- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Én rendeltem egy ilyen fülhallgatót az xperia telómhoz, úgyis jön a tavasz, futáshoz hátha jó lenne. Nem volt nagy pénz, ellenben olcsó is volt, de nem volt drága... Most várunk...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Én még az usb-s dvb-t vevőket nézegetem, Az utóbbi időben eléggé rákaptam a kicikínai occó kütyükre de olyat keresnék, aminek nem kell mókolni az antennájával, simán rá lehetne dugni a tetőantennát...
-
gabe_
őstag
Nekem egy xperia mini van szilikon tokban lassan már egy éve, (néha veszem csak ki megtisztogatni, az alá ment piszkot kitörölni, kb. havonta) és nagyon elégedett vagyok vele. Maga a készülék olyan benne, mint az új, tehát a funkcióját maximálisan ellátja. Elégedett vagyok vele. Ha jól emlékszem, kb. 500 forintnyi dollárért rendeltem anno.
-
gabe_
őstag
Tegnap megjött az ebayről rendelt Kingston DT 111 32gb-os usb3 pendriveom, 23,5$-ért.
A h2testw-t ráengedtem, tökéletes. Megérte.Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
Ma jött meg a fülhallgatóm. Tűrhető, rosszabbra számítottam. Kicsit mintha bő lenne a fejemre, de eléggé megviselte a postázás. A hátul összekötő műanyaga elég puha, könnyű hajlítgatni. A hang minősége nem egy hifi, de ahogy írtam, nem is vártam sokat. Futáshoz elég lesz.
-
gabe_
őstag
Rendeltem egy ilyet. Ha lemerül a tablet vagy a telefon a kocsiban...
-
gabe_
őstag
válasz mrgergoke #343 üzenetére
Ilyen kulcstartó kamerám nekem is volt, már régebben eladtam nullszaldósan. Én a kocsiban próbálkoztam vele fedélzeti kamerának, tűrhető eredménnyel. Mindjárt töltök fel egy teszt videót...
(Aztán megvettem az első androidos telefonomat, ami jóval szebb videókat csinált...)Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Mostanában elég sokszor van nálunk áramszünet (talán a sok eső miatt), és gondoltam, veszek egy ilyen napelemes töltőt. Tegnap megjött, most tesztelem...
-
gabe_
őstag
válasz Lucas Kane #440 üzenetére
Igen, énis láttam, a múlt hónapban, mikor megrendeltem, akkor még lehetett...
Eddig történt: A napelemes töltőhöz kapott EU szabványú falitöltőt nem tudtam bedugni egy konnektorba sem, mivel itthon csak földelt konnektorok vannak. Ezekbe viszont a mélyítés miatt nem fér el maga a töltő, mert a kihajtható villás dugója túl rövid. Így ezt nem tudtam kipróbálni. Sebaj, a mellékelt usb kábel segítségével rádugtam a laptopra, az előírt egy óra töltési időt némileg túlteljesítve lehúztam, és rádugtam a telefonra (egy xperia minire).
Elkezdte tölteni, egy óra alatt 17%-ról 37%-ig ment fel a teló töltöttségi szintje, és megállt. Egyenlőre ennyi, majd még jelentkezem. (A borús idő miatt a napelem funkció egyenlőre csak nagyon gyengén muzsikál, de ha majd kisüt a nap...)Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Egy refund a paypalon hány nap alatt hajtódik végre?
-
gabe_
őstag
Ma jött meg az autós USB töltőm, 1,5$-ba került. Elég sokára ért ide, már majdnem lemondtam róla. Kipróbáltam, működik, ennyit szerintem megért.
-
gabe_
őstag
Hali!
Erről van valakinek tapasztalata? Anyáméknak kellene, azt a pár (asszem 7) ingyenes csatornát fogni, crt tévéjük van...Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Nekem pénteken jött egy csomag, összesen 14 nap alatt ért ide a rendeléstől számítva. Eddig ez volt a leggyorsabb.
-
gabe_
őstag
Egy xperia telefonhoz keresnék jó minőségű headsetet, érdemes rendelni? Olyasmit szerdtnék, mint amit a sony ericsson live with walkman telefonhoz adnak, agybadugós, lapított a kábele.
-
gabe_
őstag
Egy ilyet rendeltem, kíváncsian várom. Ha beválik, kell még pár darab ismerősnek is...
-
gabe_
őstag
Nekem jött egy sony mh750 headset, de sajnos úgy néz ki hogy hibás. (nem érzékeli a telefonom, a haver xperia s-e felismeri, szól is de csak nagyon halkan. most levelezek az eladóval...
-
gabe_
őstag
válasz vegyszer #862 üzenetére
Még beszélgetek a kiskínai tesóval, azzal jött, hogy az enyém sony ericsson xperia mini (st15i), és ez nem kompatibilis csak a sony xperia telókkal ericsson nélkül. Viszont írtam neki, hogy kipróbáltam egy sony xperia s-el, ahol szólt a füles de max hangerőn is nagyon halkan, alig lehetett hallani.
Jelenleg itt tartunk.Köszi a linket, meglátom mi lesz az ügy vége, és lehet, hogy rendelek egyet.
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Az elsőnél írja hogy másolat, de ennyiért megér egy próbát. A második ugyanez eredetiben (elméletileg), ott valóban írja a telefonomat (st15i) a listán.
Ha megkapom a kicikínaitól a címet, hamarosan elnézek a postára, és ha 400-450 forintba belefér, visszaküldöm.Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Az jó. Ennyiért nem sajnálnám ha esetleg nem is szólna olyan jól, de akkor azért reménykedhetek is. Közben visszapostáztam kínába a headsetet, 415 forintba került bubis borítékkal együtt. (Azért jól be is csomagoltam előtte) Ennyit még megért, pláne ha meg is érkezik. (1800ft volt)
-
gabe_
őstag
Nem baj, időm mint a tenger, ha nem küldöm vissza, úgyis csak a fiók mélyén végezné, mert használni nem tudom. Így, sikerül, megmentek egy ezrest... (Közben rájöttem, hogy az agybadugós headsetek, fülhallgatók baromira irritálnak, nem nekem valók. Megrendeltem, amit korábban linkeltél, 400 valahány forintért)
-
-
gabe_
őstag
Ma megjött a headset az xperia minihez. Csak másolat, de ennyi pénzt szerintem vastagon megért. Az eredeti biztos jobban szól, nem volt alkalmam összehasonlítani vele, de egy kis equalizerrel egész korrekt hangzást ki lehet hozni belőle. Számomra ennyit megért.
-
gabe_
őstag
A másikat visszaküldtem, de még nem érkezett meg. A jövő héten várom hogy megkapják, ha szerda - csütörtökig nem szólnak, rájuk írok, mert különben zárják az ügyet az ebaynél.
Szerintem másolat: "Not original, but Replacement Product with High Quality"
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
A minősége teljesen rendben van, sorját nem találtam, a kábelei puha szilikonosak, mondjuk a csatlakozóinál hiányolok egy kis törésgátló kiképzést. Remélem valamennyire tartós lesz... A képek nekem sem töltődnek be. Holnap teszek fel róla képeket ha érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest