Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
-
-
blue eyes
tag
Ezt: Xiaomi Redmi Buds 3 Lite honnan érdemes megrendelni és tudja valaki mi a eltérés a kínai és globál változat között.
Innen jó lehet megrendelni: [Redmi Buds 3 Lite]
-
Nikaré
őstag
válasz
KaiotEch #181494 üzenetére
Igen, az értékelés lehúzza.
Pont ezt típust használtuk ketten munkahelyen. Kolléga úgy emlékszem Ulefone armor (13200 mAh) telefont töltött vele.
Tette a dolgát, amíg egy komolyabb fizikai behatás nem érte
Ez csak egy javaslat volt részemről, hogy hasonlót is lehet ezen az úton, módon beszerezni. (itthon valamivel gyorsabban)Van Baseus 3 portos töltőm
Xiaomi szintén 3 portos Aliról, jól működnek. -
kmarci25
veterán
válasz
nepszter1 #181490 üzenetére
Ugreen shop-ban nézz körül, de mindjárt ajánlanak más márkákat is.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Barátnőmnek keresek 3 portos töltőt amivel tudna tölteni a telefonját óráját és a ceges telót egyszerre (iphone)
Tudnátok mutatni megbízhatóakat? -
-
válasz
HornedReaper #181484 üzenetére
Bennem még az is kérdés, hogy hol tallható a "selected items" listája.
-
HornedReaper
senior tag
Az új Alis kuponokra nincs valami kijátszási lehetőség, pl. 1 USD cuccot berakni a kosárba amire biztosan jó a kupon, hogy olyan dologra is használhassam, amire amúgy nem veszi be a kupont? [link]
-
-
válasz
Breki #181474 üzenetére
158 $-ig vámmentes, áfát azt egyébként is fizeted, egyedül csak a Magyar Posta kezelési díja 399 Ft jön szóba ha ők kézbesítik az EU-n kívülről érkező csomagot. Ha AliExpress akkor szállításnál AliExpress standard legyen, esetleg Aliexpress Standard, de más esetben jó eséllyel csak a 399 Ft + díjad lesz.
Az eladó minősítés 95 % felett legyen és ne új regisztráló. -
DJGABI
addikt
PUPPYOO WP615 - robotporszívó 20k alatt [link] BGfe6db9
vettem ilyet pár éve, hasonló áron. ennyit kb megér. azért szed össze cuccot, de szőnyegre nem tud menni, meg alsó keféje nincs, rendes porszívózás mellé kb kiegészítőnek jó lehet.TOPSHAK TS-ESD4 brushless ütvecsavarozó [link] BGd04b89
jók ezek a Topshak cuccok, múltkor kerékkulcsot vettem 10k alatt, baromi jó cucc árához képest [link] BG29b806, nem tudom él-e még. Másik kupon: BG39694a
Kerti aprítók 30 alatt
[link] BG1c3e61
[link] BGaae0fc
a kisebbiket ebből is vettem, meg is jött, Lidliben 50 körül kezdődik, normálisak 100 körül vannak[link] akciókamera gimbal BGe3a1d8 - 18k
ezen gondolkodok, de eléggé limitált, inkább rendes gimbalt vennék (ha vennék)talán nem maradt benn reflink, remélem nem haragszanak meg az oldalak ahonnan a kuponokat hoztam
kuponvadasz.hu meg rendeljkinait.hu -
Beni2360
félisten
-
tobias40
veterán
Erre tudtok jó megoldást?
"Ha két projektorom van és hdmi switch-el akarnám megoldani hogy csak egy kábellel megyek a lejátszóhoz akkor melyiket érdemes vennem ami tudja a 3D-t is?
Nem akarok mégegy 10 méteres hdmi kábelt vezetni a fal mellett..
És távirányítós kellene ha lehet de ha ez gond akkor lehet manuális is.
Nyilván egyszerre csak az egyik projektor üzemelne...van egy ilyenem: [link] ,ez is jó vagy van jobb/egyszerűbb megoldás?(elosztó vagy vmi más)
-
Beni2360
félisten
válasz
asdasdasd #181461 üzenetére
Nem, ha nincs 2,4 cm vastag akkor bedobják, ha rajra a tel sz-mod akkor sms-t küldenek ha vastagnak ítélik.
Nekem 2 db-t kelett bemennem az egyik szivacs végett volt kb vastagabb a másik meg tenyérnyi és vékony de ha már úgy is bemegyek jelszóval azt sem küldték ki.
kevés az ember. -
asdasdasd
tag
Van egy levél típusú küldeményem Alitól, a posta követője szerint NPKK Vecsésen áll ápr. 25 óta. UL009461628BE
Kell valamit csinálni, hogy megmozduljon? Kapok emailt ha ideér a mi postánkhoz? Kösz -
sambenez
addikt
válasz
zeon.hu #181453 üzenetére
Blitzwolf ampcore a te kábeled. Ráadásul ha elakadsz még vontatókábel helyett is jó.
-
zeon.hu
nagyúr
Mi most az ajánlott c-type töltő kábel?
1 és 2m-es kéne, akár csomagban is, mert több kellene.
Link is jöhet, elsősorban AliExpress. -
luciferk
senior tag
Szevasztok, vamelyíkőtöknek van alábbi kütyüje otthon?
