Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Bár a Fifa jönne ilyen hamar... persze direkt megváltoztatták hogy a premiernek is legyen még valami értelme. Inkább hagytam a francba az egészet, évi 2 játékuk (akár akciósan) még mindig olcsóbb mint ezek az accessek.
-
GodGamer5
addikt
válasz
l.skywalker #1 üzenetére
A játék amúgy rém gyenge lett, de egyszer megéri végigtolni, ha éppen nincs más.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Farkassacred #3 üzenetére
Ez a rész pont hogy fasza lett.
Nem vagyok NFS rajongó - és most finom voltam - de a Heat marha szórakoztató és hozza a régi Underground részek hangulatát, főleg az éjszakai versenyeknél. -
- = Zk = -
félisten
ez a játék egy ... pf...
több órám van benne, de... szánalom.... áh... -
l.skywalker
titán
válasz
És ez még nem is a legrosszabb
-
válasz
HELLAFLUSH #7 üzenetére
Időközben váltott nekem is
Másik témához: Most Wanted 2012 volt az a játék, amit szinte utáltam, sokat szenvedtem vele, de majdnem minden versenyt (autót?) befejeztem vele
-
rdt89
addikt
válasz
Ne is mond! Ha a Horizon új részébe kerülne brutális optikázás, kicsit kiváltaná a sóvárgásomat. A mai napig szoktam underground 2-vel játszani, még mindig élvezetes.
-
Wesder
titán
válasz
Most Wanted-ből màr volt 2012 körül.
-
Csak a Premierbe került be? Ott nem volt mindig is?
Origin a Basic-re csak 10 órát ad, most csekkolva.
-
Viktor77
titán
Épp valamelyik nap néztem, akkor még mintha nem lett volna benne.
Mivel az első hónap 1 euró, így fizetem is be. 1 hónap alatt kijátszom. -
rdt89
addikt
válasz
l.skywalker #1 üzenetére
Na ne
A hírhez:
KB. ennyit is ér a játék, a megjelenés pillanatában mehetett volna az Access-be. -
l.skywalker
titán
Gyorsasági hő szükséges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PS4 Pro 1TB
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest