- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Kétszer toltam végig az Atomic Editiont, szuper volt! Főleg a hangulata, és játszhatósága miatt tetszett, még ha nem is voltak 3d karakterek. Mondjuk picit zavart, hogy nem lőhetek jól hátba senkit
Sokat játszottam vele bot ellen is, vagyis egy másik Duke ellen, amit a 'gép' irányít. Elég egyenlőtlen a küzdelem, mert az villámgyorsan ugrálva futkos, és halálpontosan céloz. De nem mindenhova tud menni, szóval minden megoldható..
A régi verziót még egyszer ki akarom próbálni, a 3D szemüveges módban. (piros/kék) Sajnos eddig nem sikerült beszerezni a szükséges hardvertA DNF-nek állati szép lett volna a grafikája, bár engem a képek leginkább a Redneck Rampage-re emlékeztettek.. (az is király volt, meg a Blood, hiszen ezek szintén a DN3D motorját használják)
Mindenképpen nagy veszteségnek tartanám, ha nem jelenne meg a DNF. Remélem, hogy egy ennyire sokak által várt játékot nem hagynak csak úgy elveszni, és majd kiadja más!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Spórolós topik
- Foxpost
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest