- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
South Velen #2176 üzenetére
hát lehet a gyártók nem scamként tekintenek az összes coin-ra és így látnak üzleti potenciált benne?
-
butch3r
senior tag
válasz
South Velen #2163 üzenetére
majd a memória árak fognak akkor elszállni, amik már most sem olcsóak...
vagy a vga-k (is) maradnak az egekben, mert a gyártók nem jutnak memóriához -
butch3r
senior tag
-
butch3r
senior tag
válasz
South Velen #1919 üzenetére
Nem vagyok banyasz. Sajnos. De amugy coiner vagyok igen.
Hat vagy osszeeskuves van a hatterben vagy nem piramis hiaba erzed te annak.
-
butch3r
senior tag
válasz
South Velen #1901 üzenetére
Arrol mi az allaspontos hogy az usa szenatusi meghallgatason szoba kerultek a ponzik piramisok de a bitcoin nem az. Elmondtak egy cryptora epulo azt kamuzo piramist amit lebuktattak ellenben azt nem mondtak hogy a bitcoin is az lenne.
Ok hulyek es te jobban tudod vagy akkor nem piramis?
-
butch3r
senior tag
válasz
Németh Péter #1894 üzenetére
Arrol lemaradtam akkor visszaszivom sry
-
butch3r
senior tag
válasz
Németh Péter #1859 üzenetére
ha mi idegenek ennyit hallottunk már erről tőled, és a ránk leselkedő veszélyekről biztos vagyok benne, hogy az ismerőseid álmukból felkeltve is tudják, hogy az életükkel játszanak már csak akkor is ha bármilyen cryptora gondolnak. Nem hiszem, hogy vesznek bármennyit is, ki akarná ezt hallgatni élőben?
De amúgy prevenciós jelleggel naponta egyszer, ha elmondod nekik (mint a mi atyánkot) akkor végképp védve leszel, hogy áttételesen se érintsen téged.
és még sose írtam le, de most már csak azért is. to the moon. hodl. lambo
-
butch3r
senior tag
válasz
Arpee78 #1407 üzenetére
vagy, ha csökken a mining fee akkor több kis összegű tx kerülhet be és a több kicsi tx kiadja nagyobb miner rewardot.
a többit eléggé tényként írod, nem tudom honnan vannak az infoid de meg leszek lepve ha bármelyik óriási bányász társulat kivágja a sok millió usd-s asicjait hogy vga-t vegyen.+ miután néhányan kiszállnak, csökken a nehézség máris újra jövedelmezőbb.
bár rettegni / gyűlölni jó buli, ezért nem lesz kevesebb vga.
-
butch3r
senior tag
válasz
South Velen #1402 üzenetére
"Hát oké, milliós utalásnál meg még kisebb a jutalék aránya, de egy kenyérnél meg 1000%."
nem tudok ellenmondani, ez így van. sajnos. de térjünk vissza erre később, az LN ezt hivatott megoldani.
-
butch3r
senior tag
válasz
South Velen #1383 üzenetére
-
butch3r
senior tag
válasz
Blazs120gl #1011 üzenetére
lehetne menni tüntizni mondjuk, hogy tilcsák be!!!
javaslom azt mondani, hogy a bányászat soros ördögi tervének a része. akkor lehet bejön! monjduk ez csak itthon oldaná meg a helyzetet, globálisan nem így a vga árak nem sokat változnának, de legalább történik valami. -
butch3r
senior tag
-
butch3r
senior tag
-
butch3r
senior tag
válasz
zed juron #949 üzenetére
mióta bekerült a médiába a bitcoin és a bányászat (kb 2013) azóta vannak ilyen szolgáltatások. mindig fel fel tünnek.
használt asic-ok amik nem termelnek nyereséget így sem fognak."Mert képzeljük el hogy van egy gépük ami napi 10.000 Ft.-ot termel az aranymosással. De én inkább kiadom másnak, kevesebb profitért."
pontosan, szépen beszedik azoktól a naív emberektől a pénzt akik ezt nem gondolják végig és majd mire jön a kifizetés felszívódnak.
"Persze hogy nem az volt. De ki tudja mit hoz a jövő.
"
ez is pontosan, csak míg ennek a topic lakóinak nagyja abba reménykedik, hogy majd bedől és akkor normalizálódik a vga-k ára addig a valóságban ez elég valószínűtlen, persze reménykedni szabad
(mármint a bedőlés, a vga-k ára remélhetőleg előbb utóbb fog. bár amíg nagyobb a kereslet mint a kínálat addig tuti nem fog) 2010 óta temetik a "szakértők" de csak nem jön be a reményük
-
butch3r
senior tag
válasz
zed juron #945 üzenetére
akik ilyenbe beruháztak és aztán árulják max csalók. ha valóban van bányász farmja nem fogja kiárusítani, minek.
továbbá meg lennék lepve ha akár 1mh/s-et is hozzátennének ezek a hálózathoz. max a saját bukásukat teremtették meg, meg persze néhány idiótáét aki ebbe beruházott.a bottleneck nem a hálózati sávszél volt -van hanem az 1 mb-os blokkméret, amibe nem fért bel minden tx + a bch felől érkező mesterséges spam, amivel a btc-t próbálták kinyírni.
-
butch3r
senior tag
mit fog csinálni a nav?
akik nagyban tolják most is adóznak, a többiek között is állandó téma (lásd külön topic lett már rá létrehozva). Hogy ettől még van aki nem adózik? persze. mert máshol 100%-os az adómorál...
Hogy mindenki igyekszik optimalizálni az adóját, hogy csak annyit fizessen amennyit muszáj? persze, így is rohadt sok elmegy adóba, minek fizessen bárki többet ha törvényileg lehet kevesebbet is. -
butch3r
senior tag
ebben igazad van, hogy a teljes diy pc piacra hatással lesz, de szerintem nem a bányászok tehetnek arról, hogy az amd, nvidia úgy itéli meg, nem éri meg neki felpörgetni kicsit sem a gyártást, hogy jobban lekövesse a keresletet...
(dell, hp és társai előre összeszerelt pc-ket tudtommal nem érinti a vga hiány)[link] olcsóbb 5 ezerrrel mint fél éve (gtx 1060 van benne)
[link] 120.000 el olcsóbb mint fél éve (370 ezer vs 500ezer)
többit nem bogarásztam át
-
butch3r
senior tag
válasz
Beetlejuice #680 üzenetére
nem, minden mobilosra. szabad kereskedelem és piac van (it lehet visszasírni a komunizmust), mindenki annyit vesz amennyit akar abból amiből akar (és legális). "sajnos" kapitalista piac így reagál ha valamiből kicsi a kínálat de óriási a kereslet. egekbe emelekdik az ár. én se adnám egy fillérrel se olcsóbban a vga-kat csak azért mert szegény gamer. ha van aki 3x árat fizet mint az msrp akkor annyiért. tudom, én is erkölcsileg micsoda szemét gonosz vagyok.
uber-nél is ment a sírás mikor még nem üldözték el őket itthonról, hog ymiért vitt 5x áron szilveszterkor, pedig előre kiírta, hogy 5x áron lesz, nem egyszer kommunikálták mi az a surcharge és miért van mégis ment a rinya, csúnya gonosz rabló cég. hát amíg van aki 5x áron is beül, hogy hazajusson miért vinné bárki olcsóbban őket?
gondolom itt minden "égessük el az összes bányászt" kommentelő ha elakarná adni a bögréjét, ami szerinte 300ft-ot ér, majd jönnének sorba a vevők és egymásra licitálnának és akár 1.000ft-ért is megvenné, ők akkor is 300-ért adnák ugye? mert erkölcsileg úgy helyes.
ne a keresletet szidjátok amiért a kínálat nem alkalmazkodik hozzá...
btw a duplájára nőtt memória árak miért nem fájnak?
-
butch3r
senior tag
válasz
NandorHUN #670 üzenetére
“We have, and always will, accept cryptocurrencies for our conferences, up to fourteen days before the event. However, due to the manual inputting of data in our ticketing platforms when paid in cryptocurrencies, we decided to shut down bitcoin payments for last minute sales due to print deadlines,”
steamre és erre is megoldás lesz az LN de valóban annak még kell idő, 1 hete van live beta állapotban kb a mainneten.
ps. még mindig várom a javalsatokat hol, melyik topicban lehet a mobiltelefonosok halálát kívánni a ram árak miatt
-
butch3r
senior tag
válasz
Beetlejuice #533 üzenetére
és ez mit bizonyít? ha far cry-hoz nem kéne a vega csak az rx560, kinek hiányozna a vega? (vérpistiket leszámítva)
-
butch3r
senior tag
ram-al a gépben ki hogy áll? egy időben nagyon szerettem volna upgradelni 32gb-re de a k*va mobilosok miatt elszálltak az árak.
tud erre valaki valami vonatkozó flame csoportot vagy hírt ahol lehet ekézni mindenkit akinek sok ramos telefonja van? híreket tudnak olvasni újságból is, social media gyanánt beszélgethetnek a melettük ülővel...
bocsi az offért
-
butch3r
senior tag
versenyjogilag nem határozhatod meg, milyen áron adja. a kereskedő egyéni döntése mind az eu-ban mind usa-ban és még a világ nagy részén.
azért adnak meg msrp azaz manufacturer's suggested retail price.
javasolhatják az árakat, semmi több. amint rákényszerítik ak ereksedőkre az árakat, úgy min. erőfőlénnyel élnek vissza és kapnak egy jó vaskos versenyhivatali bírságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest