Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oraihunter
aktív tag
"A fehéres zöldes webshopban már kint vannak, a legolcsóbbak 10k környékén."
Gartula az áraiknak!
-
válasz
kriszpontaz #22 üzenetére
+ a kategória egyéb szereplőiről!
-
kriszpontaz
veterán
Az új Athlon procikról mikor lesz egy átfogó teszt?
-
Lazsnak
tag
nekem csak csatlakozas kell, minden hddm tele van tartalommal, nem tudnam hova tenni, csak gep kell maibe eleg hely van a 6db hdd-nek, aztan bedobalom egy dobozba, meg fogyasszon keveset a gep, kapcsolja le a hddket ha nem kellenek, de azert gpu legyen eros videoba, had szoljon az xbmc az 50es lcd-n
ugyhogy nekem csak ilyen "just a bunch of disk" kell max, raidre semmi szuksegem
-
atti_2010
nagyúr
Gyerekek ilyen retek Kínai vezérlőt próbáltak ki egyszer (már a honlapra nem emlékszem) és ugyanazzal a HDD -vel gyorsabb volt mint 3-4 kipróbált alaplapi úgy +15%-al, ha nem kell RAID jó az.
-
Biztos van azok alá is mindeféle win driver, főleg, hogy szerverbe valók, ahol a támogatás nem az utolsó szempont. Talán még jobban is, mint egy új noname dzsunkára.
Az nem RAID kártya. Csak egy vezérlő, lehet még hw raidet sem tud. Raid kártyán bbu van cache-sel. Persze ha nem kell a raid, akkor jó a kínai retek is, ha normális os támogatás van hozzá.
-
Lazsnak
tag
uhh, ezzel csak az a gond, hogy en ilyen "megnezemajutyubonosztmegcsinalomamitottkattingatnak" ember vagyok. Jellemzoen annyit takar h imadom a kutyuket, de ha nem adndroid vagy windows, es elokerul a terminal meg a sudo app get....kesz....elverzett a tudomanyom
, linux nem opcio....linuxanalfabeta vagyok.
szerk:
talan egy ilyen orvosolna a problemat, marvelles csak nem lehet rossz -
Régi kifutott bbu-val cache-es hw raid kártyákra gondolok, melyeket szerverből kaptak ki, hardveraprón is van. OS támogatásilag linux alá biztos jók, win alá meg nem tudom.
De ezekre tizenpár sata winyót rá lehet sata2-ben, és egy hosszabb PCIE-t foglalnak csak.
-
Tudom, hogy az AM1 a low-end kategóriát képviseli, de ennyire azért nem kéne spórolni a SATA-aljzatokkal, főleg nem egy mATX lapon.
-
Lazsnak
tag
konkret tipust tudnal ajanlani? bevallom ebayen sok noname kinai 4portos sata kartyat nezegettem, de a komolyabbak mind dragak voltak itthon, az olcso kinai cuccokkal meg joban vagyok, jellemzoen a "mindenbol-mindenbe" atalakitokkal, de egy ilyet nem tudom bemernek-e vallalni, ki tudja jon egy windows 8.2 aztan lesz-e driver hozza
-
Lazsnak
tag
szemezek ezekkel az am1-es platformokkal. Uj hazi serverem ebbol lesz. Egyszerre hasznalom mindenfele kliensnek, es xbmc media centernek, sajnos en is a sata csatlakozok hianyan morgolodok
, jelenlegi 6hdd van a gepben, igy meg a 4 is keves nekem
, de csak jonnek majd jobban felszereltek. Igazan jo kis media pc alap, 25w cuzamme
-
csak az a két sata, az lehetne több.
már cserélném is az a350-es lapomat, ha lenne 4. -
Goose-T
veterán
MicroATX? Felosztották a piacot az ASRock-kal? Felszereltség alapján ott is kb. ugyanez a két modell van, csak MiniITX méretben.
-
A fehéres zöldes webshopban már kint vannak, a legolcsóbbak 10k környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sempron és Athlon SoC APU-khoz két microATX-es megoldást tervezett a cég.
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest