- iPad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Hogyne..Thermalright TRUE Copper - 1.9kg
(napirégész)
-
MeszesKPT
őstag
Noctuával hasonlítják össze a teljesítményét csak kérdés a minősége, mert ott az már hosszú évek során bizonyított. Noctuát egyszer kell megvenni, még lefogatót is küldenek minden foglalathoz.
Nem tudom, úgy vagyok ezzel mint a táppal meg a házzal: nem ezen kell spórolni meg kísérletezni.
-
-
Tetsuo
őstag
Hallottam már meghibásodásról, illetve több alaplapot is láttam meghajlani.
Arról van szó, hogy ez a súly egyszerűen már a sors kihívása - szerintem.
Persze mindegy, aki használni akarja, úgyis használja, csak a tuning sem megy már úgy, mint 20 éve, mert nincs nagyon értelme. -
Ciccuka
veterán
válasz
andy19770128 #23 üzenetére
Scythe Orochi Rev.B 1,155kg
Scythe Susanoo 1,565kg (de ez már ventilátorral)
-
andy19770128
aktív tag
Schyte orochi 10 csővel...
-
toronyhaz
aktív tag
Most jutott eszembe ez az undorító dög. [Coolermaster V10] 1200g
Így lehetett volna V12 is a neve -
Tetsuo
őstag
Én alaplapra gondoltam. Pl. az enyémet is meghajlítja már eleve a felfogatás feszessége. A súly pedig tovább ront a dolgon. El lehet képzelni a csavarokon függő, sokrétegű alaplapot, amit oldalról éveken át húz az 1 kg. Egy hajszálrepedés elég az egyik rétegben, hogy baj legyen, ráadásul nem mindig tűnik fel, hogy a hűtő súlya miatt ment tönkre mondjuk a processzor...
-
Ciccuka
veterán
Thermalright HR-22 1,120kg (ventilátor nélkül)
[ Módosította: bolondember ]
-
Ciccuka
veterán
Ennél létezett nehezebb hűtő?
Cooler Master Hyper Z600 1,045kg (ventilátor nélkül)
-
Tetsuo
őstag
MI értelme az ilyen monstrumoknak? Csak kinyírják az alaplapokat. A paciens álljon át vízhűtésre, ha mindenáron tuningolni akar - ami (általában) már alapvetően egy baromság.
-
Trailblazer
veterán
1 egész kiló? Kutyát-macskát se hatja meg. Fekvőházam van.
-
Cythyel
senior tag
engem ott el is veszítettek, hogy 4 cső (hiába 8mm) és nem érintkezik a procc felületével...
a 6db 6mm-es direkt érintkezős és 600gramm-os hűtő jobban működne mint ez... -
.mf
veterán
"marketing osztály"
Gondolom a Thermaltake-kel kevered, de ez a Thermalright, régen sima kartondoboz volt a standard csomagolásuk, nem tolták túl a marketinget.
A teszt alapján működik, mit kell még nyilatkozni?---
1 kg, + venti(k)... Csodálom, hogy az alaplapok bírják. Lassan visszatérnek a fekvő elrendezések?
-
törölt tag
És a marketing osztály nem is nyilatkozott arról, hogy miért ítélik jobbnak 4x8mm-es megvalósítást mint mondjuk 6x6mm hőcsővel a bordákra vezetni a hőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nem lesz pehelysúlyú a Thermalright kéttornyos Frost Spirit hűtése, mely elég ütős teljesítményűnek ígérkezik.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest