- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
LOL
ez meg mi ez?
meg szerencse, hogy nem hivjak Tomb Raidernek -
Ghostface
senior tag
A készítők is elmondták hogy ez nem Tomb Raider (ezért is Lara Croft a címe), csak egy kis játék az "univerzum" rajongóinak a következő Tomb Raiderig.
Ettől függetlenül igazad van, a pénz úr. Ha valami más karakterrel, más címmel jelentetik meg biztos nem figyelnének rá ennyien, és nem beszélnének róla ennyit. Szerintem ha sikeres lesz még folytatása is lesz, csak költsük a pénzünket.
Engem egyébként érdekelne csak épp nincs Steam accountom, és nem is fogok ezért csinálni. Remélem be lehet azért szerezni majd máshonnan is. -
Gude
senior tag
Ok,hogy nem Tumb radír,de ez így lara croft megerőszakolása némi pénzért.
Az én véleményem nem mindenki véleménye
-
Psych0
őstag
wow diablós lara.
-
DeFranco
nagyúr
Ez nem Tomb Raider. Ez Lara Croft. A kiadó el is mondta, hogy nem egy új Tomb Raider részt hoztak ki, ezért is más a játék neve. A főszereplő ugyanaz csak.
KB mint ha lenne egy Super Mario FPS, vagy egy Duke Nuk'em RPG. Ettől lehet jó is, rossz is, legális, ha valakinek nem tetszik, de ezt kalkuláljátok bele.
-
ferencka
tag
ne haragudjon egy tomb raider fan sem de ez a game nagyon gyengére,laposra,ócskára......................sikeredett.
-
Gude
senior tag
Ez már nem az igazi Tomb Raider.Nagyon el lett cseszve
.......Finoman fogalmazva
em tetszik
-
ysoltee85
aktív tag
lassan vennem kell megint pontkártyát, a kérdés már csak az hogy vajon mennyibe fog ez fájni?
-
blazsey2
senior tag
Larát nagyon szeretem úgyhogy jöhet
-
Sicilian
addikt
Nekem ez tetszik, várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest