- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Milaraspa #74 üzenetére
nem stimmel ez sem
mondtam párszor:
6200u van a notebookomban, ht letiltva, órajel 2ghz
alatta 860 evo, 2x8gb ram
nem mondom hogy mindenre IS elég, de átlag jóska-gizi' elalél tőle
legdurvább bitrátás fhd filmek reccenés nélkül mennek, nyilván a 4k már nem
és ez csak 2ghz, intelnél a legkisebb desktop celeron 3,4ghz, 13-15e ft körül van, igp-vel nem olyan rossz az, bármilyen átlagusernek bőven elég
ezeknek a fogyasztása is nagyon jó, a rájuk írt 58w pont annyira hülyeség mint a 10700-ra írt 65w ( : előbbi felét eheti maxon, utóbbi több mint háromszorosát is
dupla annyiért meg ott van 4ghz-cel a ht-s g6400, bőven használhatók azok
minden keveset fogyaszt ha nem kell sokat számolnia, az a lényeg mi van ha sokat kell
abban pl intel elvérzik 6 mag/alacsony kombó felett, de ilyen netes dolgoknál még a 7nm tsmc-nél is jobbat esznekGargouille
nem tudom hanyadik gépem ez a fuji, előtte elitebookok, azok előtt rengeteg tp, mindig így csináltam
aki veszi a fáradtságot és nem hülyézi le ilyenért a másikat ( : ott a cpuz mindenkinek, nem nagy muatavány %-ot átírni, utána megnézni a terhelt hőfokot
all core fix pedig reszponzivitás miatt van nálam, bő 10 éve szaladtam bele egy gamenél hogy iszonyatosan dadogott, vagy a win, vagy a bios game alatt random kapcsolgatta az órajelet..all core fix, el is tűnt a probléma, "pattog" a gép mintha fizetnék, azóta ez maradt is
idle fogyasztás meg számottevőt nem nő, ha nincs terhelés lényegtelen hogy nagyobb a feszültség és magasabb az órajel, ha van terhelés úgyis felcsapja a feszültséget és órajelet, csak az ugye idő amíg kitalálja -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest