- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
nekem csak csatlakozas kell, minden hddm tele van tartalommal, nem tudnam hova tenni, csak gep kell maibe eleg hely van a 6db hdd-nek, aztan bedobalom egy dobozba, meg fogyasszon keveset a gep, kapcsolja le a hddket ha nem kellenek, de azert gpu legyen eros videoba, had szoljon az xbmc az 50es lcd-n
ugyhogy nekem csak ilyen "just a bunch of disk" kell max, raidre semmi szuksegem
-
Lazsnak
tag
uhh, ezzel csak az a gond, hogy en ilyen "megnezemajutyubonosztmegcsinalomamitottkattingatnak" ember vagyok. Jellemzoen annyit takar h imadom a kutyuket, de ha nem adndroid vagy windows, es elokerul a terminal meg a sudo app get....kesz....elverzett a tudomanyom
, linux nem opcio....linuxanalfabeta vagyok.
szerk:
talan egy ilyen orvosolna a problemat, marvelles csak nem lehet rossz -
Lazsnak
tag
konkret tipust tudnal ajanlani? bevallom ebayen sok noname kinai 4portos sata kartyat nezegettem, de a komolyabbak mind dragak voltak itthon, az olcso kinai cuccokkal meg joban vagyok, jellemzoen a "mindenbol-mindenbe" atalakitokkal, de egy ilyet nem tudom bemernek-e vallalni, ki tudja jon egy windows 8.2 aztan lesz-e driver hozza
-
Lazsnak
tag
szemezek ezekkel az am1-es platformokkal. Uj hazi serverem ebbol lesz. Egyszerre hasznalom mindenfele kliensnek, es xbmc media centernek, sajnos en is a sata csatlakozok hianyan morgolodok
, jelenlegi 6hdd van a gepben, igy meg a 4 is keves nekem
, de csak jonnek majd jobban felszereltek. Igazan jo kis media pc alap, 25w cuzamme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sempron és Athlon SoC APU-khoz két microATX-es megoldást tervezett a cég.
- Kuponkunyeráló
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tippmix
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest