Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- OLED TV topic
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Egyébként remélem javítanak azért az autós részeken, mert első ránézésre és érzésre valami idióta erőltetett résznek tűnik. Sokkal jobban csípném, ha Duke szemével látnék vezetés közben majd.
-
Inv1sus
addikt
Ej. Még emlékszem, ahogy 10 évesen csodálattal bámultam egy osztálytársam DOS-os számítógépén ezt a játékot, hogy mennyire kreatív és disznó. Aztán kijátszottam Playstationon, majd később számítógépen is.
Most 23 éves koromra végre kezeim közé kaparinthatom majd a folytatását. Remélem nem olyan átlag gamet kapunk, mint a mostani barnakulás fps-ek, hanem visszaköszönt ránk az a régi duke feeling. Ha ez történik, megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Thrustmaster th8a váltó
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én nem játszottam soha egy olyannal se.