Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ezt tudom,csak a robotrepülő kifejezést szerettem volna letisztázni.
A DJI Phantom mind a kettőt tudja.
Phantom has an integrated flight dynamics system, the Naza-M + GPS multi-rotor autopilot system, as well as the dedicated remote controller and receiver. Flight parameters and functions have been setup before delivery, so you can fly your Phantom the moment you receive it. The proven stability of the Naza-M autopilot system allows you to easily achieve great flight performance.
-
madgie
titán
Igazán intelligens ember a lábát nem teszi IT fórumokba, az az idegesítő nerd-ök, egyenkockák, flémhuszárok, magukat profinak gondoló gémerek és zombi tizenévesek gyűjtőhelye... szerencsére a PH!-ra az utóbbi nem igazán jellemző
...nemhiába van nekem is ennyi hozzászólásom
-
djculture
félisten
Lelki szemeim előtt már látom a következő cikkeket:
Heghallt Bill Gates.. A cikkbe meg: Meghalt Bill Gates bejárónőjének a macskája aki 10 éves volt... Hírportálok tele vannak ilyen hülyeségekkel. Mindenki odakattint hogy majd csámcsoghat valamin elolvassa és rájön köze sincs a címnek az íráshoz csak egy olvasó fogó bulváros cím minél nagyobb hülyeséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett a vőlegény esküvői fotózás közben.
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest