Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
Beetlejuice #680 üzenetére
nem, minden mobilosra. szabad kereskedelem és piac van (it lehet visszasírni a komunizmust), mindenki annyit vesz amennyit akar abból amiből akar (és legális). "sajnos" kapitalista piac így reagál ha valamiből kicsi a kínálat de óriási a kereslet. egekbe emelekdik az ár. én se adnám egy fillérrel se olcsóbban a vga-kat csak azért mert szegény gamer. ha van aki 3x árat fizet mint az msrp akkor annyiért. tudom, én is erkölcsileg micsoda szemét gonosz vagyok.
uber-nél is ment a sírás mikor még nem üldözték el őket itthonról, hog ymiért vitt 5x áron szilveszterkor, pedig előre kiírta, hogy 5x áron lesz, nem egyszer kommunikálták mi az a surcharge és miért van mégis ment a rinya, csúnya gonosz rabló cég. hát amíg van aki 5x áron is beül, hogy hazajusson miért vinné bárki olcsóbban őket?
gondolom itt minden "égessük el az összes bányászt" kommentelő ha elakarná adni a bögréjét, ami szerinte 300ft-ot ér, majd jönnének sorba a vevők és egymásra licitálnának és akár 1.000ft-ért is megvenné, ők akkor is 300-ért adnák ugye? mert erkölcsileg úgy helyes.
ne a keresletet szidjátok amiért a kínálat nem alkalmazkodik hozzá...
btw a duplájára nőtt memória árak miért nem fájnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest