Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
ugyanazzal vagy jobb hardverrel, jobb kijelzővel lassan 50%-al olcsóbban lehet samsung, htc, lg, motorola mobilt venni, ráadásul ha én mostanában alma cuccot látok valaki kezében, már rég nem a szuper dizájn, minőség, vetélytársakat évekkel meghaladó hardver, szoftver stb. esik le, mint régen, hanem az idióta perek, a konzervatív felfogás, antenna gate hiba, könnyen repedő üveg hátlap, lepattogó festék, sznobizmus...számomra egyedül a nexus széria az egyetlen, amitől irigység fut át rajtam még mindíg, ha ha az utcán valaki előttem nyomkodja...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest