Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
panderson #51 üzenetére
Nézzük máshogy: Mi lenne ha minden fronton egy időben lehetne "fogyasztani" a "terméket". Így real? Jártam "tékába", és ugyanannyit kifizettem a lemezért, mintha moziba néztem volna meg. Csupán ott volt a bibi, hogy egyrészt minimum 3-6 hónappal később jött oda a premier, másrészt nekem a mozi nem igazán lett volna akkor rentábilis, miután nagyjából 50km-es körzetben nincs egy normális mozi, ahova be lehetne ülni. Azokat a MŰV-házakat már nem igazán nevezném annak, ahol egy komód nagyságú mélynyomó be van tolva a színpad közepére a film alatt - képviselve a "hangtechnikát". Fekete-fehér televízión nőttem fel, de nagyságrendekkel nagyobb élményt ad egy tisztességes mozi. Ha már lehet választani, akkor választanék.
..és még mindig nem a kérdésre válaszoltam..
De hogy valamilyen szinten ez is sorra kerüljön..
. Ha a te nézőpontodat vesszük alapul, (Ezt is meg lehet érteni. Más dolog, hogy nem mindenkinek szimpi) akkor ha én nagy gémer lennék, igazából egy csomó pénzt meg tudnék spórolni azzal magamnak, ha kihagyok 5-6 évet és csak ezután veszem meg az 5-6 évvel ezelőtti játékokat, mert ugye nekem azok is újak lesznek. De nem kerülnek töredékébe sem, valamint egy 5 forintos PC konfiggal is játszhatóak lesznek. Ezt mennyire érzed reálisnak? Ismét megjegyzem, hogy nem látom megoldhatatlan problémának, mindenesetre furcsa lenne..
.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A színész eljátszotta, a gyártás legyártotta, a marketing meghirdette, a kalózoldal meg 80 százalék feletti nyereséget ér el a hirdetődobozokon keresztül.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest