- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz Flashy #79450 üzenetére
Sajnos a multiméter ehhez nem elég, azzal nem fogod látni ha tele van tüskével az egyenfesz. Ha biztosra akarsz menni akkor szkóppal kell megnézni a kimenetét, de igazából az is csak az üresjárati (terheletlen) állapotot fogja mutatni.
Én vettem egy két portos USB hálózati töltőt MM-ban, azon a visszajelző LED kb. 30mp-ig (!!!) világít még, miután kihúztam a konnektorból, szóval combos csillapító kondi van benne, mindegyiknek ilyennek kellene lennie. Mondjuk én sem néztem meg semmivel se a kimeneti feszültséget, de bejött a megérzésem amikor megvettem.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz schawo #80913 üzenetére
Pfff... én azert nem mondanám hogy tutira nem lesz semmi baja a telefonnak egy olyan toltotol, ami valószínűleg egyenfeszultseg helyett zavarjelekkel teli feszültséget ad a telefonnak...
Én az ilyet azonnal kikurnam a szemétbe.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Aliexpressről hogy a pékben rendeltek ti? Bevállaljátok a bankkártyás fizetést, vagy csak én nem láttam a paypalt mint lehetőséget?
-
domerator
veterán
válasz wwenigma #81012 üzenetére
A sok ilyen bevállalósból jól keresnek...
Erre az alipayra is ugyanúgy be lehet regelni mint a paypalra? Ugyanúgy működik?
...és a legfontosabb: érdemes? Van annyival jobb/olcsóbb az aliexpress, mint a többi?
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Ma kaptam meg ezt a fülest: Dual Dynamic Drivers S.Wear G2 In-ear 3.5mm Wired Control Earphone Headphone With Mic
Nagyon kiegyenlítetten szól még így nyersen is, szerintem van olyan érzékeny mint a Soundmagic E10-em és nagyon kellemes hallgatni.
Ez az első dual driveres fülesem, de szerintem belenyúltam a jóba(biztosan van ennél jobb is, nem egy, de ez 13 dodó volt)
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz domerator #82032 üzenetére
OFF kedvcsináló
A feljebb említett dual driveres fülest hallgatom már második napja este és azt kell mondanom hogy wooow
Kínai füles tesztekben meg fórumokon emlegetik a KZ-ATE fülest, hogy mennyire egyben van és mennyire jól szól az árához képest. Vettem is egy ATE-et és tényleg jó, bár a Soundmagic-em azért komolyabbat szólt nála... Nos ez a S.Wear G2 megeszi reggelire mindkettőt.
Olyan kiegyenlített, annyira részletes, torzításmentes, hogy hihetetlen... hallgattam reggae-vel, elektronikus zenével, dixielanddel, latinnal, manouche-sal... mindent vitt (a basshead hívőknek nem való, de épp elég a basszus benne és nagyon határozott, tiszta az is)Ha valaki szeretné kipróbálni személyesen, írjon privit, valahol Bp-n, vagy máshol összefuthatunk, csak hozzon gumibogyót magának higiéniai okokból és méret miatt is, nekem ugyanis a legnagyobb passzol csak.
Baromira megérte a 13 dolcsit
-
domerator
veterán
válasz DeFranco #82218 üzenetére
Szerintem az sokat elárul a hangminőségről, hogy miközben netezgetek, a spotifyről szól a zene a mobilon és egyszerűen olyan jól szól a cucc, hogy ottfelejtem magam olyan zenéken is, ami alapvetően nem tetszik, de nem szól zavaróan ezen a fülesen.
Kiegészítés: i7-en hallgatom, a hangerő a fehér sáv végén van, ahol kezdődik a sárga rész és épp kiírja hogy magas hangerő
A fülesen van mikrofon egy felvevőgombbal, headsetként még nem próbáltam, de a gomb iOS-on működik mint startstop és léptetés is (dupla vagy tripla nyomás)Kábelzaj az viszont van, de a kábele jó minőségű, leginkább kígyóbőr érzete van.
(#82219) cadtamas
Dual Dynamic Drivers S.Wear G2 In-ear 3.5mm Wired Control Earphone Headphone With Mic
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz gergely2019 #83009 üzenetére
En iottie markajut vettem par honapja, naponta tobbszor telefon ki be, meg birja, de az nyolcezer volt. Ha jot akarsz az draga lesz.
-
domerator
veterán
Vettem Alin egy sztereó BT fülhallgatót (headsetet), iphone7 B3300-nak ismeri fel, szól, telefonál meg minden, viszont eltünteti a billentyűzetet. Szerintem valami hibás kódolás miatt a telefon BT billentyűzetnek ismeri fel és ha össze vannak kapcsolódva, akkor sehol se hozza fel a billentyűzetet (üzenetek, safari, sehol se). Ki kell kapcsolnom (lehet elég lekapcsolódni) és azonnal felugrik a billentyűzet.
Valaki tapasztalt hasonlót? Esetleg más megoldás?[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Gearbesten nem kell visszaigazolni hogy megerkezett a ciha, vagy csak en nem talalom? Ugyanigy nem talalom a feedbacket... az sincs?
-
domerator
veterán
válasz DessertFox #83853 üzenetére
Nekem megvan vagy 3 hete, mar ajanlottam itt, ar ertekben nagyon jo, szepen szol.
(Azota megjott egy meg jobb, csak hibas peldany 20 dolcsiert, dodocool, 3 driveres)
-
domerator
veterán
válasz MADcat #86827 üzenetére
Jaja jött drón (Furibee36), szonda androidos telóhoz, spinnerek, matt kijelzővédő (próbából)... tényleg volt pár csomag...
(#86830) 4m@15
erről a telefon tönkretételről írnál bővebbet? vagy ha le van írva, hol lehet megtalálni?
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Páromat kérdeztem a baglyos terítőről, annyi az infó hogy JYSK
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Ma jott 3 iphone 7 tok alirol, OCWAVE a markaja, 0,3 mm vastag matt feluletu, rohadt jol es pontosan van legyartva, darabja 0,92 dollar volt.
Valamint jott 4 db lightning csatis, telefonba dughato mini ventillator, mindegyik mukodik, a negy db kevesebb volt mint 4 dollar.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Genya ebay... nagyon kell figyelni...
Jon az email linkekkel, hogy itt van par dolog ami erdekelhet... kattintok a szilikonszijra ami az emailben 250 Ft... ebay nyilik, ott is 250... valassz szint... oke, feher... bumm, 800 Ft... mindegyik szin 800.. mi volt a 250?
Hazudik az egesz vilag
-
domerator
veterán
válasz gyemipapa #88797 üzenetére
Talán mert már van neki 2db usb ventije és csak a hálózati megtáplálást kell megoldania.
Nekem 5 db usb ventim van, konnektor közelében usb adapterről mennek, ha odébb viszem őket akkor meg power packről.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz gyemipapa #88800 üzenetére
Az usb ventik szerintem úgymond egyszemélyesek, nekem ilyenek vannak
A hatásfokát nem tudom, az előnye a kis méret és az hogy powerbankról is elmegy, ez a képen több mint 10 órát dolgozik a 10400-as packről, vagyis hordozható.
-
domerator
veterán
válasz gyemipapa #88803 üzenetére
Ha szitakötő alatt a telefonba dugható kis ventit érted akkor igen, ez azokhoz képest szélvihar. Ez pici másolata a rendes földön álló nagy ventiknek három alu lapáttal, komplett ráccsal. Nagyon kellemes és nagyon halk kulturált.
-
domerator
veterán
Ezt a szolnoki Media Marktban vettem szóval ez nem olcsó ebay... 2400 volt azt hiszem, de egy fillérjét se sajnálom... egy áldás ebben a kánikulában hogy mindig mindenhol van ventilátor
(Nem is tudom hogy a kínaiaknál van-e ekkora usb-s... ennek látszik a mérete a sörösdobozhoz képest.
-
domerator
veterán
Két hete érkezett a SPEDU kijelzővédő üveg, ma reggel tettem fel... hát nagyon állat! Ennyire tükörsima, zsírtaszító, oleofobikus felületű üveggel eddig csak egyszer találkoztam, évekkel ezelőtt a Pólusban az egyik kínai árult jóféle üveget ezeröté, akkor vettem is az összes négyesre a családban, de aztán már más gyártmányúra váltott az eladó.
Ez a SPEDU most érzésre olyan mint az volt, kábé összemaszatolhatatlanOlyan 0,2-0,25 vastag lehet, lekerekített élekkel, de nem teljes előlapos, csak a sík részre való. Sajna szerintem idővel levegős lesz a széle mint minden nem teljes üvegnek (kivéve a nullaegyeset) de ne legyen igazam.
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
Ugy latom ez a snap up remenytelen... azonnal elfogynak a cuccok.
-
domerator
veterán
Vettem ilyen Nuglas képernyövédő üveget... hát senkinek nem ajánlom
Vastag és emellett nem jol van lekerekítve, érezni nagyon a szélét.
Ha ez nem elég, az ujjlenyomatokat nemhogy nem taszítja hanem szinte gyűjti
Ami viszont nagyon ott van a szeren az a SPEDU 0.2mm-es üvege... gyönyörűen lekerekített és összemaszatolhatatlan. Egyetlen baja hogy picit keskenyebb mint a kijelző aktív felulete.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Sziasztok
Olyan OTG USB megoldást keresek microusb-s tablethez, ami nem csak egy USB aljzattal rendelkezik, vagyis OTG USB HUB kellene... ami van is egy rakás a kínaiaknál, de még az lenne a jó, ha a hub rendelkezne önálló áramforrással beépítve (akku, vagy cserélhető elem). Ez azért kellene, mert a tablet microusb aljzata pl nem bír meghajtani egy külső kis vinyót, de ha 2-3 pendrive lenne beledugva, akkor is jó lenne azokat nem a tabletről táplálni.
Olyat találtam eddig, aminek van mikrousb tápbemenete, de akkor megintcsak kell egy plusz külső akku, ahonnan táplálom.
Régebben kerestem már ilyet, akkor egyetlenegy félét találtam, de már akkor se gyártották (abba elemet kellett tenni)
Van manapság efféle jóság, vagy marad a plusz battery pack? (megoldható, csak nyűg)
Válaszokat köszi!
-
domerator
veterán
válasz Donki Hóte #108914 üzenetére
Nekem pont a hubban lenne praktikusabb, max hosszabb kábellel használnám. Olyan nincs?
-
domerator
veterán
Ezeket vagy ezeknek megfelelő töltőadaptert tud valaki jóáron? Eddig mindenhol kb. 5000Ft-ért láttam csak
goobay 67930 Dual usb 4.2A
vagy
Voltcraft SPS-2400-2+
-
domerator
veterán
válasz Siriusb #124088 üzenetére
Én a Müller sajátmárkás szónikusát használom több mint egy éve, nincs állandóan töltőn de soha nem merítem le teljesen. Érzésre olyan hetente töltöm egy-egy éjjel, maximálisan elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arena Breakout: Infinite
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Éjszakai műszak
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest