- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winen dolgozom, mindig azon dolgoztam, mert az volt. Most épp nem is opciós, tekintve hogy VS-ban kell dolgozni...
Házi szervernek nem venném meg semelyik wint se, hogy egy ITX-es kis lapot azzal gyilkoljam, jó oda a headless linux...
Asztalimon alig csinálok valamit, vagy böngészek, vagy játszom (főleg DoTA2), egyik sem kér wint, így oda is tudtam ezt választani. De DualBootos, biztos ami biztos.
Amíg volt netbookom, Linux ment rá, egymagos atom + W7Starter maga volt a kínzás.Szóval hova választottam rosszul?
Persze, fordítsuk meg ONagyszakemberek választási algoritmusát. Én azt állítom, hogy akár a közigazgatásban, akár otthon elegendő az ODF (nem az LO, az ODF) tudása. Erre VBA makrókkal jöttök... én erre azt mondom, hogy akkor a feladatnak megfelelően válasszon OOXML és ODF között. Erre is azt kapom, hogy na nehogymár szegény user állítgasson, amikor az OOXML mindenkinek(!) jó, aki nem azt használ, az meg pislogjon, és jobban teszi, ha megveszi. Mert le akar írni 3 mondatot, pl a közig szerveknek...
Nap vicce.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest