- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
vilmaboy #5053 üzenetére
Én is V3-at használok nagyon jó kis gőzkeltő.De azt nem írod komolyan hogy egy 510-es akkuval ok a Helix ... még fogni is kényelmetlen mert fejnéhez.
eGo-ra én is rátekerem néha a T2-őt vagy a BUD-ot (bár ahhoz van palástom) az úgy ok.
A kinézet meg egy olyan eszköznél amit folyamatosan használok szerintem meg alap
Főleg ha nem is kerül többe .... Persze eGo akkura a Helix ..... nem hiába használom magam is.
de még mindig csodálkozok hogy a BUD milyen kevés likviddel beéri és 510-es akkura szerintem tökéletes.A T2-ő pedig olyan gőzt képez hogy a Helix akár el is bújhat mögé az is 510-es méret bár a likvid folyik bele rendesen alig győztem utánatölteni.Azt a napi 5 szálat egy 1,2ml patronnal simán kiváltja.ha annyit pöfékeltem volna szerintem leragadok az 510-esnél.
(#5054) Brenyo
Köszi!Tényleg olyan veszett drága lesz itthon a VMax?
"majd valaki hamarosan úgyis bemutatja és elmagyarázza egy oszcilloszkópon"
Már megvan az oszcilloszkópos tesztha megtalálom megint belinkelem.
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest