Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
LOL
ez meg mi ez?
meg szerencse, hogy nem hivjak Tomb Raidernek -
Ghostface
senior tag
A készítők is elmondták hogy ez nem Tomb Raider (ezért is Lara Croft a címe), csak egy kis játék az "univerzum" rajongóinak a következő Tomb Raiderig.
Ettől függetlenül igazad van, a pénz úr. Ha valami más karakterrel, más címmel jelentetik meg biztos nem figyelnének rá ennyien, és nem beszélnének róla ennyit. Szerintem ha sikeres lesz még folytatása is lesz, csak költsük a pénzünket.
Engem egyébként érdekelne csak épp nincs Steam accountom, és nem is fogok ezért csinálni. Remélem be lehet azért szerezni majd máshonnan is. -
Gude
senior tag
Ok,hogy nem Tumb radír,de ez így lara croft megerőszakolása némi pénzért.
Az én véleményem nem mindenki véleménye
-
Psych0
őstag
wow diablós lara.
-
DeFranco
nagyúr
Ez nem Tomb Raider. Ez Lara Croft. A kiadó el is mondta, hogy nem egy új Tomb Raider részt hoztak ki, ezért is más a játék neve. A főszereplő ugyanaz csak.
KB mint ha lenne egy Super Mario FPS, vagy egy Duke Nuk'em RPG. Ettől lehet jó is, rossz is, legális, ha valakinek nem tetszik, de ezt kalkuláljátok bele.
-
ferencka
tag
ne haragudjon egy tomb raider fan sem de ez a game nagyon gyengére,laposra,ócskára......................sikeredett.
-
Gude
senior tag
Ez már nem az igazi Tomb Raider.Nagyon el lett cseszve
.......Finoman fogalmazva
em tetszik
-
ysoltee85
aktív tag
lassan vennem kell megint pontkártyát, a kérdés már csak az hogy vajon mennyibe fog ez fájni?
-
blazsey2
senior tag
Larát nagyon szeretem úgyhogy jöhet
-
Sicilian
addikt
Nekem ez tetszik, várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest