- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
válasz
Jetteroh #1550 üzenetére
Köszi. Én szoftveres vagyok, ehhez a részéhez nem értek. :-) Hogyan kell ezt csinálni? Ez még a Digi által itt hagyott, általuk szerelt kábel, ha az segít valamit. És ez a földhurok egy idő után alakul ki? Mert simán működik, egyszer csak furcsán viselkedik, semmihez sem nyúlok mindeközben. Nem találtam mintát, hogy mondjuk minden hat órában csinálja, hanem egyszer csak a tévén látom, hogy valami bibi van. Ismét csinálta, egyszerűen a televízió képe elkezd szétesni, ahogy előbb. Illetve egy systemctl restart tvheadend megoldja, tehát ha újra inicializálja a kártyát megoldódik, úgy tűnik. Az init van hatással erre a kialakuló(?) földhurokra?
Előző újraindítás után a 48 csatorna helyett 106 csatornát ismert fel, de még így is vannak hiányzó csatornák. Ezt sem értem, miért nem talál meg mindent az első scan alatt.
Most csak osztok egy 300 forintos cuccal, szerintem nincs benne egyirányúsító, tehát a kártyám akár vissza tud dumálni a tévé felé a kábelen, lehet ezt látom, így esetleg jelerősítőn és egyirányúsítón is gondolkodom. Arra esetleg van valami ötlet, akár elfogadható áron?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Óvodások homokozója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest