Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- PLC programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pupuka76
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen stick-et, beüzemeltem, a hozzáadott TVR program nagy örömömre minden adót megtalált és szépen mentek rajta a HD adások is kb 1,5 óráig
. Aztán elkezdett kockásodni, akadozni, majd teljesen nézhetetlen lett. Újraindítottam, uninstalláltam, megpróbáltam másik szoftverrel (DVBViewer), átraktam másik USB portba, semmi javulás, még pár másodpercig sincsen normális kép. Nagyon bosszantó, miután a korábbi Avermedia TD310-zel még adásokat sem sikerült fogni, azt hittem ezzel végre TV-zhetek a gépen.
Van valakinek ötlete, tapasztalata, hogy el lehet-e hárítani ezt a hibát? Vagy hibás a készülék?Előre is köszönöm!
P.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- PLC programozás
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest