Új hozzászólás Aktív témák
-
alfaman512
tag
Üdv mindenkinek.
Én még csak most akadtam a hírre.eszméletlen lesz ha ez valóban bekövetkezik, régen mi is sokat toltuk lanba isteni hangulata volt. Már nagyon várom.
-
EkSYS
senior tag
Nem tűnik rossznak! Anno jó ötletek voltak benne. Most mondjuk nem tudom mennyire lesz az hogy a pössentés közben látjuk az "eszközt" is
De gondolom ennyire nem gyengék a srácok.
Jó ötletek kellenek amik oda láncolják az akció-komédia éhes tiniket (és nem tiniket) a gépek elé sok-sok órára. -
harry
veterán
Demo-ról van bármiféle hír, lesz egyáltalán? Még nagyon régen (éve?) volt talán demo megjelenési dátum, akkor persze kacsa volt, de így, hogy van megjelenési dátum a teljes játékra, és elvileg csinálják is, látnék esélyt egy demora pár hónapon belül.
-
misx
senior tag
Ez vagy világsiker lesz, vagy ordenáré nagy bukás.
-
TOM-202
senior tag
Huhúú, de hangulatos ez a video! Tisztán hozza az első rész hangulatát. Már nagyon várom hogy kiadják végre és amint megjenenik biztosan meg fogom venni.
-
Mikeee89
senior tag
Már csak egy gépigény és a demó hiányzik. Nameg egy olyan akció, hogy a hosszú fejlesztésért egy évig ingyenes
-
Fore
tag
Nehéz szülés volt
-
Lacika112
aktív tag
válasz
BloodyEddie #165 üzenetére
hát jobb késöbb mint sohase
-
BloodyEddie
őstag
DNF 2-t akarok
-
Darth_Revan
veterán
Azért nem félkészen vette át a Gearbox, nagy része már kész volt, csak az utolsó simításokat kellett főleg végrehajtania.
Azoknak pedig, akik még mindig gyanakvóak a dátummal kapcsolatban:
Valószínűnek tartom, hogy a játék 99%-ban már kész van jelenleg, a hiányzó 1% pedig még apró bugok levadászása és javítása, az ok amiért pedig várni kell májusig (a gyártás mellett), a marketing, kell idő, hogy kellően bereklámozzák.Volt olyan játék, ami fél évet várt 100% elkészült állapotban, 2 befejezett patchel együtt, arra, hogy kellően bereklámozzák.
-
Inv1sus
addikt
Egyébként remélem javítanak azért az autós részeken, mert első ránézésre és érzésre valami idióta erőltetett résznek tűnik. Sokkal jobban csípném, ha Duke szemével látnék vezetés közben majd.
-
wednesday
őstag
Azért ez nem egy RPG, hogy annyira fontos lenne megérteni a történetet és a folyamatot. Azt a pár fuck-ot nem fontos lefordítani.
Biztos nem lesz magyar felirat, de elképzelhető, hogy valaki csinál hozzá. Általában én meg szoktam várni, ha készül egy honosítás, de ennél a játéknál szerintem nem fogom, mert full felesleges. -
zsigus
őstag
Sztem több mint valószínű, hogy teljes árú lesz. Eddig legalábbis nem PSN/Live/Stream játékként hivatkoztak rá, hanem gondolom DVD/BD lemezen fog jönni.
Az pedig, hogy később hogyan változik az ára a kereslettől függ.
Ha drágán veszik miért adnák olcsóbban?A csomag dolog nem rossz ötlet, de ez több mint valószínű, hogy csak PC-re jön ha lesz ilyen.
Egyébként szerintem, még ha jogilag nincs is közük az elődökhöz nem elképzelhetetlen, hogy lesz ilyen.
Az eredeti játék készítői sem "irtóznak" a pénztől, szóval mondjuk egy 40-50e Ft-ba kerülő exkluzív csomagot lehet, hogy kiadnak majd, amiben az eddigi részek benne lesznek.
De persze ez csak feltételezés, ehhez meg kell egyezniük. -
VGYke
addikt
Szerintetek lesz benne magyar nyelv (min.: feliratok), vagy várni kell majd a magyarításra
-
A legnagyobb kérdés, hogy milyen árkategóriában fog startolni, illetve milyen akciók várják az embereket a digitális boltokban (akár pakk formájában is el tudnék képzelni egy kiadást, benne az összes DN részt). Bár a siker már csak azért is garantált, mert jelenleg ez az egyetlen játék, aminél a "When it's done" 13 évig tart(ott).
-
zsigus
őstag
Ha csak azt nézem, hogy itt a fórumon hány ember érdeklődését felkeltette, sztem tuti siker lesz. Ha pedig siker lesz akkor jön majd folytatás is...
...remélem tényleg nem 3-4 óra játékidővel fog rendelkezni, ha újabb 13 évet ki kell bírni a folytatásig.
A videó pedig tényleg nem rossz, tetszik.
-
DaveJr
őstag
Tudja valaki hogy kinek a zenéje szól a video alatt? Baromi ismerős de egyszerűen nem tudok rájönni
-
Frigo
őstag
A játék saját engine-t használ aminek az alapjait a néhai 2-es Unreal engine adta amit gyakorlatilag alapoktól újraírtak.A játékfejlesztését pedig nem a Gearbox kezdte, ők csak átvették a félkész projektet a becsődölt 3DRealms-től és folytatták tovább valószínűleg ezért olyan felemás a grafika. Mivel a Duke jogai már a Gearboxnál vannak ,biztos fognak majd kiadni egy jobb grafikájú részt is,feltehetőleg nem 12 év múlva.
-
-
Hmm. Látom a grafika nem alázza porba napjaink sikerjátékait, de talán jól lesz optimalizálva, hogy ne kelljen hozzá erőmű. Boldog lennék. Ha megjelenek és kézzel fogható, az tényleg egy történelmi pillanat lesz. Akárcsak anno a Prey idején. Aminek szintén adósak egy folytatással, mert a befejezés enyhén szólva is WTF volt. Bár ha már ide lyukadtam ki. Hol az EP3? Nem a Portal 2-t kellene nyomatni, annak a befejezése elmegy folytatás nélkül is, de az EP2-t úgy vágták el, hogy nem kicsit anyáztam.
-
válasz
TazLeacher #45 üzenetére
Szerintem jól tudod, bár nem néztem utána. Szemre kiköpött Unreal3 engine. Nekem így tetszik ahogy van. Csinálhatnának ilyet minden régi játékkal.
Nálam előrendelős, ha végre tényleg megjelenik.
Az utolsó mondat tényleg mindent kifejezett. Képzelem mennyire unhatják már a fejlesztők ennyi idő után a játékot. Ez simán 13-15 Need4Speed rész...
#140: Nem várok tőle sokat. Ha csak azt kapom amit a trailer mutat (Unreal3 grafika, kb 1:1-ben a régi játék új textúrával) már az is elég. Csak legyen benne lan. Remélem nem itt rontják el.
-
aram01
nagyúr
csak ne csússzon el a dátum,vesszük megfelé
-
robotjatek
tag
Csak megéljük ezt is. Must have játék, csak jelenjen meg.
Gyerekek nem a grafika lesz itt a lényeg. Aki ezt nem érti, annak valószínűleg kimaradt az előd. Felőlem akár a Build Engine is hajthatná, úgyis a hangulat az, ami miatt a Duke Nukem az ami -
julius666
addikt
Jó olvasni a hozzászólásokat itt fórumon, már előre látom mekkorát fognak itt sokan koppanni amikor a kezükbe veszik a játékot.
Lesz benne pár jó poén azt annyi, amúgy ocsmány grafika (UT2 motor rulez) illetve legalábbis helyenként gagyi irányítás (tessék megnézni amikor azzal a gokarttal vagy mivel megy), semmi extra.
A Bulletstorm felmossa majd vele a padlót, egyedül csak a név miatt fogják ezt megvenni.
-
VGYke
addikt
válasz
TazLeacher #119 üzenetére
Még most is játszhatsz ha kedved van a régi Duke Nukemmel, a jelenlegi xp-vista- win7 rendszeren.
-
sheriff.crib
tag
Hihetetlen...emlékszem még arra, hogy a ZED magazinban ('90 valahányban) írták, hogy 98, 2000 körül várható a Forever megjelenés...Most 2011 van.Nem rossz.
Ezt is megéltük!
-
ATtIs_80
tag
Nagyon bivaly! Jó lesz ez....én érzem.
-
harry
veterán
válasz
CooLM@$TeR #126 üzenetére
Nekem is valahonnan határozottan úgy rémlik, hogy csak UE2 motor van alatta...
-
skajwa
senior tag
A grafikán néhol látszik, hogy 13 évvel ezelőtt álltak neki....
-
moha21
veterán
Jól lesz! REmélem a shadow warriort is kap folytatást.
-
hoffman_
nagyúr
Dammit! Why do they take always the hot ones... LoL
Nem szeretem az ilyen játékokat, ez se fogott meg, de azért vannak benne fasza dolgok, a poénok és a karakter pedig egyenesen k*rvajó
-
JSaN
addikt
A hangulat megvan, varjuk.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
TazLeacher #45 üzenetére
Kijavítalak: Unreal Engine 2.
-
priti
addikt
haha, meg akarnak hatni
-
zsoltee10
addikt
hát ehhez még nekem is postolnom kell.
Én is játszottam az első résszel még anno 166mmx procis, 16 mega ramos gépen... régi szép gimis évek...
az elmúlt 5-6 évben teljesen leálltam a játékokkal, mivel nincs időm, mindössze a Far Cry és a Crysis tudott lekötni, de ezt a játékot várom....
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
errorcode06 #118 üzenetére
Az első résszel emlékeim szerint kb. '97-'98 körül játszottam...(idestova kb. 13 éve), tehát nagy valószínűséggel a ma 20 év körüliek nem ezen nőttek fel...nem az a angy átlag.
-
waithEard
őstag
Asszony kissé értetlenkedve figyelte a visszafogott reakciómat...hát igen, aki csak huszonéves, nem sokat tudhat arról, mekkora jóság volt az első rész.
-
válasz
TazLeacher #45 üzenetére
Valszeg igazad van, mivel a Gearbox előző játéka (Borderlands) is UT3 motoros volt.
-
harry
veterán
Ja igen, ennek örömére, egy kis Johhny Bravo és Duke Nukem
[link] -
OnSeT
őstag
hmm, 13 év.. ahogy mondani szokták jó munkához idő kell lassúhoz meg még több. ^^
más fejlesztő csapatok ennyi idő alatt 10+ "részt" adnak ki lásd: cod, sims, fifa.....
mindenesetre várjuk meg azt a májust, nehogy addig kapjunk egy újabb dátumot vagy csak ismét egy nagy "bejelentést" ^^
-
Wolverine
félisten
Nézd a Gearbox által feltöltött hivatalos verziót a YouTube-on.
-
Saccco
nagyúr
Nem hittem volna, hogy ez bekövetkezik. Még a gameplay videók után sem.
-
Suker10
tag
Ez várható volt. Én úgy emlékszem, hogy 1999-re ígérték. Az volt az első bejelentett dátum, nem? Azóta átírták néhányszor, de valószínűleg nem a grafikáról fog szólni, hanem a hangulatról. Ez a szőke mindig is nagyon kemény volt, zseniális karakter.
-
EkSYS
senior tag
jók a csajok !
-
rupert
tag
Hát azért kíváncsi leszek tényleg május 3 lesz e belőle.
-
RROD360
tag
Nem hiszem el
-
Darth_Revan
veterán
Azt ígérik a srácok, hogy 16-17 óra játékidő, azaz 3x hosszabb, mint 1 CoD
Persze gondolom ez az idő arra vonatkozik, ha valaki normálisan játszik vele és nem csak megállás nélkül végig rohan, átugor minden bejátszást, stb, tehát nem is foglalkozik a játékkal csak az a célja, hogy "végigvigye".
-
VGYke
addikt
Én 1-2 évente előveszem a "felturbózott" elődjét és a mai napig játszom vele Vistán is. Kíváncsi vagyok az árára, mert illő lenne megvenni
-
Enton
addikt
Invaders Must Die!!!!!!!!!!!
Ez K_RW@ jó kis dátumbejelentővideó lett!!!
-
Vistaboy
veterán
Majd akkor hiszem el, ha már elkezdek vele játszani. Akkor ki merem jelenteni, hogy megjelent.
-
Zsolti23
tag
Szerintem nagy lebőgés lesz ez a játék. Amilyen a mai játékok nagy része rövid és könnyű.
-
mhorvat
senior tag
Az még oké, hogy a nőket cenzúrázzák a trailerben, de hogy az óriásszörnyasszony emlőit is kikockázzák, hát elég beteg...
-
Boxi88
őstag
válasz
LackoMester #86 üzenetére
Reméljük nem 1-2 órás lesz a játékidő mint egy-két mai játéknál, hanem legalább olyan hosszú mint a Duke Nukem 3D volt...
-
derapo
tag
Így megy az idő?? Már április elseje van?
-
(ÉN)közPONT
őstag
Ideje volt...olyan lassan ment mintha metrót építene az ember single "player" módban
-
LackoMester
addikt
Szinte el sem hiszem, h. ezt megéltük.
Jó lesz ez, kötelező darab. -
Inv1sus
addikt
Ej. Még emlékszem, ahogy 10 évesen csodálattal bámultam egy osztálytársam DOS-os számítógépén ezt a játékot, hogy mennyire kreatív és disznó. Aztán kijátszottam Playstationon, majd később számítógépen is.
Most 23 éves koromra végre kezeim közé kaparinthatom majd a folytatását. Remélem nem olyan átlag gamet kapunk, mint a mostani barnakulás fps-ek, hanem visszaköszönt ránk az a régi duke feeling. Ha ez történik, megveszem. -
wAfu
tag
remélem a Duke theme nem fog kimaradni a véglegesből
-
Advent
tag
Remélem a csajok segge nem lesz kicenzúrázva
-
bmwk1200s
őstag
Akkor májusban végre szétrúghatom a Disznók seggét?
Már úgyis untam, hogy madarakkal dobáljam őket! -
Peterson_
addikt
Mi ebben a hihetetlen hír?
Megjelenési dátum volt már a 13 év alatt egy pár
"jövőre tényleg megjelenik...de tényleg"
Sőt, videó is volt belőle -
kexksz
addikt
Nem hiszem, hogy olyan jó lesz, nem a fejlesztés volt 12 év csak a 8518582189512 váltogatás a motorok és cégek között.
-
RootRulez
félisten
Remélem hozni fogja a feelinget.
-
srph25
tag
előbb lesz duke nukem forever, mint barátnőm vagy diplomám.
-
hemaka
nagyúr
jó kis ízelítő
HL? -
mitulabattyi
aktív tag
Alig várom!
-
Findzs
addikt
na megvan az év játéka
a crysis félék meg mehetnek a sunyiba
-
Elmör
őstag
Ha ez megjelenik tényleg akkor vége a világnak, már olyan legendás a történet, hogy az nem lehet, hogy ez megjelenjen, tuti kitörnek a vulkánok meg cunamik lesznek a megjelenés napján.
Egyébként remélem a videó minősége volt csak ennyire gyenge, mert ha a játék is ennyire fejszével vágott grafikás lesz, akkor nagyon de nagyon jó hangulatának kell lennie. -
RyanGiggs
őstag
Jöjjön, jöjjön, és jöjjön!!!
Szeretném már irányítani Duke barátunkat !!!!!
Amúgy is dobnék már egy sárgát....!!!!! -
Hennet
aktív tag
most komolyan 13 éve csinálják?
kíváncsi vagyok rá, hogy közben haladtak-e a korralsztem az lehetett, hogy mire elkészültek egy változatával teljesen elavult és ezért folyton újra kelett kezdeni
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #45 üzenetére
hm, az jó lenne. gyors, szép, nagyon szépen skálázódik nagyméretű területekkel is.
egyébként én is csak akkor hiszem el, ha ott lesz a boltban. vagy a gépemen. inkább az utóbbi.
-
Thodeus
aktív tag
Na csak megéltük ezt is. kopp kopp kopp
-
Sontir Fel
őstag
Várósssss
-
ddekany
veterán
Ha jól sejtem, ez a 13 év fejlesztés nem azt jelenti, hogy ennyit csiszolgatták, hanem hogy csomószor újrakezdték. (Vakon arra tippelnék, hogy egyszerűen az utóbbi időben összecsaptak valami tucat-FPS-t, elvégre a név miatt úgyis meg fogják sokan venni...)
-
Uh, ettől végem lett megint... ezt nagyon durván várom (még mindig).
-
lujó55
addikt
"... yeah, but after twelve fu.king years it should be!" és 13 évet említenek a promóban. Hogy is van ez?
Amúgy jó lesz ahogy elnézem, disznóröfögés a régi, fegyverek upgraded -
JetiRulez
őstag
Kerüljön ki a boltok polcaira. Akkor aztán hivatalosan is megjelenik.
-
Ice!?
őstag
prodidzsááááj (8)
-
Воланд
titán
Hiszem, ha végigvittem. A trailer eszméletlen jó lett.
Amúgy itt van 720p-ben. -
vittuka
aktív tag
El lesz ez tolva, 13 év szerencsétlennek tünik, nem éri meg kockáztatni..
Kiváncsi lennék mennyi volt az aktív munka a játékon ezidô alatt..
-
rt06
veterán
hell, i'd still hit it
-
Gude
senior tag
Még a végén megérjük a kiadást! Igaz május 3-ig még sok víz folyik le a dunán!
-
Kuncsaft
csendes tag
Na elöveszem a Duke Nukem 3D-t, + az Atomicot, és végignyomom nosztalgia képpen
-
vittuka
aktív tag
A soksok év várakozás után megjelenô játék általában nem hozza a színvonalat (kivéve blizzard talán), de reméljük ez másképp lesz most. Csak közben megöregszik az ember, aztán már azért nem élvezi...
-
Boxi88
őstag
Nagyon imádtam a Duke Nukem 3D-t az egyik legjobb játék volt, és most 13 évvel később itt a folytatás!!! Város!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #34 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a mostani verzió alatt az UT3 engine fut. De javítsatok ki, ha tévednék...
-
kovsol
titán
cafatokra ló mindent, de egy nő segge már sok lett volna ha nem takarják el ?
-
Tomcat
őstag
Nagyon hangulatos video, nekem tetszett. Teljesen átjöttek belőle az emlékek. Hát igen, a régi LAN-os emlékek, de szép is volt anno, főleg magyar szöveggel. Én még most sem hiszem el hogy megjelenik végre, de ha ez mégis bekövetkezne akkor ezt elővételben beszerzem majd, nehogy elfogyjon mire sorra kerülnék.
-
7600 GS
addikt
Au uccsó mondat mindent összefoglalt.
Várjuk nagy-nagy szeretettel!
-
Necroman_Mk2
őstag
A Duke témával még nagyobbat ütött volna :igen
-
P00By
nagyúr
A hangulat maradt szvsz! Várós
-
Winner_hun
félisten
De korán kiszivárgott ez az április elsejére betervezett hír
-
Valamikor 2003-2004 környékén olvastam, hogy már akkor a játék olyan sok fejlesztési pénbe került, hogy még egy játék sem hozott annyi pénzt mint amit addig a játékba beleöltek
-
Arena87
aktív tag
Én még abban reménykedem, hogy lesz co-op benne, mint anno.
-
wolfman
veterán
válasz
Butcher-HUN #34 üzenetére
Ahogy mondod! Egyszer jól néz ki, aztán a következő jelenetben meg elég félkészek a felületek. Majd meglássuk, viszont elég volt már a "játékok egekig marasztalásából, majd a végtermék közel sincs a beharangozott színvonalhoz" féle játékgyártásból. Remélhetőleg egy Duke bácsival megszűnik.
-
Butcher-HUN
senior tag
Nem hiszek a szemeimnek
bár a videó láttán vegyes érzelmek fogtak el. Hol szép a grafika, a környezet a karakterek, hol meg nagyon hiányos és csúnyácska
Nem tudom miért de nekem még mindig nagyon ID motoros beütése van olyan kicsit Prey szerű garafika csak kicsit turbózva. Milyen engine is van alatta?
-
Elég sokáig készült...
-
Skiller
tag
Remélem a játékban nem lesznek a nénik cenzúrázva.
-
Sicilian
addikt
Nem hiszem el
-
Jhonny06
veterán
Ebben még hisz egyáltalán valaki? Szerintem az eddigi érdeklődők 99%-a már úgy van vele, hogy persze, 13 éve is ezt mondtátok..
-
HPAA
őstag
ha már játszok vele el is hiszem ...
-
tetszik az önirónia a videóben
"how's the game? was it any good?"
"yeah, but after 12 f***ing years it should be"rest in pieces - epic
nos, a Dragon Age II után azt hiszem megvan az én következő musthaveElőrendelősMikorJelenikMárMeg játéka
-
épp, hogy számítógépem lett, mikor ezt bejelentették. kisiskolás voltam még... ki gondolná, hogy egy játék bejelentése és megjelenése közt fel lehet nőni...
-
Kanczy
veterán
Miért kockázzák ki a didiket, ha húszcentis "FUCKING" felirat benne maradhat? Amúgy maga a játék jól néz ki, ontja magából a Duke hangulatot. Nagy beszólások, agyatlan hent, epic fegyverek és maró irónia. Akár érdekelhet is
-
Gregorius
őstag
Na álljunk csak meg egy szóra. Idén május 3-án?
-
davep
tag
Háhá, g*ci jó! Igazi Duke, igazi stílus.
-
albert8
veterán
Már nagyon várom
majd hátha a multiban huh nagyon ott lesz szerintem -
Hunter2
addikt
remélem a játékban nm lesz kicenzúrázva minden.
-
Arena87
aktív tag
Remélem, hogy uncensored version lesz, nem ahogyan videóban láthattuk.
-
Kuncsaft
csendes tag
Let's Rock
Wana Dance?
Jönne már, rég volt mikor háloba nyomtam
-
Retekegér
MODERÁTOR
És hozta a trailer a klasszikus poénokat.
-
Na erre kíváncsi leszek.Ha tényleg megjelenik akkor pezsgőt bontok
-
TazLeacher
nagyúr
Hosszú idő óta ez az első remake, amire azt mondom, hogy a videó alapján egy az egyben hozza azt a hangulatot, mint az eredeti. Semmi olyanhoz nem nyúltak hozzá, ami az elődöt naggyá tette. 13 év? Hipp-hopp eltelt. A trailer alapján megérte várni. Mintha az eredeti lenne felújított grafikával: a fegyverek, a szörnyek, a helyszínek...és persze Duke. Várós.
-
Daczy
aktív tag
Nem lesz ebből semmi. Hány ilyen bejelentés volt már DN4ever-el kapcsolatban...
-
Végre!
Csak már lenne a gépemen
-
Tikakukac
titán
Szülinap után egy nappal, hát nah, szerintem tudták, hogy mi kell a csomipapírba
-
iSonic
addikt
há ez a trailer valami eszméletlenül eltalált volt.. várjuk szeretettel
-
ErosenZold
senior tag
Már csak a Duke Nukem film kéne
-
kpal
nagyúr
Remélem 13év alatt nyomköveték hogy grafikailag fejeltebb játékot kell kiadniuk .Ha már ennyit vártunk nehogy már csúnya is legyen .
-
robogo81
senior tag
Szuper,pont a szülinapomon!
De azért még ez odébb van. -
HS 2142
őstag
Hát a járművek viselkedése nem a legjobb. Ha megjelenik mi lesz akkor mindenki kedvenc vaporware-je?
A végén pedig el is hangzik a tételmondat:
"Yeah, but after twelfe f***ing years it should be". -
harry
veterán
Történelmi pillanat
-
Rebell
senior tag
Úgysem hiszem el.......
És szebb lesz Pc-n mint konzolon??? -
gybazsi
senior tag
Hát ezt is megértük...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest