Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz lionhearted #336 üzenetére

Nem hinném.... :N , meg hogy én bokszolok árnyékot, hagyjuk már.
    Felesleges ez a cinizmus, amit én leírtam, azok a tények, a valóság. Az, h az ilyen topikban xy emberkék ábrándoznak a "mi lenne ha" dolgokról, meg a tényleges felhasználás, két külön dolog.
    Azért meg, hogy vkit, csak mert nem ért egyet, de ugyanakkor nem csak szimpla ócsárólásból, hanem valós problémákat megemlítve szól hozzá, és emiatt minduntalan nem futja másra, mintsem hogy le MS bérencezik, azzal az illető, a saját maga szintjét, olcsó stílusát minősíti... :DDD
    Azt meg ne firtassuk sokadjára, h mért nem jó mhova az ODF, mikor a valós, széleskörű felhasználás is pont ezt támasztja alá, ennyi. Új verziók megnyitják ezt is jól, házon belül, saját formátumoknál meg működik a kommunikálás, régebbi formátumba visszamentés. Kényelem, szolgáltatások tekintetében se igazán egy kategória az a bizonyos 2-3 fő "Office csomag"... Illetve kit érdekel a Docs, mikor O365-nek is van bárhonnan hozzáférhető online felülete, v épp tudsz kényelmesen egyből okostelóra, tabletre szinkronizálni. Mailban mért ne jelenítené meg, nem tapasztaltam, gmail simán viszi?

Na szóval ez továbbra is, csak felvetések, javaslatok sokasága, nem pedig igazán elterjedt és széles körben megvalósult megoldások. Szal, gondoljuk csak át még1x azt az árnyékboxot...

(#335) ubyegon2: igen, van ilyen, de ez a tortának még mindig a jóval kisebb szelete. Átlag userek többsége, meg alapból el sem jut idáig, mert kicsit sem érdekli ez az egész. Azt használja, amit géphez adtak, v amit vmennyire már ismer. Sokan, akkor jutnak el Linuxig, ha jobban érdekli az IT ezen része, illetve egy hozzáértő ismerőse felrakja, beállítja neki. Mert utóbbit a nagy többség magától nem nagyon fogja megcsinálni.

Új hozzászólás Aktív témák