[kép]
A csavarhúzó bit belemegy a végibe, de a dugókulcs bit az nem, a végét nem tudom lehúzni -
LógaGéza
veterán
válasz
tillatrilla #181447 üzenetére
-
lsebestyen
addikt
válasz
tillatrilla #181447 üzenetére
Yatour-t nézz hozzá. Igaz az nem 5 dollár körül lesz, viszont nem kókány és marad az eredeti rendszered is.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Segítséget kérnék,hátha járt valaki hasonló cipőben itt. Opel Astra H,gyári fejegység. Baromi jól szól,csak tudásban lehetne jobb.Eredetileg jelforrás rádió,cd/mp3 cd,aux egy 3.5mm jack-en keresztül a könyöktámasz alatt,és BT.Sajnos a BT csak a hívásokat kezeli le,a mobilról történő zene lejátszás felejtős. MP3 cd állandó írása sem opció. Tehát valami olyan sd kártyás,hosszú üzemidejű lejátszót keresek,ami 3.5mm jack kimenetellel rendelkezik.Ha a random módot tudná,az már csak hab lenne a tortán!! Ezeket az fm transmittereket hagynám a sor végére,eddig nem találkoztam olyannal,aminek a hangzásával elégedett lennék.... Néztem egy ilyen [link] kütyüt,persze random player-t szerintem nem tud.Valami ötlet valakinek??
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ilyen fugalevago-kihuzo szerszamot hogyan keressem alin?
[link] -
erdey_a
addikt
válasz
solti #181431 üzenetére
az egyik kocsinkban csak defektjavító van, meg kompresszor. a másikban van mankókerék. de miután sajnos már mindegyik helyzetben voltam (defektjavítózás \ kerékcsere) és soha nem ideális körülmények között (külföld, autópálya, stb.), így elgondolkodtam, hogy a pótkerekes kocsiba is jól jöhetne egy defektjavító spré meg egy kompresszor. bizonyos helyzetekben bármi jobb, mint a helyszínen kereket cserélni.
-
válasz
Pancsermeste #181433 üzenetére
Mostanában nem igazán jön magyar postával, de ha az akkor belga azonosítós, de ők ha lenne +áfa akkor kifizetik neked. Jó az BG express.
-
kmarci25
veterán
válasz
erdey_a #181428 üzenetére
Ajj, az remek helyzet. Egyszer, pár éve használtam, az volt az autóban (Citroen), nem pótkerék. Ott gyárilag volt egy szivargyújtós kompresszor. Azzal is eltelt jó pár perc, mire felfújta. Aztán pedig nem tudtam autópályán 100 km/h-nál gyorsabban menni, mert lötyögött a gumiban a defektjavító lötty, és úgy rángatta a kormányt, hogy ijesztő volt. Hazaérve pedig a gumis anyázott, mire kimosta a cuccot belőle, egy ilyen ragadós, nyúlós szar. Pedig ismerős gumis volt. Úgyhogy azzal csak csínján. Ha lassú defekt (nálam az volt) és nem ereszt le azonnal, akkor jobban jársz, ha elvergődsz egy gumishoz (akár úgy hogy rendszeresen utánafújsz), aki javítja a gumit. Ha ezt előre tudom, én is ezt csináltam volna.
-
bald.raven
kezdő
válasz
sambenez #181422 üzenetére
Ismerem, nekem is van. Az előző hsz-ben lemaradt az 1-es. 12 percet akartam írni.
De mindegy is, mindenki olyat vesz, ami jobban tetszik neki.
Szerintem egyik sem rosszabb a másiknál. Szívesen kipróbálnék egy Aldisat, az ő termékeik sem rosszak, vagy ha valaki vesz egyet, csinálhatna tesztet. -
Nikaré
őstag
válasz
bald.raven #181417 üzenetére
Simán lesz az legalább 5-8 perc is !Ezekkel az akkumulátoros dolgokkal az a bajom, hogy még több hulladék keletkezik mert pár év aztán "akkunuku"
-
Laca1212
őstag
Ez sem egy villám. Hasonló lehet az Aldis is.
-
albiosz
őstag
válasz
bald.raven #181417 üzenetére
Áh, több az. Ne feledd, hogy akkuról üzemel. Nekem van hasonló Xiaomi, lassú és hangos, viszont kényelmes.
-
Laca1212
őstag
válasz
sambenez #181411 üzenetére
Lásd: (#181412) KaiotEch
-
Laca1212
őstag
-
luciferk
senior tag
Egy jó árú de megbízhato akkus autó pumpát tudnátok ajánlani?
-
Ciccuka
veterán
válasz
Armagedown #181400 üzenetére
Ez elég drága.
-
finest
addikt
válasz
Régóta vannak ilyenek. Nem lesz baj. Majd számolj be a tapasztalataidról!
-
DJGABI
addikt
válasz
szerintem csak sűrűbben vannak a lábak, simán működhet.
asszem Linus-ék is tesztelték [link]
sok értelme mondjuk nincs az egésznek
-
válasz
Amit beleraksz az befolyásolja azokat amit írsz, ez lényegiben csak egy passzív dolog.
A memória adatainak egyezni kell az alaplap elvárásaival (DDR3 mindkettő) illetve a megfelelő magasság biztosítva legyen a memória modul hely felett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Alkoholista nevelde
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest