- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem értem, mi ebben a szégyen
attól még, hogy valaki felületesen olvas internetes anyagokat, lehet művelt és tájékozott ember... (nem magamra gondolok, csak úgy általában mondom).
meg azért legyünk őszinték, az internet lényegében 90% trash, szemét, értéktelen szar cuccokkal van tele, ezeket szűrni kell, képesnek kell lenni arra, hogy néhány pillantással felmérje az ember, mit érdemes elolvasni...
szerk: Vistaboy, ne vedd magadra, nem a cikkedről beszélek
-
törölt tag
én nem értek az újságíráshoz, úgyhogy csak a saját véleményemet mondanám el:
úgy vettem észre, hogy egy internetező ember nem is olvas igazán, csak érdekes képeket, szavakat keres egy adott oldalon, ha felkelti az érdeklődését egy érdekes cím, odakattint, beleolvas, visszakattint, átmegy másik oldalra, stb...szerintem az emberek szívesebben olvassák a rövidebb, lényegretörő cikkeket, ahonnan gyorsan és könnyen kinyerhető az adott információ, aztán már lehet is tovább menni.
de ez csak szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
ph A NowGamer oldal egy interjút készített a játék vezető tervezőjével a Dragon Age II-ről.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest