltba, aztán veszek...550 Ft-ot nem adnék egy 30 szálas patronért, akkor inkább többet nem veszek cigarettát/vagy annak látszó tárgyat a számba.
-
BeerBier
senior tag
válasz
TazLeacher #890 üzenetére
Dehogy nincs nikotinos,én is azt használom...
Legalábbis a NEXT tipushoz van,méghozzá háromféle erősségben és több ízben.
Egy patron elvileg 30 szál cigarettának felel meg.
(Hivatalosan 1 cigi 12 slukk,ez alapján számolták ki az eladó szerint)
Szerintem menj be a hozzád legközelebbi bemutatóterembe,mert tuti hogy találsz megfelelőt. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
BeerBier #889 üzenetére
Köszönöm, megnéztem a linkelt oldalt. Érdekesnek tűnik, 1 baj van velük: nincs nikotinos változat. Lehet, hogy most úgy gondolom, hogy jó választásnak tűnik a nikotin nélküli változat, de mi van, hogy 1 hónap múlva nem...
Itt lényegében elesem a választás lehetőségétől, mert megveszek egy ilyet, aztán ez van. Pedig tök jó lenne, mert szimpatikus. Egyébként 1 patron itt kb. hány szálnak felel meg?
-
BeerBier
senior tag
válasz
TazLeacher #888 üzenetére
E-Cig
Magyar termék
Bp-n 3 helyen van bemutatótermük,bemész,kipróbálhatod a cuccot,rizikómentesen.
Én személy szerint a NEXT-Ept terméküket használom,ez integrált patronos,tehát nem újratölteni kell hanem magát a patront cserélgetni.
(Minimálisan drágább mint az utántöltős patron,de megbizhatobb)
HA náluk veszel komplett szettet,az akkumlátorokra Örökélet garancia van -
BeerBier
senior tag
válasz
TazLeacher #886 üzenetére
Szia.
Tudok neked ajánlani egy honlapot/boltot..
Ott többféle elektromos cigaretta kapható,állandóan van raktáron utántöltő készlet ill. patron.
Én is tőlük vettem,és 3 hónapja ezzel élek,holott nemrég még napi másfél doboz cigaretta elment...
Személy szerint én az automata akkus készüléket ajánlanám,könnyű kezelni és megbízható -
TazLeacher
nagyúr
'napot!
Szóval: a napokban kezdett el foglalkoztatni a téma, és lenne 1-2 kérédsem, leginkább a kezdéssel kapcsolatban:
Nézegettem ilyen "induló" szetteket. 10 évig dohányoztam (most 3 napja nem, mert úgy dönöttem, hogy ennyi volt). Napi szinten 12-16 szálat szívtam átlagosan. Nincsenek elvonási tüneteim, semmi bajom, csak a szokás, és a füst érzete hiányzik, de nem kattogok, nem vagyok idegbeteg. Ezért gondoltam erre. Mindenféleképpen a klasszikus cigi formájúra gondoltam, konkrétan ezt a két típust néztem ki:
Nekem a 808-as szimpatikusabbnak tűnik, többek között azért is, mert egy automata és egy kapcsolós akkumulátor van hozzá, így ki tudnám próbálni, hogy melyik milyen. (Így első hallásra az automata jobbnak tűnik, de ugye nem próbáltam...).
Tehát melyiket?
A másik meg az lenne, hogy láttam egy ilyen eldobható szettet. Gondoltam, hogy mielőtt komolyabban invesztálnék bele pénzt, kipróbálnék egy ilyet, 1.600 Ft rizikót megér, ha bejött, ha nem. Ez mennyire hasonlít a nem eldobhatóra? Tehát, ha ez bejön, akkor az is, illetve, ha ez nem akkor a tölthető verzió sem fog? Megéri egy ilyet kipróbálni?
Illetve a fentebb linkelt szettek elegek-e arra, hogy ezt a kb. napi 14 szálat pótolják?
Tehát várnék véleményt, ami nekem a szempont:
1. egyszerű használat
2. az utántöltőkre ne kelljen heteket várni
3. a valódi cigihez leginkább hasonló füst-érzet (a nikotin dolog az nem izgat, a füst és a szokás hiányzik). -
berbatov2
senior tag
Sajnos miközben szedtem le az akksit a töltőről, ráragadt valahogy a töltő belsejéből a fémcucc az akksira, valahogy leoperáltam, de a melóhelyemen el is hagytam-----> nincs töltőm. Majd rendelek Brenyotól egyet. A tegnap említett "rossz" akksinak ha nyomom a gombját folyamatosan akkor felvillan 3X de utána se kép se hang. Nem tudom ez mit jelent.
-
Brenyo
tag
válasz
berbatov2 #880 üzenetére
Második akksival világít a töltő? Ha egyáltalán nem világít a töltő, akkor az monda fel a szolgálatot... (Alapból pirosan kell neki)
Kb 2 napot kell bírnia az akksinak, ha csak 3-at villan akkor zárlatot jelez patronnál, meg kell törölgetni a menetet általában és akkor jó lesz! -
berbatov2
senior tag
Üdv!
Eddig Brenyót zaklattam privibe a problémáimmal, de rájöttem, hogy rajtam kívül biztos lesznek itt még kezdők akiknek a defektes kérdéseimre kapott válaszok jól jönnek majd.1. Ego+ cigim van ego-t akksival(helyes a megfogalmazás?), ce2 rev 5-ös XL-es atomizátorral.
2. A töltés menete:
1. Gumiszerű záró fedél le, első belső gyűrűt ki kell operálni, majd lesz mégegy gyűrű, amin lesz két lyuk az egyiken beszúrni az injekciós tűt és telipumpálni max 1,6 ml lötyivel.
2. Gyűrűt visszarakni, szipkát a gumi szerű záró fedél helyett berakni, atomizátort rácsavarni az akksira és kész.3. Tegnap kibontás után felraktam tölteni az egyik akksit. A két piros pötty szépen világított is, pár óra múlva az USB-s piros átváltott zöldre. A júzergájd szerint ez azt jelenti, hogy fel van töltve.
Ma a sikeres lötyibeinnyekciózás után rácsavartam az atomizátort a töltött akkura, de bánatomra a manuális füstcsináló ledje folyamatos lenyomáskor csak villogott WTF......
Visszaraktam töltőre, de az USB-s led se pirosat se zöldet nem mutatott WTF2...
4. Kibontottam a kit-ben lévő másik akksit, ráraktam az atomizátorra füstcsinálót nyomtam, szívtam a szipkát WTF3 szépen jött is a füst.Kérdés? Mi a baj az első akksival?
Kérdés? Meddig használható 1 töltéssel az akksi?Egyenlőre ennyi lenne, kösz a türelmet és a válaszokat is!
-
devast
addikt
Kész az evercool klónom
2db 14500-al megy, kimenete 3,3V - 5.0V között állítható kézzel csavarhúzó nélkül. Fesz szabályzó egy ilyen , ~92% hatásfok, és 6 ampert tud kiadni magából
Holnap majd csinálok róla képeket, ha érdekel valakit
ps: sokkal tovább tartott / nehezbb volt összehozni, mint képzeltem. Nagyon pontosan kell fúrni/vágni, és nagyon apró helyen kell dolgozni... 5 órát foglalkoztam vele kb. -
devast
addikt
Most már rá merem mondani, megvan a CE2 "titka".
Szóval: Viszonylag nagy is lehet az üvegszálnál a bevágás, a kerámia kupak belső feléhez érintkező tömítést is nagy v alakban kivágtam ott, így nem ér hozzá a fűtőszálhoz, és nincs égett gumi íz. De mindez csak úgy nem folyat, ha belerakom a második tömítő gyűrűt is. Szóval arra mindenképp szükségem van. Plusz, nem szabad erősen szívni, mert nem sok füst jön belőle, és gyakorlatilag a lötyi jön fel a vákumtól. Oldalra fektetve nem folyat.
Sikerült egy másikat is megcsinálnom ez alapján, rettenetesen jól működik.
Amivel nem tudok/lehet mit kezdeni: A kondenz víz a drip tip belső felén szépen lassan gyűlni fog, lefolyik a tip és a tömítőgyűrű közé. Ezzel együtt kell szerintem élni
Vision deux érdekes még... 3,5ml, tehát 8 órás melóba egy elég, és jól néz ki. Mondjuk a műanyag lehetne olyan anyagból mint az új ce2.
BUD-al holnap még játszok. Egyelőre no-gopedig látom, mikor szívom, hogy jönnek fel benne a buborékok.
szerk: ecigiforum-on is olvasgattam a tapasztalatokat, és látom nem csak én vagyok így a bud-al.
-
Brenyo
tag
Így van, sajnos időközben kiderül, hogy hatalmas a szórás a BUD-ok között csak néhány működik úgy, ahogy kéne, viszont azok tökéletesek. Kész van már a V2, ami állítólag rendesen adja a lötyit, pár nap és kiderül mit hoztak ki belőle...
Amit én kaptam mintát tökéletesen működtek, nem gondoltam volna hogy ilyen rosszak lesznek :/ -
devast
addikt
Megjött a minta...
Sorry, nekem ez égeti a löttyöt.Már kb egy deci desert sand-en túl vagyok, és tudom hogy nem ilyen a szaga. Ízt csak annyit érzek, hogy karcos egy kicsit, gondolom az égés miatt
Be kéne próbálkoznom valami alacsonyabb viszkozitású anyaggal, Ez a lötty szinte mindenemet szétégette eddig. Kivéve: van egy CE2-őm ami tökéletesen működik. De tényleg tökéletesen. Óriási füst, perfekt íz, és nem folyat. Ha a többit is meg tudnám ilyenre csinálni... de nem megy.
ps: itt meg mi készül ? -
Brenyo
tag
Lehet rendelni a BUDokat! Szuperül működnek
Töltés után 1 percet érdemes vele várni míg megszívja magát! -
Lousha
csendes tag
Mondjuk azért úgy, hogy rajtad kívül még senkinek nincs, mert még nem áruljátok, kicsit kezd már kínzás-színezetű lenni, amennyit dicséred minden fórumon :-)
Képzeld, én meg olyan lenyűgöző, toroksimogató, illatos-édes, selymes barackpálinkát kaptam, hogy az ember füle nem ketté, de négybe áll tőle... Mintha a sárgabarack finom "bőrét" érintenéd a nyelveddel, és az a forró, mindent betöltő barackíz... Csak hát házi, és el is fogyott már a készlet, szóval más már nem juthat hozzá :-)
Sikerült kicsit megvilágítani, mit művelsz az inhaláló-társadalommal? :-) -
R031
csendes tag
Itt írja : http://www.e-trafik.hu/mingar.php
"Az oxy gain által forgalmazott patronok, és a Mellow Dew e-liquid utántöltő folyadékok alapanyaga a vilgszerte legismertebb és legjobban elfogadott gyártótól származik. Ez a gyártó (Dekang) a világpiac igényének 90 %-át elégíti ki. E termékek használata egészségügyi szempontból sokkal inkjább javasolt, mint a hagyományos cigaretta fogyasztása. kockázatot nem jelent. Erre az importőr alábbi garanciákat adja:
A Mellow Dew e-liquid alap folyadékot a fent említett Dekang szállítja. Az e-liquid összetevőjeként alkalmazott propilén glikol gyógyszerészeti minőségű, és megfelel az European Pharmacopoeia (EP) előírásainak.
A Mellow Dew e-liquid aromáit hazai, és más európai gyártók biztosítják. Minden aroma élelmiszeripari minőségű.
Az alap e-liquid részletes összetevő listáját lejjebb olvashatod."
hát elképzelhető ez az átcímkézés dolog!
Bp-töl 50km-re lakom , posta jobb lenne ha neked nem gond de ezt majd privátba megbeszéljük akkor. és Köszönöm szépen előre is.!
-
R031
csendes tag
-
R031
csendes tag
Köszi! a 2 hét elég sok idő
2-3 nap múlva elfogy a liquidem. ugyhogy szerintem most a www.ecigi.shop.hu-ról fogok rendelni. de lenne egykét kérdésem! ott azt olvastam futárszolgálattal 1-2 nap alatt kihozzák, viszont írják az ÁSZF-ben hogy 1100ft/ küldemény. ezt ugy értelmezzem , hogy ha rendelek 2 üveg liquidet meg egy doboz patront akkor 3 x 1100ft ? számomra nem egyértelmű. több dolgot kinéztem ott is de nem merem megrendelni mert nem szeretnék több tízezret fizetni csak a kiszállításért. Más: ugyanitt olvastam ezt :
"Nikotinos termékeket nem forgalmazunk,az elektromos cigaretta nem garantálja a leszokást,a dohányzással kapcsolatos függőség átszokás esetén megmarad!"
ezt szerintetek mire értik a "nikotinos terméket" ? viszont kínálatukban ugyanugy megtalálhatóak a 0-11-18-24mg-os liquidek. nem nagyon értem , légyszíves segítsetek még nagyon kezdő vagyok 2 hete használok e-cigit. -
R031
csendes tag
Sziasztok! Brenyo említette madvapes.com-ról a TopVapor cuccokat, és ezekből szeretnék rendelni, meg tudná valaki mondani, hogy mennyi a szállítási költség és hogy mennyi idő alatt érkezik meg? előre is köszönöm!
-
Brenyo
tag
Láttam az új CE3 teszteket is, véleményem nem változott, füst édes kevés.
Az igazság az, hogy utálom a RS-ékat, amit badkolo írt ecf-en anno (mát törölve lett), amiben lehúzta a céget mint a fene, tökéletesen igaznak bizonyult.
Szemét egy cég sajnos és drága is.
Attól még rendelek tőlük, de próbálok minél kevesebbetÉn most nagyon rákattantam a bud-ra, azért mondogatom ennyire, sok-sok tesztelés után ez nagyon kivált a tömegből és erre tudom azt mondani, hogy közel hibátlan!
-
devast
addikt
Ha felajánlod, elfogadom a tesztpéldányt
Mondanám, hogy rendelnék mellé egy csomag ce2-őt (hogy mégse tűnjek ingyenélőnek), de mint láttam ami jött már el is kapkodták. Még az a szerencse, hogy hosszú életűnek tűnik nekem. Ezek maguk alatt vágják a fát a mit-nél. Bűn olcsó, és ha egy darab 2 hét - 1 hónapig kitart... 3,7V-on mondjuk jobb mint 510-es 3,2V-os akksin. Isteni benne a desert sand.
Az "új" CE3-ról nem láttad a visszajelzéseket? Elvileg amit a csóka próbált ~3 hete az csak "béta" volt, és változtattak rajta a végleges verzión. Elvileg egész jó lett. ECF-en van róla topik.
EM LR meg nem tudom... nálam az ízek a meleg füsttel jönnek elő valamiért (pedig már 3 hónapja nem dohányzom). Pumpcarttal meg hűvös. Viszont funkcionális szempontból telitalálat a cucc. Most hétvégén megnézem milyen sima driptippel. -
Brenyo
tag
Érdekes... Pont az ellentettje a visszajelzéseknek amit írsz, lehet valamit rosszul csinálsz, de szerintem lötyifüggő (valami ebben jó valami abban)
CE3 kuka, hulladék. BUD-ban nagyon átjönnek az ízek és a füst is kiváló, pucolni sem nagyon kell, érdemes kipróbálni szerintem.
Küldök Neked egy tesztpéldányt belőle Hétfőn! -
devast
addikt
Én meg a ce2 ultimate óta tudom, hogy meg lehet perfektre csinálni az átlátszót is, repedés/folyatás nélkül.
ps: kicsit kiszélesítettem ce2 gumigyűrűjén egy szikével a üvegszél helyét, és nem nyomtam bele tövig, mikor összeraktam. Rengeteget javult az íze, meg a füst mennyisége. Az em-lr -en viszont már érzem a teljesítmény csökkenést. Hétvégén megpróbálom kipucolni/kiégetni. Íz viszont még most sem nagyon jöt át benne...
Bud-ot nem veszek szerintem, viszont egy ce3-at kipróbálnékA kis műanyag biszbasszal is hajlandó vagyok játszani
-
Lousha
csendes tag
Srácok, egy kérésem/kérdésem lenne. Sokat olvasok ezekről a "Laca-féle" lötyikről, amiket mind nagyon dicsértek. Mint kezdő e-cigis, szívesen bepróbálkoznék ilyesmivel, mert bár a nekem tuti "felszerelést" megtaláltam, az íz még nem oké. Azt olvastam, az eliquid.hu, ahonnan - ha jók az értesüléseim - rendelni lehetne ilyen liquidet, meghívós. Valaki meg tudna dobni egy meghívóval?
Előre is köszi!
-
Xero
nagyúr
Érdemben itt a dual coil-hoz és az 510-T-hez tudok hozzászólni.
Az 510-T nálam még soha nem folyt meg. Az elején éppen ezért bosszankodtam is, hogy az eGo-T ezt miért nem tudja így. Viszont az 510-el meg ugye kapacitásbeli gondok vannak.A dual coil-ban valószínűleg igazad lehet. Az eGo-T-m 3.3-3.4V között ad le mérés alapján, az eGo+-om pedig 3.7 környékén, majd töltés csökkenésével lemegy 3.2V-ra. Igazán jó egy 5V PS-val lenne, de szükség megoldásnak használtam, és egy olyan kazán vagy patron amit a meglévő aksijaimmal nem tudok használni nem igazán alternatíva. Ettől függetlenül jövő héten rendelek HC-tól egy 510 PS-t ami tuti 5V-t tol át magán. Na majd azzal adok a szájának.
Az még viszont hozzátartozik, hogy a tank kazánok lényegesen jobban működnek a tank aksin. Ezt így egy hét után bátran merem állítani. Nem véletlenül vannak visszafogva.
ui: Nekem fém csöves dual coilok vannak és HC-tól is olyan lesz a csomagban. A CE2-k óta nem bízom az átlátszó cuccokban.
-
devast
addikt
Dual coil-al valószínűleg az a problémád, hogy 3,2V-os ego-n... nagyon gyengusz. 3,7V-os valamivel jobb, de 4V körül/fölött kéne ütnie igazán.
510T nekem szétfolyt a zsebemben. Nem farzsebemben, hanem az ingzsebemben (egy sima 510-en hordtam ott összeszerelve). Igazából a tank része a gáz. Szilikon kupakkal egy fokkal jobb lenne. Bár szerintem még akkor is gyenge íz jön belőle.
CE2 (az új) jó ízű, kb 30% töltöttség alatt jön az égett íz, ha nem fordítom fejre előtte. Meg egyébként is jön, ha gyorsan szívod. Füstje annyi mint bármelyik 2,6-28 ohm-os cuccnak, kb közepes. El lehet szívogatni napközben, és hál isten, nálam még egyszer nem folyatott.
Eastmall LR kazán + pumpcart-on lepődtem meg nagyon.... nekem a joye lr kazánom nem csinál ekkora füstöt... komolyan... késsel vágni lehetne... Viszont a füstje nem meleg, viszonylag hideg sajnos. Gondolom emiatt az íz nem nagyon jöt át nekem, ha beleszagolok a füstbe, érzem az "ízt" vagy illatot, de a számban, torkomon alig.
Boge LR integráltak jók lennének, de nekem már 50/50-es löttyel is ég benn a papír sajnos. Rohadt jó íze és füstje van (ha éppen nem ég). Hígabbal talán jó lenne... (Lehet az is, hogy belenyúltam egy rossz szállítmányba. Az előző doboznál amit pár hónapja rendeltem, nem vettem észre ilyen szintű égést.)
Dual coil nem ég, viszont még nincs kész a cucc amivel 3,7V fölött tudnám használni. Így meg rugdosni kell egy kicsit, hogy normálisan működjön, és a boge revolution csatlakozója nem igazán passzol hozzá (nagyon elzárja a légutakat). Nem mellesleg az átlátszó műanyag cső reped, és az első szétszedés/takarítás után folyathat. Dual coil az új ce2 anyagából, meg cső csatlakozással király lenne.ps: kíváncsi vagyok gotvapes mai/holnapi bombájára
-
Xero
nagyúr
Itt is írok updatet tank vonalon.
Múlt héten kaptam kézhez egy HealthCabinos csomagomat.
Benne egy eGo-T 1000-es passthrough, egy eGo-T LR type-A kazán és szilikon kupakok, meg sok egyéb más ami nem ide tartozik.
Azóta gyűröm ezt a felállást és nulla megfolyásom volt, pedig volt hideg-meleg váltás (klímás autóból ki-be) és italozás közben körbe adogatás és forróra szívás.Eddig is imádtam az LR tankokat, de így már, a -T aksival és a szilikon kupakkal, tényleg a legjobb megoldásnak tartom őket. Kiváló íz és füst. E mellett a CE2 és a dual coil a fasorban sincsen. Van még itthon tartaléknak 510-T (LR), CE2 és dual coil is. A dual coil-t kb fél napig tudtam haszálni utána inkább beraktam egy bontatlan társával az e-cig dobozkámba, a CE2-k-ből pedig 2 bontatlan csücsül ugyan ott (ezekkel kezdtem anno, volt belőlük 5 db).
Egy szó mint száz én állandóra teljes mértékig ráálltam az eGo-T LR-re és az 510-T LR-re. Kb 80-20 arányban használom őket, mivel az 510-essel jobb kóstolni a kis kapacitás miatt.
Természetesen mindez nem szentírás, csak a saját tapasztalatom.
ui: Mindegyik jelenleg élesben használt alkatrészem a HC-tól jött, és elviekben eredeti joye termék. Van tőlük rosszabb és jobb is, de ilyen árakon (eGo-T LR 1700, nyári akcióban 1250-ért vettem), szerintem verhetetlen.
-
devast
addikt
Na megjöttek. Egész jó... De még mindig egy kisebb szerszámkészlet kell a feltöltéséhez.
Továbbá talán gotvapes fórumon írta valaki, hogy a középső tömítő gyűrűt ki lehet hagyni, nem folyat. Én azért erre nem vennék mérget...
ps: boge revolution-ön nem müxik. Túl széles a műanyag borítás, és nem lehet tőle rendesen becsavarni. Sima 510-es akksival okés. -
devast
addikt
Ezek az új CE2-ők jók lesznek, előre érzem
Na majd hétfőn/kedden meglátjuk.
-
Lousha
csendes tag
Sziasztok,
A fenti hsz miatt regeltem, mert már nem tudom magamban tartani a véleményemet :-) Mostanában kezdtem az e-cigivel való tapasztalatszerzést, és ennek kapcsán sokat olvasgatok különböző fórumokat.
(Kissé fura egyébként, hogy az e-cigiről, főleg a "milyet vegyek, melyik a legjobb"-jellegű témákról szóló topikok hsz-einek nagy részét olyanok írják, akik NEM akarnak e-cigizni, esetleg sima cigit sem szívtak soha az életben. Többen feltették már a kérdést: ha valakit nem érdekel az adott téma, jelen esetben az e-cigi, mit keres ezzel foglalkozó fórumon?!)
De ami kifejezetten kiveri nálam a biztosítékot, az a "hülye aki cigizik", illetve főleg a "hiszen mindenki csak menőzésből cigizik, elvégre a cigi igazából sz*r" című okoskodás.
Sok-sok helyen olvastam mostanában szinte szó szerint ugyanezt a kérdést, mint amire itt válaszolok, hogy van-e olyan, akinek elsőre ízlett a cigi?
VAN! Én soha nem akartam cigizni, érthetetlennek tűnt kívülállóként, mi lehet ebben a jó, és véletlenül sem éreztem dohányzó haverok között sem, hogy menőbb lennék, ha velük cigiznék, mellesleg ők sem éreztették ezt velem.
De aztán Szilvási Lajos A néma c. regényével meggyőzött, hogy ezt ki kell próbálni! Bőven szavazójoggal rendelkező korban voltam, és valószínű nem másoknak akartam menőzni, mivel megkaparintva az első dobozt félrevonultam, és egyedül gyújtottam rá.
És ISTENI volt, felejthetetlenül jó. Ezért szívtam évekig a cigit, ezért szívtam egyre többet, mondtam le sok mindenről, hogy maradjon pénzem cigire, mert cigizni nagyon-nagyon jó! Aki nem élvezi, aki undorodik tőle elsőre, az tényleg nem tudom, minek folytatja, de pl. én azért cigiztem, mert remek volt. Mellesleg a dohányos ismerőseim nagy része hasonló első élményekről számolt be.
Szóval lehet, hogy cigizni hülyeség, de nem nagyobb, mint pl. autót vezetni, ami ugyanúgy károsítja a környezetet és kényszerít olyanokat is mérget szívogatni, akik nem akartak kocsiba ülni. Az első slukk pedig lehet, hogy ennek a mélyen tisztelt posztolónak és sok más sorstársának pocsék volt, ez esetben náluk tényleg kicsit megkérdőjelezhető az értelmi színvonal, amiért folytatták, de NEM MINDENKI cigizik/zett úgy, hogy legyűrte az undorát a menőzés kedvéért.Ha bántónak érezhető a hangnem, elnézést, írásban nehéz éreztetni a hangsúlyokat; nem sértegetni akarok, csak nem szeretem, ha általánosítanak egy véleményt vagy saját tapasztalatot.
Ami pedig az e-cigit illeti: én nem akartam igazán leszokni a cigiről, hiszen ugye szeretem, de a következő szentháromság afelé sodort, hogy mégis letegyem: az ára, a növekvő mellékhatások (köhögés, rossz kondi stb.) és a későbbi családalapítás terve. Így került képbe az e-cigi. Egy hete "játszom" vele, és nagyon tetszik, annak ellenére, hogy egyelőre a kínai, "óccsó" vacakkal vagyok kénytelen kibírni keddig, amíg megérkezik a profibb szettem, amit már alig várok!
Különben ebben a témában is eltér a véleményem sokakétól: ezt a fekete dobozos kínai gagyit mindenfelé átkozzák, hogy mekkora egy sz*r, és csak elveszi az ember kedvét az e-cigitől. Én viszont az árához képest meg vagyok vele elégedve. Nem vártam csúcsminőséget, csak tudni akartam, jó-e egyáltalán valamire egy ilyen e-cucc, mielőtt nagyobb befektetést eszközölök. Ezt meg is tudtam, tetszik a dolog, bár persze ezzel sok kellemetlenség és trükközés kell egy normális adag "füsthöz", de abban bízva, hogy ez sem rossz, és ennél már csak jobb lehet, már nyugodtabban rendeltem meg a komolyabb holmit. Szóval sztem nem kell, hogy elmenjen valaki kedve az e-cigitől, ha olcsót vesz, csak tudni kell, hogy olcsót vett, ergo nem épp a legjobbat. -
devast
addikt
Pár hsz-el előbb linkeltünk 510-es átalakítót joye stick-hez. Ha az megvan, határ a csillagos ég. Kazánok $6-tól, ce2 kerámia integrált patronok, vagy boge integrált patronok, Brenyo által említett bud sapphire stb stb... szinte minden 510-es csatlakozásra készül.
Lötyin max úgy tudsz spórolni mint mondtam, hogy nagy kiszerelésben vásárolsz. Vagy kínait, bár az is minimálissal olcsóbb csak. -
Jimy83
aktív tag
Janty classic 3500 meg van egy 1800 Ft-os Joye302/801LR Kazán , legalábbis ahonnan veszem ott ezek vannak hozzá.
Mondjuk azt se tudom hogy a classic meg az olcsóbb közt mi a különbség , nem igazán merültem bele a témába
Hát az biztos hogy dobozos cigi 15-20 ezer FT havonta , én tömtem úgy kb 7-9 ezres .
Egyébként 6 mg-os likvidből belőttem én is 3 hét alatt 50 ml -t, viszont a 18-ból csak ennyi fogy / folyton kiüt
/
-
devast
addikt
5ml egy hét alatt
Nekem az max 3 nap.
Lacától, 15% kuponkóddal 1decis kiszerelésben egész baráti már az ár. 5ml/hét-el számolva az 20hét, 5 hónap leosztva havi 1100ft
De még a 25ml-essel is jobban jössz ki.
Milyen kazánt használsz te, aminek 3,5k darabja?
ps: én kb 20k-t költöttem kék szofire előtte, szóval annyira nem vág mellbe az anyagi oldala. Ha valamennyivel kevesebbe kerül, az már jó nekem.Más.
Brenyo, működő kuponkód létezik már, vagy csak a helye van kialakítva ?
szerk: rendelést leadtam. Majd csak 5 után otthonról tudok utalni -
devast
addikt
6ml 50/50 -es 2x íz 12mg laca lötyi, 1ml 50-es nic pg-ben, 2,5ml pg, 0,5ml ioncserélt víz.
Szerintem ez hígabb lett, mint a 100%pg dekangom...Na majd meglátjuk milyen lesz. Remélem ez már nem égeti szét az integrált patronom.
-
Brenyo
tag
510-es? Mert akkor nem szükséges átalakító.
Ha magát a drippelést untad meg tudom ajánlani a PumpCartot rá, de ha integráltat szeretnél akkor a BUD Sapphiret, szvsz a legjobb carto a piacon.
/ezeket is tudod tisztítani, tehát pénzügyileg nem jönnél ki máshogy csak liquidből kevesebb fogyna mint drippelésnél./ -
Jimy83
aktív tag
Kéne egy kis segítség , lassan 3 hónapja használok Janty stick v3-at.
Janty Classic Kazán-al dripelve , viszont ki akarnék próbálni valamilyen integrált patronos megoldást .
Milyen átalakító kéne , melyik integrált patront érdemes jelenleg , és mennyibe lenne 1 hónapra?/ 40-50 ml likvid fogy kb. / -
devast
addikt
Én is erre gondoltam...
Új adag boge 2ohm-os carto-ból 1 nap alatt 3-mat megégettem...
Túl sűrű bele az 50/50-esMajd felcsapok egy kisebb adagot pg-vel, azt meglátjuk mi lesz. Úgyis dupla ízesítéssel van csinálva, talán kicsit túl erős is.
Dekang 100% PG viszont nem ég benne... -
leeate
senior tag
Brenyo, dohányárunak nézték, és lenyúlták a vámon a cuccokat vagy mi van most?
-
Brenyo
tag
Videókat elfelejtettem tegnap belinkelni, úgyhogy most pótlom ezt:
bud Sapphire
EM LR-510
PumpCart -
devast
addikt
Megtaláltam az egyik olyan ízt, amiből mindig tartanom kell: Desert Ship Lacától (vagy ha úgy nézzük flavourart-tól). 2 napja elfogyott, azóta rágtam az asztal szélét annyira hiányzott. Most végre jött egy nagyobb adag. Legközelebb megpróbálom majd kikeverni magamnak.
ps: már csak azt nem tudom honnan tudom beszerezni, mert az olaszoktól pöttyet drága. Meg kellene mellé kis Vape wizard is.
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Megújult a PROHARDVER!
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Intel Core i7-13700K Processzor
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest