- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz Janaboy #72873 üzenetére
Tudom majd BT-n keresztül Spotifyt hallgatni, van benne kihangosito, ami azért néha jól jön, meg erre lehet erősítőt kötni. Most szeretnék egy jó zenét kiepiteni a kocsiban.
Az első szettet, erősítőt, aktiv szubot meg a kábeleket már beszereztem. A beépítőkeret pedig úton van.Nekem nem tetszik a hangja, főleg az, hogy nincs benne külön csipogo és lentről szól minden.
Szóval csak ennyi a történet. Jah és ez egy 2011-es i30-as.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
vizimento
senior tag
válasz Janaboy #72873 üzenetére
Geekbuyingon is van olyan visszajelző rendszer, mint GB-n és BG-n, hogy ha megjött a rendelés csinálok a visszajelzés mellé képet+filmet, és a következő vásárlásnál pontokkal csökkenthetem az árat? Ha van, ott mekkora kedvezményig váltható be pont?
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Janaboy #73126 üzenetére
Mint írtam, az USB3-as front panel az alaplapra volt dugva, ami viszont (mint kiderült,) csak USB2-t tud. A most érkezett USB3 pc card adapter meg nem fér el a videókártya miatt. Vagy ez, vagy az. Tehát egy USB hosszabbítóval nem megyek semmire sem.
Miért mindig én???
-
spidersoft
senior tag
válasz Janaboy #74947 üzenetére
3d helyett egy plexi lapra felvitt karcokon törik meg a fény. max. annyit tudnak 3d-síteni vele, hogy két oldalt karcolnak, és lesz némi mélysége... de szerintem ez a termék nem tud ilyet
Sacco: ez azt állítja magáról, hogy Z-s, azaz csak egy oldalról zárt (ellenben a ZZ-ssel, ami mindkét oldalról), itt $0.99/2db a csapágy+$0.39 a szállítás, ha többet veszel is (4db-nál össz. kb. 700Ft). Amúgy pl. WD40-nek bele kell tudnia hatolni a zárt csapágyba is, mivel nem *annyira* zártak ezek, lévén a fémlemez a belső gyűrűhöz nem ér hozzá (ellenben pl. egy RS csapággyal, ahol a gumigyűrű hozzáér), ki kell tudja oldani a zsírt belőle, csak újrakenni nem fog menni (de száraz futást szeretnél, szóval mindegy is).
-
mirci18
addikt
válasz Janaboy #80588 üzenetére
Szerintem igen.
Mivel ez a topikban a legelterjedtebb márka így ezt olvashatod a legtöbbször.
Bár elvileg ezzel a márkával és a termékeivel elég sok gond volt itt mostanában.
Sokat nem tehetsz tekersz tovább.
Ha megnézed a xiaomi és a blitzwolf szó lesz szerintem a leggyakoribb a topikban.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Janaboy #81517 üzenetére
Bluedio-k peldaul.
repvez: TaoBao a kinai eBay, aukciók és fix áras tranzakciók vannak.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
TheProb
veterán
-
azbest
félisten
válasz Janaboy #85303 üzenetére
Másrészt viszont nyomkövetés nélkül simán letagadhatta volna. És lehet a postás nem vitte ki és az értesítő is "elkallódott", így ha személyesen nem jársz be hentente kiolvasni a posta "hivatal" zöld könyvét, amibe beírják a nem nyomkövetős és postán átvehető küldeményeket, akkor sosem tudod meg, hogy visszaküldték a feladónak, mert 10 napon belül nem vetted át.
Szóval túl sok az ismeretlen. Az, hogy bevállalta, hogy visszament és így visszaadta az árát, az korrekt. Hogy magától is megtehette volna, hát persze. De azt sokan elfelejtik, hogy a szállítmányozó hülyeségeiért nem a feladó a felelős, főleg, ha a pont a mi posta "hivatalunk" cseszi el.
Magam részéről, ha úgy hiúsul meg a vásárlás, hogy nem felróható az eladónak, akkor vagy nem is értékelem egyáltalán, vagy esetleg semlegeset nyomok.
-
Predator2
addikt
válasz Janaboy #86570 üzenetére
Nekem is van egy BT hangszórós kérdésem. Feltettem a másik topicban, de választ nem kaptam rá.
Van nála:[link] hangosabb, emberi árban?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
maestro87
őstag
-
-
verybigboy
senior tag
válasz Janaboy #97508 üzenetére
Most néztem youtube-on review-t, borzalmas a kontroller hozzá, nagyon szidta a tesztelő ... így én kihagyom (pedig tetszett az ötlet ... a gyerekeknek jó is lehetett volna, de ha a dobozból kivett mindkét kontroller hibás volt, így nem sok érkezésem van rá, mert a kicsik tuti 2 óra alatt megölik az egészet)
-
Krogoth
senior tag
Külsőre és a fent lévő játék képek alapján a régi.
(#97510) verybigboy
Akkor meggondolandó a vásárlás...(#97518) kelly416
Mi is jó pár órát beleöltünk annó, csak sajna már nem tudom hova lett a gép.
Miénkhez még pisztoly is volt, jó kis kacsavadászat és a feledhetetlen kutyaröhögés[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Egyik sem, nem nintendo gyártásúak azok, hanem lemásolták a külsőt és emulálnak 500 licenszeletlen játékot. Persze ettől még használható lehet, bár valószínűleg a legtöbb játék valami kínai klón meg kb véltlenszetű, hogy miket raktak rájuk. Csak azért írom, hogy ne legyen csalódás.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz Janaboy #99818 üzenetére
Ez örök igazság, rockchipest nem veszünk semmilyent.Esetleg ha NEM lesz filmnézés és nagyon olcsó. Facebookot, youtube egy részét azért úgy-ahogy elviszik. De pár dolcsival többért (vagy kevesebbért ) van S905 S905X S905W amik szinte értelmetlenné teszik manapság a rockchipezést.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
cidalain
veterán
válasz Janaboy #102040 üzenetére
vásárlás előtt kell küldeni egy levelet az eladónak.
Is it original product? Erre ugye minden kínai azt mondja hogy persze.
Aztán persze original hamisítvány ugye, de te neked nem ezt mondták, azt hitted a hivatalos forgalmazótól veszed, stbstb.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest